EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Valea Prahovei, blocata si in timpul saptamanii. CNAIR anunta restrictii de circulatie pe DN1 intre Comarnic si Sinaia

publicat 2024-03-01 15:15:10 (Mediafax)
Valea Prahovei, blocata si in timpul saptamanii. CNAIR anunta restrictii de circulatie pe DN1 intre Comarnic si Sinaia CNAIR informeaza soferii ca in perioada 4-9 martie, in intervalul orar 9.00 - 15.00, de luni pana vineri, vor fi instituite restrictii de circulatie pe DN 1, intre km 111+300 si km 118+800, in zona localitatilor Comarnic - Sinaia, in vederea desfasurarii lucrarilor de toaletare a arborilor periculosi din zona partii carosabile. ...continuare.

Palatul Kensington impartaseste informatii actualizate despre Kate Middleton

publicat 2024-03-01 15:15:10 (Mediafax)
Palatul Kensington impartaseste informatii actualizate despre Kate Middleton Kate, printesa de Wales, "se simte bine", in timp ce continua sa se recupereze dupa o operatie abdominala, potrivit unui purtator de cuvant al Palatului Kensington. ...continuare.

Echipa lui Navalnii impartaseste o fotografie cu sicriul deschis al acestuia

publicat 2024-03-01 15:15:10 (Mediafax)
Echipa lui Navalnii impartaseste o fotografie cu sicriul deschis al acestuia In jurul trupului sau, care se afla intr-un sicriu deschis acoperit de flori, se aduna persoane indurerate, tinand in mana lumanari: https://twitter.com/ACF_int/status/1763530652404609394/photo/1 ...continuare.

De la ce pornesc certurile dintre Adda si Catalin Rizea. "Asa suntem noi. Ar fi imposibil pentru noi sa jucam niste personaje"

publicat 2024-03-01 15:15:08 (Libertatea)
De la ce pornesc certurile dintre Adda si Catalin Rizea. Asa suntem noi. Ar fi imposibil pentru noi sa jucam niste personaje Adda si Catalin Rizea s-au casatorit in 2016 si au impreuna un baietel, pe Alexandru. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri, desi dupa ce au participat impreuna la Asia Express, toata lumea a crezut ca se vor desparti, mai ales ca cei doi s-au certat in aproape fiecare editie a acelui sezon. […] ...continuare.

Un tanar de 18 ani "vaneaza" soferii care parcheaza ilegal in Germania: "Am adus 140.995 de euro la buget"

publicat 2024-03-01 15:15:08 (Libertatea)
Un tanar de 18 ani vaneaza soferii care parcheaza ilegal in Germania: Am adus 140.995 de euro la buget Folosind o aplicatie, inarmat cu un telefon mobil cu care face poze, Niclas Matthei, 18 ani, raporteaza la biroul de ordine publica din landul german Saxonia-Anhalt, cu capitala la Magdeburg, toate incalcarile legislatiei rutiere. Deocamdata face totul ca „un hobby”. Pe bicicleta cu care calatoreste in urmarirea celor care parcheaza ilegal, si-a lipit un afis […] ...continuare.

Soferul care a ucis un politist local din Cisnadie care dirija circulatia a anuntat ca a fugit din tara: "Sunt de cateva zile in Germania, nu am mai suportat psihic"

publicat 2024-03-01 15:15:08 (Libertatea)
Soferul care a ucis un politist local din Cisnadie care dirija circulatia a anuntat ca a fugit din tara: Sunt de cateva zile in Germania, nu am mai suportat psihic Un politist local din Cisnadie care a fost ranit la jumatatea lunii februarie intr-un accident rutier, a murit pe 26 februarie la spital. Agentul dirija traficul cand un sofer de 55 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina in el. Vinovatul a fugit din tara, scrie cotidianul local Turnul Sfatului, care […] ...continuare.

Catalin Morosanu a fost eliminat de la Survivor All Stars. Cati bani ar fi primit de la PRO TV

publicat 2024-03-01 15:15:08 (Libertatea)
Catalin Morosanu a fost eliminat de la Survivor All Stars. Cati bani ar fi primit de la PRO TV Catalin Morosanu a fost eliminat de la Survivor All Stars, dupa ce a pierdut duelul cu Catalin Zmarandescu. Iata cati bani ar fi primit fostul luptator pentru cele 7 saptamani petrecute in jungla din Republica Dominicana. S-a incheiat o saptamana grea, incarcata de momente neasteptate si de rasturnari de situatie. Concurentii ramasi in joc au […] ...continuare.

Un avion privat in care se afla si cantareata Karol G, castigatoare a unui premiu Grammy, a aterizat de urgenta la Los Angeles  

publicat 2024-03-01 15:15:08 (Libertatea)
Un avion privat in care se afla si cantareata Karol G, castigatoare a unui premiu Grammy, a aterizat de urgenta la Los Angeles   Avionul a decolat, joi, de pe aeroportul Hollywood din Burbank, statul american California, cu 16 persoane la bord, printre care si cantareata columbiana Karol G, dar s-a intors la scurt timp, dupa ce pilotul a raportat fum in cabina, a anuntat postul de televiziune KABC, citat de ABC News. Aeronava privata in care se afla […] ...continuare.

In ziua inmormantarii lui Navalnii, secretarul de presa al lui Putin a anuntat ca "orice adunari neautorizate vor incalca legea, participantii vor fi trasi la raspundere"

publicat 2024-03-01 15:15:08 (Libertatea)
In ziua inmormantarii lui Navalnii, secretarul de presa al lui Putin a anuntat ca orice adunari neautorizate vor incalca legea, participantii vor fi trasi la raspundere Orice actiune neautorizata in timpul funeraliilor lui Aleksei Navalnii de la Moscova va fi considerata o incalcare a legii, a avertizat Kremlinul. Secretarul de presa al lui Putin, Dmitri Peskov, a spus ca cei care incalca legea vor fi trasi la raspundere, scrie agentia de presa rusa TASS. Secretarul de presa al presedintelui rus Dmitri […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.