EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bancile cu capital austriac BCR si Raiffeisen au cresteri modeste la creditare

publicat 2024-03-01 15:15:12 (Puterea)
Bancile cu capital austriac BCR si Raiffeisen au cresteri modeste la creditare Bancile cu capital austriac Banca Comerciala Romana (BCR) si Raiffeisen Bank au inregistrat in anul 2023 cresteri modeste ale volumului de creditare, de doar 6%, respectiv 3%, situandu-se sub rata inflatiei si sub media de crestere a creditarii la nivelul intregului sistem bancar din Romania, care a fost de aproximativ 7%. Dinamica survine intr-un context […]The post Bancile cu capital austriac BCR si Raiffeisen au cresteri modeste la creditare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Patronul care angajeaza doar persoane de peste 60 de ani: „Doar ele inteleg cat de importanta e munca”

publicat 2024-03-01 15:15:12 (Puterea)
Patronul care angajeaza doar persoane de peste 60 de ani: „Doar ele inteleg cat de importanta e munca” Patronul care angajeaza doar persoane de peste 60 de ani: „Doar ele inteleg cat de importanta e munca”The post Patronul care angajeaza doar persoane de peste 60 de ani: „Doar ele inteleg cat de importanta e munca” appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primaria Galati a expulzat "RockDanube" la plaja, dar aproba concerte rock in centrul orasului

publicat 2024-03-01 15:15:12 (Puterea)
Primaria Galati a expulzat RockDanube la plaja, dar aproba concerte rock in centrul orasului Nici Primaria Galati, nici Politia Locala, nici Politia Nationala, nici DSP Galati, nu au gasit o rezolvare concreta la sesizarile mai multor galateni cu privire la concertele rock in aer liber organizate, cu boxele la maxim, la un club situat centrul orasului, desi regulile sunt simple si cunoscute de toata lumea. Primaria Galati are regulamente […]The post Primaria Galati a expulzat "RockDanube" la plaja, dar aproba concerte rock in centrul orasului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Barbatul cu organul sexual amputat de medici a castigat procesul. Daune de 250.000 de euro

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Barbatul cu organul sexual amputat de medici a castigat procesul. Daune de 250.000 de euro Un barbat din Buzau care s-a judecat ani de zile cu spitalul judetean din localitate, dupa ce medicii i-au amputat organul sexual, a câstigat acum procesul. Urmeaza ca statul sa îi plateasca daune morale în valoare de 250.000 euro. ...continuare.

Casa si masina unei femei au fost incendiate de camatari, din cauza unei datorii lasate de fostul chirias

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Casa si masina unei femei au fost incendiate de camatari, din cauza unei datorii lasate de fostul chirias O femeie de 22 de ani din Malaysia si familia acestia traiesc în spaima dupa ce masina si casa le-au fost incendiate,în doua incidente separate, luna trecuta. ...continuare.

Apele Romane: Unda de poluare pe Valea Borod s-a diluat la o distanta de 4 kilometri de coada lacului Lugas

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Apele Romane: Unda de poluare pe Valea Borod s-a diluat la o distanta de 4 kilometri de coada lacului Lugas Apele Române anunta, vineri, ca unda de poluare de pe Valea Borod s-a diluat la o distanta de 4 kilometri de coada lacului Lugas, pe râul Crisul Repede.   ...continuare.

Medicul de la Maternitatea Polizu care a aruncat intr-un sac un copil nascut viu a fost trimis in judecata

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Medicul de la Maternitatea Polizu care a aruncat intr-un sac un copil nascut viu a fost trimis in judecata Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat ca a aruncat într-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, a fost trimis în judecata.   ...continuare.

Vedeta TV care a ajuns la ProTV. "Un proiect nebun, care a provocat adevarate valuri"

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Vedeta TV care a ajuns la ProTV. Un proiect nebun, care a provocat adevarate valuri PRO TV anunta începerea productiei celui de-al doilea sezon al emisiunii Sariti de pe fix!. Cel mai nebun show de divertisment se întoarce cu un sezon în care Cabral a pregatit provocari si jocuri noi pentru invitatii sai. ...continuare.

Avertisment incredibil al Kremlinului chiar in ziua in care este inmormantat Aleksei Navalnii

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Avertisment incredibil al Kremlinului chiar in ziua in care este inmormantat Aleksei Navalnii Kremlinul a declarat, vineri, ca orice adunari neautorizate în sprijinul regretatului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnîi, care urmeaza sa fie înmormântat, vineri, la Moscova, vor încalca legea, relateaza Reuters.   ...continuare.

Creatura marina misterioasa descoperita in apele britanice. Oamenii de stiinta au ramas surpinsi de aceasta specie | FOTO

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Creatura marina misterioasa descoperita in apele britanice. Oamenii de stiinta au ramas surpinsi de aceasta specie | FOTO O noua specie de creatura marina a fost descoperita în apele britanice. Descoperirea a fost facuta în largul coastei de sud-vest a Angliei.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.