EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO

Articole

Stiri locale




Raiffeisen se asteapta ca solicitarile BCE sa accelereze reducerea afacerii din Rusia

publicat 2024-04-18 17:15:05 (Adevarul)
Raiffeisen se asteapta ca solicitarile BCE sa accelereze reducerea afacerii din Rusia Raiffeisen Bank International (RBI), cea mai mare banca occidentala prezenta pe piata rusa, se asteapta ca Banca Centrala Europeana sa-i ceara curand sa actioneze mai rapid pentru reducerea afacerii din Rusia. ...continuare.

20 de copii ramasi blocati in Dubai au fost transportati in Abu Dhabi si vor ajunge acasa cu avionul premierului Ciolacu

publicat 2024-04-18 17:00:03 (Adevarul)
20 de copii ramasi blocati in Dubai au fost transportati in Abu Dhabi si vor ajunge acasa cu avionul premierului Ciolacu Ministrul de Externe, Luminita Odobescu, a declarat, joi, cu privire la situatiile unor grupuri de romani ramasi blocati in Dubai din cauza inundatiilor, ca atat Ambasada Romaniei din Emiratele Arabe Unite, cat si Consulatul General, au fost in contact cu acestia. ...continuare.

Lista proiectelor strategice care pot fi dezvoltate de Romania impreuna cu Emiratele Arabe Unite

publicat 2024-04-18 17:00:03 (Adevarul)
Lista proiectelor strategice care pot fi dezvoltate de Romania impreuna cu Emiratele Arabe Unite Dezvoltarea de proiecte strategice comune intre Romania si Emiratele Arabe Unite a constituit linia directoare a intalnirilor economice pe care premierul Marcel Ciolacu le-a avut in Abu Dhabi. ...continuare.

Nicolae Robu, botezat "Gheorghe" pe un panou electoral tiparit gresit, amplasat la intrarea in Timisoara. Reactia candidatului liberal VIDEO

publicat 2024-04-18 17:00:03 (Adevarul)
Nicolae Robu, botezat Gheorghe pe un panou electoral tiparit gresit, amplasat la intrarea in Timisoara. Reactia candidatului liberal VIDEO Greseala impardonabila a echipei de campanile al lui Nicolae Robu, candidatului PNL-PSD la functia de primar al Timisoarei. Acestia i-au gresit numele pe un panou electoral. ...continuare.

FCSB - Rapid evidentiaza o situatie dezolanta pentru echipa lui Dan Sucu: giulestenii au luat o decizie bizara

publicat 2024-04-18 17:00:03 (Adevarul)
FCSB - Rapid evidentiaza o situatie dezolanta pentru echipa lui Dan Sucu: giulestenii au luat o decizie bizara Derby-ul etapei a 5-a din play-off se va juca sambata (20.30). ...continuare.

Josep Borrell cere statelor UE sa trimita sisteme antiracheta in Ucraina. "Europa are 100 de baterii Patriot si nu poate furniza sapte dintre acestea Ucrainei?"

publicat 2024-04-18 16:45:02 (Adevarul)
Josep Borrell cere statelor UE sa trimita sisteme antiracheta in Ucraina. Europa are 100 de baterii Patriot si nu poate furniza sapte dintre acestea Ucrainei? Seful diplomatiei Uniunii Europene, Josep Borrell, a cerut, joi, statelor membre sa furnizeze Ucrainei sistemele lor antiracheta pentru a-si consolida apararea antiaeriana, a informat Reuters. ...continuare.

Bundesbank spune ca economia germana inregistreaza performante usor mai bune

publicat 2024-04-18 16:45:02 (Adevarul)
Bundesbank spune ca economia germana inregistreaza performante usor mai bune Este posibil ca economia germana sa fi inregistrat o expansiune in primul trimestru al acestui an, gratie unui sprijin suprinzator venit din partea industriei si constructiilor. ...continuare.

Cum poti pastra bananele proaspete pana la 26 de zile si chiar mai mult. Trucul cu borcanul

publicat 2024-04-18 16:45:02 (Adevarul)
Cum poti pastra bananele proaspete pana la 26 de zile si chiar mai mult. Trucul cu borcanul Bananele pot fi pastrate proaspete si galbene timp de 26 de zile si chiar mai mult. Puteti evita instalarea petelor maro cu trucuri inteligente de depozitare, potrivit Mirror Online. ...continuare.

Industria Romaniei creste prin programele adoptate de Guvern

publicat 2024-04-18 16:45:02 (Adevarul)
Industria Romaniei creste prin programele adoptate de Guvern Programul de Guvernare al PSD, centrat pe investitii publice record si sustinerea firmelor care produc in Romania au pus industria tarii pe un curs ascendent, cu progrese vizibile fata de anul precedent, dar si de la luna la luna. ...continuare.

Liste mari de asteptare pentru cardiacii din opt judete. "Suntem singurul centru din UE care are o asemenea arie de acoperire"

publicat 2024-04-18 16:15:02 (Adevarul)
Liste mari de asteptare pentru cardiacii din opt judete. Suntem singurul centru din UE care are o asemenea arie de acoperire Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi trag un semnal de alarma asupra listelor mari de asteptare pentru interventii critice. Adresabilitatea extrem de mare si capacitatea redusa a unitatii sanitare fac ca multi pacienti sa nu stie cu siguranta cand ar putea fi operati. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.