EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Apple nu mai este lider pe piata smartphone-urilor ca urmare a scaderii vanzarilor de iPhone

publicat 2024-04-15 10:00:05 (Adevarul)
Apple nu mai este lider pe piata smartphone-urilor ca urmare a scaderii vanzarilor de iPhone Livrarile de telefoane iPhone au inregistrat o scadere de aproape 10% in primul trimestru al acestui an, afectate de intensificarea competitiei venite din partea producatorilor de dispozitive Android. ...continuare.

Impactul stilului de viata asupra memoriei. Sase obiceiuri care incetinesc declinul cognitiv

publicat 2024-04-15 09:45:02 (Adevarul)
Memoria reprezinta un element esential al calitatii vetii, insa, din pacate, slabirea ei are un caracter inevitabil, fiziologic. Din fericire insa, declinul cognitiv poate fi atenuat cu un stil de viata sanatos. ...continuare.

Tesla, data in judecata dupa ce un copil de 2 ani a lovit-o pe mama sa cu o masina Model X. "Este defect"

publicat 2024-04-15 09:30:02 (Adevarul)
Tesla, data in judecata dupa ce un copil de 2 ani a lovit-o pe mama sa cu o masina Model X. Este defect Este Tesla de vina pentru ca un copil mic a lovit-o pe mama sa cu SUV-ul Model X al familiei? Asta urmeaza sa stabileasca, in curand, un juriu din California, intr-un proces civil care ar putea ridica intrebari cu privire la caracteristicile de siguranta ale vehiculului. ...continuare.

Viitorul fara fum este posibil, explica Mihai Bundoi, Head of Scientific & Medical Engagement, Philip Morris Romania

publicat 2024-04-15 09:15:02 (Adevarul)
Viitorul fara fum este posibil, explica  Mihai Bundoi, Head of Scientific & Medical Engagement, Philip Morris Romania Mihai Bundoi, Head of Scientific & Medical Engagement, Philip Morris Romania explica pentru Adevarul Live ce inseamna viitorul fara fum si cum este posibil sa fie obtinut ...continuare.

Romania, deosebit de atractiva pentru deschiderea de magazine moderne (raport)

publicat 2024-04-15 09:15:02 (Adevarul)
Romania, deosebit de atractiva pentru deschiderea de magazine moderne (raport) In 2024, stocul de spatii de retail modern va depasi 4,5 milioane de metri patrati, stabilind un nou record pentru Romania, potrivit unui raport lansat de CBRE Romania. ...continuare.

Un cunoscut jucator din industria carnii a intrat in insolventa

publicat 2024-04-15 08:45:04 (Adevarul)
Un cunoscut jucator din industria carnii a intrat in insolventa Un cunoscut jucator din industria carnii, renumit in urma cu cativa ani pentru produsele sale de calitate superioara, a intrat in insolventa in urma deciziei Tribunalului Ilfov. ...continuare.

Primul exercitiu de securitate cibernetica din Romania, dedicat companiilor din energie, organizat luni

publicat 2024-04-15 08:30:02 (Adevarul)
Primul exercitiu de securitate cibernetica din Romania, dedicat companiilor din energie, organizat luni Ministerul Energiei organizeaza, luni, la Palatul Parlamentului, in colaborare cu mai multe entitati, un eveniment dedicat primului exercitiu de securitate cibernetica organizat Romania. ...continuare.

Ciuca: Chiar daca Israelul e dincolo de Balcani si Marea Mediterana, distanta este mica. Am discutat cu premierul

publicat 2024-04-15 08:15:05 (Adevarul)
Ciuca: Chiar daca Israelul e dincolo de Balcani si Marea Mediterana, distanta este mica. Am discutat cu premierul Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a afirmat ca a discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre situatia din Orientul Mijlociu, pentru formarea "unei opinii coordonate", subliniind ca, desi Israelul este dincolo de Balcani si Marea Mediterana, "distanta este mica" fata de Romania. ...continuare.

Votati adevarul!

publicat 2024-04-15 08:15:05 (Adevarul)
Votati adevarul! "Votati adevarul!", acesta este sloganul cu care candidatul la presedintie se prezinta in fata reporterilor care-l asediaza cu intrebari dificile. ...continuare.

Israelul este in alerta maxima in timp ce isi cantareste raspunsul la atacul iranian. SUA refuza implicarea

publicat 2024-04-15 08:15:05 (Adevarul)
Israelul este in alerta maxima in timp ce isi cantareste raspunsul la atacul iranian. SUA refuza implicarea Israelul a semnalat ca nu va actiona imediat si pe cont propriu, in timp ce SUA afirma ca nu va lua parte la nicio contraofensiva impotriva Teheranului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.