EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bei cafea zilnic? Trucul prin care poti scapa de patarea dintilor

publicat 2024-04-15 19:30:03 (Adevarul)
Bei cafea zilnic? Trucul prin care poti  scapa de patarea dintilor Cafeaua este considerata inamicul zambetului perfect. Persoanele care nu-si pot incepe ziua fara o ceasca de cafea sunt obisnuite cu patarea treptata a dintilor, dar un medic stomatolog a dezvaluit un "truc salvator" cu ajutorul caruia poti scapa de petele inestetice, relateaza Yorkshire Live. ...continuare.

Statele din Golf, inclusiv Arabia Saudita, au furnizat SUA informatii despre atacul Iranului

publicat 2024-04-15 19:30:03 (Adevarul)
Statele din Golf, inclusiv Arabia Saudita, au furnizat SUA informatii despre atacul Iranului Mai multe state din Golf au transmis informatii despre planurile Iranului de a ataca Israelul, furnizand informatii vitale care au fost cheia succesului masurilor de aparare aeriana care au zadarnicit aproape in intregime atacul masiv iranian, a relatat Wall Street Journal. ...continuare.

De ce este necesara evaluarea logopedica a copilului, explica Silvia Nicula, logoped

publicat 2024-04-15 19:15:04 (Adevarul)
De ce este necesara evaluarea logopedica a copilului, explica Silvia Nicula, logoped De la invitata editie, Silvia Nicula, logoped, vei afla detaliile relevante despre rolul pe care il are logopedul in dezvoltarea armonioasa a copilului. ...continuare.

Alianta PSD-PNL depune lunea viitoare candidatura oficiala a lui Catalin Cirstoiu SURSE

publicat 2024-04-15 19:15:04 (Adevarul)
Alianta PSD-PNL depune lunea viitoare candidatura oficiala a lui Catalin Cirstoiu SURSE In conditiile in care in spatiul public s-a discutat despre o posibila retragere a lui Catalin Cirstoiu, Coalitia intentioneaza sa depuna luni, 22 aprilie, candidatura oficiala la Primaria Capitalei, au declarat surse politice pentru Adevarul. ...continuare.

Un moldovean a murit in SUA in timpul unui conflict cu fortele de ordine

publicat 2024-04-15 19:15:04 (Adevarul)
Un moldovean a murit in SUA in timpul unui conflict cu fortele de ordine Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, stabilit de mai multi ani peste Ocean, a decedat dupa ce a suferit un atac de cord, acesta fiind electrocutat de fortele de ordine americane in timpul unor altercatii pe teritoriul unei benzinarii. ...continuare.

Fondurile europene puse la dispozitie judetului Gorj pentru dezvoltarea economiei, atrase pe jumatate

publicat 2024-04-15 19:15:04 (Adevarul)
Fondurile europene puse la dispozitie judetului Gorj pentru dezvoltarea economiei, atrase pe jumatate Putin peste jumatate din fondurile europene destinate judetului Gorj prin programul "Fondul Tranzitie Justa" au fost atrase de catre societatile comerciale, care au depus proiecte de finantare ...continuare.

Surpriza de la Ministerul Familiei: campanie antidrog ca la carte. Tinerii nu s-au plictisit

publicat 2024-04-15 19:15:04 (Adevarul)
Surpriza de la Ministerul Familiei: campanie antidrog ca la carte. Tinerii nu s-au plictisit Campania antidrog "Fara bariere" a Ministerului Familiei este una cu povesti ale fostilor consumatori, explicatii ale personalului de specialitate si tot ce trebuie sa contina asemenea evenimente ...continuare.

Vipera neagra in calea turistilor, in muntii Tulisa. "Luase pozitia de atac" VIDEO

publicat 2024-04-15 19:00:03 (Adevarul)
Vipera neagra in calea turistilor, in muntii Tulisa. Luase pozitia de atac VIDEO Un grup de excursionisti care a urcat in Muntii Tulisa a avut parte de o intalnire neprevazuta. Calatorii au dat peste o vipera neagra, considerata extrem de veninoasa. ...continuare.

CE estimeaza un deficit de peste 6,5% din PIB in 2024

publicat 2024-04-15 18:45:03 (Adevarul)
CE estimeaza un deficit de peste 6,5% din PIB in 2024 Comisia Europeana are estimari pentru 2024 ce duc deficitul Romaniei la peste 6,5% din PIB, in timp ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB. ...continuare.

Proiect adoptat de Senat. Fugarii ar putea plati cheltuielile de extradare

publicat 2024-04-15 18:45:03 (Adevarul)
Proiect adoptat de Senat. Fugarii ar putea plati cheltuielile de extradare Un proiect al Guvernului care propune transferul cheltuielilor de extradare in dauna condamnatilor care au incercat sa evite raspunderea penala. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.