EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




Firea, despre situatia candidatului Cirstoiu: "Vom avea o intalnire la nivelul coalitiei de guvernare"

publicat 2024-04-18 18:15:02 (Adevarul)
Firea, despre situatia candidatului Cirstoiu: Vom avea o intalnire la nivelul coalitiei de guvernare Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca situatia candidatului aliantei PSD - PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, va fi discutata intr-o intalnire a coalitiei de guvernare in weekend sau luni dimineata. ...continuare.

Ce plan are ministrul Rafila pentru limitarea transferurilor de pacienti din spitalele publice catre cele private

publicat 2024-04-18 18:15:02 (Adevarul)
Ce plan are ministrul Rafila pentru limitarea transferurilor de pacienti din spitalele publice catre cele private Ministerul Sanatatii dezvolta o strategie pentru a reduce transferurile pacientilor din spitalele publice catre cele private, a declarat joi ministrul Alexandru Rafila. ...continuare.

Digitalizarea Fiscului, cu sprijinul SRI, primeste avizul comisiilor parlamentare si asteapta votul final

publicat 2024-04-18 18:15:02 (Adevarul)
Digitalizarea Fiscului, cu sprijinul SRI, primeste avizul comisiilor parlamentare si asteapta votul final Un proiect de lege pentru digitalizarea Fiscului cu sprijinul SRI a trecut de comisiile parlamentare si se afla in faza finala de vot in Camera Deputatilor. Acesta valideaza implicarea SRI si a companiei Rasirom in sistemul informatic al ANAF, stabilind un hub financiar ca centru integrat de date. ...continuare.

Germania a arestat doi cetateni rusi care ar fi conspirat sa atace o baza militara americana

publicat 2024-04-18 18:00:04 (Adevarul)
Germania a arestat doi cetateni rusi care ar fi conspirat sa atace o baza militara americana Doi cetateni rusi au fost arestati in sudul Germaniei, fiind suspectati ca au planuit atacuri de sabotaj impotriva unor instalatii militare americane, au anuntat joi procurorii germani. ...continuare.

Un fond suveran din Emiratele Arabe Unite ar putea investi 1,2 miliarde de euro in Portul Constanta

publicat 2024-04-18 18:00:04 (Adevarul)
Un fond suveran din Emiratele Arabe Unite ar putea investi 1,2 miliarde de euro in Portul Constanta Un fond suveran din Emiratele Arabe Unite ar putea investi 1,2 miliarde de euro in Portul Constanta, a declarat directorul Portului Constanta Mihai Teodorescu , in urma discutiilor purtate la Abu Dhabi. ...continuare.

Rezultatele Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc de joi, 18 aprilie. Numerele castigatoare

publicat 2024-04-18 18:00:04 (Adevarul)
Rezultatele Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc de joi, 18 aprilie. Numerele castigatoare Noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc au loc joi, 18 aprilie. Reportul la Joker este de peste 1,97 milioane de lei. La tragerile loto de duminica, 14 aprilie, Loteria Romana a acordat 24.154 de castiguri in valoare totala de peste 1,34 milioane de lei. ...continuare.

Hidroelectrica si Masdar semneaza pentru extinderea scopului acordului de colaborare

publicat 2024-04-18 18:00:04 (Adevarul)
Hidroelectrica si Masdar semneaza pentru extinderea scopului acordului de colaborare O delegatie a Hidroelectrica, condusa de Karoly Borbely, presedinte al directoratului societatii, participa la vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite, care are loc in perioada 17-19 aprilie 2024. ...continuare.

Baia Mare va avea un incubator de afaceri. Tinerii antreprenori vor beneficia de granturi consistente

publicat 2024-04-18 17:45:02 (Adevarul)
Baia Mare va avea un incubator de afaceri. Tinerii antreprenori vor beneficia de granturi consistente Cel mai recent proiect depus spre finantare a Consiliului Judetean vizeaza construirea unui incubator de afaceri. Proiectul va oferi posibilitatea unui numar de 35 de antreprenori sa acceseze granturi in valoare de trei milioane de euro ...continuare.

Replica lui Piedone pentru Cirstoiu: "Ca tine, doar daca stranut, spulber, pe zi, peste o mie"

publicat 2024-04-18 17:45:02 (Adevarul)
Replica lui Piedone pentru Cirstoiu: Ca tine, doar daca stranut, spulber, pe zi, peste o mie Candidatul PUSL, Cristian Popescu Piedone, i-a raspuns intr-un mesaj pe Facebook lui Catalin Cirstoiu, care a afirmat ca "niste lupi in haine de oaie incearca sa transforme oaia in lup", referitor la problemele campaniei sale privind Primaria Capitalei. ...continuare.

Ce spune ministrul Sanatatii despre ancheta de la Spitalul Sfantul Pantelimon

publicat 2024-04-18 17:30:02 (Adevarul)
Ce spune ministrul Sanatatii despre ancheta de la Spitalul Sfantul Pantelimon Comisia interna de analiza a Spitalului Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti a constatat ca nu exista "nicio abatere profesionala" in cazul presupusei administrari incorecte a unui medicament, iar ministrul Sanatatii nu pune la indoiala obiectivitatea anchetei interne. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.