EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tripleta care poate anihila orice aparare din Superliga! "Foarte mare calitate! Pot pune probleme oricarui adversar"

publicat 2024-03-01 13:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Tripleta care poate anihila orice aparare din Superliga! Foarte mare calitate! Pot pune probleme oricarui adversar Mihai Capatina (28 de ani) a avut mult de munca in meciul pe care Universitatea Craiova l-a castigat cu Petrolul, 3-2, iar la finalul partidei a recunoscut ca echipa nu trece prin cele mai bune momente, dar ca se vor regla pe parcurs.CSU Craiova a condus 2-0 pe "Ilie Oana", dar s-a vazut egala de Petrolul. Reusita de 3-2 a lui Stefan Baiaram a adus victoria si calificarea matematica in play-off-ul Superligii. ... ...continuare.

"Stejarii" se lupta pentru un loc in finala: Romania infrunta Georgia

publicat 2024-03-01 13:30:03 (Click)
Stejarii se lupta pentru un loc in finala: Romania infrunta Georgia Romania se dueleaza cu Georgie la rugby. ...continuare.

Crezi ca iti merge mintea ceas? Muta un bat de chibrit pentru a obtine egalitatea

publicat 2024-03-01 13:30:03 (Click)
Crezi ca iti merge mintea ceas? Muta un bat de chibrit pentru a obtine egalitatea Test pentru creier: 9x9=11+15. Poti muta un singur bat pentru a remedia aceasta ecuatie in 20 de secunde? ...continuare.

Surpriza totala! Cine sunt castigatorii emisiunii Power Couple

publicat 2024-03-01 13:30:03 (Click)
Surpriza totala! Cine sunt castigatorii emisiunii Power Couple Power Couple, emisiunea de la Antena 1 care supune cupluri celebre la cel mai mare test al relatiei lor are deja castigatori, asa cum anunta Viperele Vesele. Vestea a fost facuta prin intermediul unei postari pe Instagram, iar fanii au ramas de-a dreptul socati. ...continuare.

APIA vizeaza carnetele de renta viagera agricola

publicat 2024-03-01 13:30:03 (Bursa)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, pentru obtinerea sumei de bani reprezentand renta viagera agricola aferenta anului 2023, rentierii vor solicita viza anuala, in perioada 01.03 - 31.08.2024, fie prin prezenta fizica la sediile Centrelor Judetene APIA, fie prin mijloace electronice de comunicatii sau posta/curier. ...continuare.

Retele Electrice Dobrogea investeste peste 67 milioane lei in modernizarea infrastructurii energetice din zona Navodari

publicat 2024-03-01 13:30:03 (Bursa)
Retele Electrice Dobrogea (companie parte a grupului PPC, denumita anterior E-Distributie Dobrogea), modernizeaza statia de transformare Navodari si liniile electrice de medie tensiune din zona, in cadrul a doua proiecte cu valoare totala de 67 de milioane de lei. ...continuare.

Tensiuni uriase la Metz, echipa lui Loti Boloni. Fanii, in razboi total cu presedintele si antrenorul

publicat 2024-03-01 13:30:02 (Adevarul)
Tensiuni uriase la Metz, echipa lui Loti Boloni. Fanii, in razboi total cu presedintele si antrenorul Fanii nu mai suporta eternul drum Ligue 1 - Ligue 2 ...continuare.

Bugetul Capitalei a fost blocat. PNL nu a votat proiectul propus de Nicusor Dan

publicat 2024-03-01 13:15:02 (Antena3)
Bugetul Capitalei a fost blocat. PNL nu a votat proiectul propus de Nicusor Dan Bugetul Primariei Capitalei nu a fost adoptat, dupa ce PNL a refuzat sa voteze proiectul. Primaria Capitalei intra in incapacitate de plata. ...continuare.

Cel mai vestit Martisor, casa lui Tudor Arghezi. Obiceiul care a dat numele strazii din vechea mahala bucuresteana VIDEO

publicat 2024-03-01 13:15:01 (Adevarul)
Cel mai vestit Martisor, casa lui Tudor Arghezi. Obiceiul care a dat numele strazii din vechea mahala bucuresteana VIDEO Pe strada Martisor din Bucuresti se afla casa unde Tudor Arghezi a trait alaturi de familia sa, intre anii 1930 si 1967. Mahalaua unde altadata erau numai maracini a devenit un "cuib fermecat, ca de cocori albastri". ...continuare.

Indicele PMI BCR: Industria prelucratoare a scazut in luna februarie, dupa trei luni consecutive de crestere, in principal din cauza unei evolutii negative a comenzilor noi, pe fondul deteriorarii cerere externe. Indicele PMI pentru Romania a evoluat in linie cu evolutia indicatorului PMI pentru Germania

publicat 2024-03-01 13:00:18 (Ziarul-Financiar)
Indicele PMI BCR: Industria prelucratoare a scazut in luna februarie, dupa trei luni consecutive de crestere, in principal din cauza unei evolutii negative a comenzilor noi, pe fondul deteriorarii cerere externe. Indicele PMI pentru Romania a evoluat in linie cu evolutia indicatorului PMI pentru Germania Autor: Roxana Rosu Industria prelucratoare din Romania a ramas sub presiune in luna februarie, potrivit sondajului PMI pentru industria prelucratoare lansat vineri de BCR, iar comenzile noi, cea mai mare componenta a indicelui, au scazut intr-un ritm puternic si accelerat, dovedind astfel cererea redusa de produse fabricate in Romania. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.