EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Imnul Romaniei s-a auzit pentru prima oara la cinema

publicat 2024-03-01 13:00:10 (Jurnalul-National)
Imnul Romaniei s-a auzit pentru prima oara la cinema Imnul Romaniei s-a auzit pentru prima oara la cinema, la premiera de gala a filmului "Hai, Romania! - Povestea Generatiei de Aur" ...continuare.

Oameni de afaceri si angajati din primarii, pacaliti de un fals jurnalist cu bonuri de combustibil

publicat 2024-03-01 13:00:09 (Income-Magazine)
Oameni de afaceri si angajati din primarii, pacaliti de un fals jurnalist cu bonuri de combustibil Un individ recidivist, care pretindea ca este ziarist la un cotidian central din Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru inselaciune, el fiind acuzat ca a pacalit mai multe persoane din anturajul unor primari, carora le-a promis bonuri de combustibil „la pret redus”, in schimbul inchiderii unor „anchete jurnalistice”. Este vorba de Sorin Traian Badea, care […] ...continuare.

PAID: Patru din cinci locuinte nu sunt asigurate impotriva dezastrelor naturale, in Romania

publicat 2024-03-01 13:00:09 (Income-Magazine)
PAID: Patru din cinci locuinte nu sunt asigurate impotriva dezastrelor naturale, in Romania Doar 20% din cele peste 9,7 milioane de locuinte din Romania sunt asigurate in prezent, in conditiile in care Legea privind asigurarea obligatorie a acestora nu s-a aplicat niciodata in sensul in care a fost scrisa, a afirmat, joi, directorul general al PAID, Nicoleta Radu, la un eveniment de specialitate. „In Romania sunt peste 9,7 […] ...continuare.

Farul infrunta CFR Cluj. Ardelenii, obligati la victorie in lupta pentru titlu

publicat 2024-03-01 13:00:06 (Click)
Farul infrunta CFR Cluj. Ardelenii, obligati la victorie in lupta pentru titlu Farul Constanta primeste vizita lui CFR Cluj. ...continuare.

Ce relatie este intre Mr. Pink si Irina Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani a rupt tacerea: "Am constatat ca este..."

publicat 2024-03-01 13:00:06 (Click)
Ce relatie este intre Mr. Pink si Irina Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani a rupt tacerea: Am constatat ca este... In urma cu doar cateva luni, Irinel Columbeanu si-a vizitat fiica, dupa o perioada de cinci ani in care nu a mai vazut-o. Fostul afacerist de la Izvorani a facut o serie de dezvaluiri despre modul in care s-a desfasurat revederea cu Irina, amintind totodata si de relatia cu Mr. Pink, tatal vitreg al ...continuare.

Un pacient s-a zdrobit de asfalt, dupa ce a incercat sa scape dintr-un salon COVID si a coborat pe geam de la etajul 4 al SJU Vaslui

publicat 2024-03-01 13:00:05 (Antena3)
Un pacient s-a zdrobit de asfalt, dupa ce a incercat sa scape dintr-un salon COVID si a coborat pe geam de la etajul 4 al SJU Vaslui Un pacient care a vrut sa scape dintr-un salon COVID s-a zdrobit de caldaram, incercand sa coboare pe geam de la etajul patru al Spitalului Judetean Vaslui. ...continuare.

Alerta: un nor urias de praf saharian traverseaza vestul Romaniei. Medicii pneumologi avertizeaza populatia sa poarte masca

publicat 2024-03-01 13:00:04 (Adevarul)
Alerta: un nor urias de praf saharian traverseaza vestul Romaniei. Medicii pneumologi avertizeaza populatia sa poarte masca Zilele acestea, un nor de praf saharian traverseaza mai multe tari, printre care si Romania. Fenomenul le starneste ingrijorari celor care sufera de diferite afectiuni pulmonare. Medicii au cateva recomandari simple pentru a evita problemele. ...continuare.

Bugetul Capitalei pentru 2024, respins. Consilierii PSD au lipsit, iar cei PNL au fost votat impotriva

publicat 2024-03-01 13:00:04 (Adevarul)
Bugetul Capitalei pentru 2024, respins. Consilierii PSD au lipsit, iar cei PNL au fost votat impotriva Bugetul Capitalei pentru 2024 a fost respins, vineri, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, intrunit in sedinta extraordinara. ...continuare.

Poli Iasi - Dinamo (LIVE, 20:00)

publicat 2024-03-01 12:45:16 (OnlineSport)
Poli Iasi - Dinamo (LIVE, 20:00) Urmariti live text în aceasta pagina meciul Poli Iasi - Dinamo, prima partida a etapei a 29-a în Liga 1. ...continuare.

China a dezvaluite numele navei spatiale pentru aterizarea "taikonautilor" pe Luna

publicat 2024-03-01 12:45:15 (Mediafax)
China a dezvaluite numele navei spatiale pentru aterizarea taikonautilor pe Luna In timp ce programul lunar "Artemis", condus de SUA, in cooperare cu partenerii occidentali (inclusiv Europa) sufera intarzieri, programul lunar al Chinei continua sa progreseze. Agentia spatiala chineza a confirmat prima aterizare a "taikonautilor" pe suprafata Selenic pentru 2030. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.