EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marcel Bolos, ministrul Finantelor: Cota unica este cea mai buna alegere pentru Romania. Nu exista niciun motiv pentru care tara noastra sa adopte un sistem de impozitare progresiv

publicat 2024-03-01 17:00:10 (Money.ro)
Marcel Bolos, ministrul Finantelor: Cota unica este cea mai buna alegere pentru Romania. Nu exista niciun motiv pentru care tara noastra sa adopte un sistem de impozitare progresiv Ministrul Finantelor afirma intr-o postare ca pe tema cota unica vs impozitare progresiva nu s-a schimbat nimic."Perspectiva mea este cat se poate de ferma: Cota unica este cea mai buna alegere pentru Romania. De ea am beneficiat cu totii in ultimii 20 de ani, de cand a fost implementata de Partidul National Liberal", spune ministrul.Marcel Bolos arata ca "nu exista niciun motiv pentru care tara noastra sa adopte un sistem de impozitare progresiv"."Sigur ca este datoria Ministerului de... ...continuare.

Rihanna, tocmita cu 2 milioane de lire sterline sa le cante mesenilor Mark Zuckerberg si Bill Gates la cea mai extravaganta nunta din India. 50.000 de localnici participa

publicat 2024-03-01 17:00:10 (Money.ro)
Rihanna, tocmita cu 2 milioane de lire sterline sa le cante mesenilor Mark Zuckerberg si Bill Gates la cea mai extravaganta nunta din India. 50.000 de localnici participa Rihanna, tocmita cu 2 milioane de lire sterline sa le cante mesenilor Mark Zuckerberg si Bill Gates Articolul Rihanna, tocmita cu 2 milioane de lire sterline sa le cante mesenilor Mark Zuckerberg si Bill Gates la cea mai extravaganta nunta din India. 50.000 de localnici participa apare prima data in Money. ...continuare.

Ministrul Agriculturii anunta ca APIA a deblocat platile / S-a autorizat plata a 1,5 miliarde de lei

publicat 2024-03-01 17:00:10 (Money.ro)
Ministrul Agriculturii anunta ca APIA a deblocat platile / S-a autorizat plata a 1,5 miliarde de lei "In aceasta saptamana, APIA a autorizat la plata pentru fermieri suma totala de aproximativ 1,5 miliarde de lei, ce reprezinta interventiile de plati directe, ajutoarele nationale tranzitorii in sectorul vegetal, zootehnic, precum si masurile de dezvoltare rurala", a scris, vineri, pe Facebook, Florin Barbu.Ministrul Agriculturii precizeaza ca fermierilor din sectorul vegetal le intra in conturi 528.160.723,12 lei, iar celor din sectorul zootehnic, 964.245.374,84 lei."Pentru sectorul vegetal... ...continuare.

Rezervele valutare ale BNR au crescut in februarie 2024

publicat 2024-03-01 17:00:10 (Money.ro)
Rezervele valutare ale BNR au crescut  in februarie 2024 Rezervele valutare ale BNR au crescut! Acestea totalizau 63,128 miliarde euro la finele lunii februarie 2024, in crestere cu 2,79% comparativ cu nivelul de 61,416 miliarde euro la 31 ianuarie 2024, conform unui comunicat al BNR. In cursul lunii au avut loc intrari de 5,529 miliarde de euro, reprezentand: modificarea rezervelor minime in valuta constituite […]Articolul Rezervele valutare ale BNR au crescut in februarie 2024 apare prima data in Money. ...continuare.

Fermierii polonezi au protestat la granita cu Lituania fata de importurile de cereale din Ucraina

publicat 2024-03-01 17:00:10 (Mediafax)
Fermierii polonezi au protestat la granita cu Lituania fata de importurile de cereale din Ucraina Grupuri mici care fluturau steaguri poloneze si purtau pancarte s-au alaturat functionarilor vamali care verificau camioanele ce treceau frontiera prin vama Budzisko, dar nu au incercat sa blocheze drumul. ...continuare.

Un nou "canibal". Pogacar nu exclude o tentativa de hat-trick Giro-Tour de France- Vuelta

publicat 2024-03-01 17:00:10 (Mediafax)
Un nou canibal. Pogacar nu exclude o tentativa de hat-trick Giro-Tour de France- Vuelta "Este o abordare diferita in acest an. Sezonul a inceput un pic mai tarziu decat de obicei, dar oare nu prea tarziu? Am muncit deja mult inainte de a incepe din nou, pentru ca ma asteapta doua curse importante. Asa ca am multe de facut.", a spus campionul sloven, despre care se stie ca va concura in Giro si in Tour de France. ...continuare.

Defectiune la sistemul de semnalizare pe calea ferata Chitila-Buftea. Se circula pe un singur fir

publicat 2024-03-01 17:00:10 (Mediafax)
Defectiune la sistemul de semnalizare pe calea ferata Chitila-Buftea. Se circula pe un singur fir CFR SA informeaza ca traficul feroviar pe intervalul Chitila - Buftea se desfasoara in conditii speciale, doar pe un singur fir, din cauza unui deranjament inregistrat la sistemul de semnalizare. ...continuare.

Buget de criza. Comisia Europeana aproba un ajutor Romaniei, de 164 milioane euro, pentru sprijinirea productiei agricole primare

publicat 2024-03-01 17:00:10 (Mediafax)
Buget de criza. Comisia Europeana aproba un ajutor Romaniei, de 164 milioane euro, pentru sprijinirea productiei agricole primare Potrivit unui comunicat al CE, schema a fost aprobata in temeiul Cadrului temporar de criza si de tranzitie pentru ajutoarele de stat. ...continuare.

Autostrada din Romania pana in Grecia. Acord intre Bulgaria, Grecia si Romania pentru investitii la coridoare rutiere si feroviare

publicat 2024-03-01 17:00:10 (Mediafax)
Autostrada din Romania pana in Grecia. Acord intre Bulgaria, Grecia si Romania pentru investitii la coridoare rutiere si feroviare Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa, in care ministrul bulgar a anuntat o serie de investitii majore in infrastructura si in sectorul energiei, noteaza . ...continuare.

Anamaria Prodan, anuntul despre iubitul ei: "Mai bine mai tarziu decat niciodata". Ronald Gavril a devenit cetatean de onoare al orasului Bacau

publicat 2024-03-01 17:00:08 (Libertatea)
Anamaria Prodan, anuntul despre iubitul ei: Mai bine mai tarziu decat niciodata. Ronald Gavril a devenit cetatean de onoare al orasului Bacau Anamaria Prodan este foarte fericita si linistita alaturi de noul ei partener de viata. Ronald Gavril a devenit cetatean de onoare al orasului Bacau, iar impresara este extrem de mandra de el. Anamaria Prodan radiaza de fericire alaturi de Ronald Gavril, iar povestea lor de dragoste devine tot mai puternica pe zi ce trece. Impresara […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.