EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Studiu Microsoft si LinkedIn: Angajatii folosesc in secret inteligenta artificiala la locul de munca, pentru a nu fi inlocuiti

publicat 2024-05-08 16:45:10 (Mediafax)
Studiu Microsoft si LinkedIn: Angajatii folosesc in secret inteligenta artificiala la locul de munca, pentru a nu fi inlocuiti Microsoft si LinkedIn au publicat miercuri in domeniul muncii, care a analizat efectele inteligentei artificiale asupra pietei muncii. ...continuare.

Noua metoda de inselatorie a romanilor. Emailul care te lasa fara bani

publicat 2024-05-08 13:00:03 (Antena3)
Noua metoda de inselatorie a romanilor. Emailul care te lasa fara bani Hackerii incearca o noua metoda de a fura banii romanilor. Ei incearca de fiecare data sa pacaleasca oamenii creduli prin intermediul apelurilor, prin intermediul SMS-urilor care vin, aparent, din partea unor companii cunoscute. ...continuare.

Apple a anuntat noile iPad Air si iPad Pro. Tim Cook: "Aceasta este cea mai importanta zi pentru iPad de la lansarea sa"

publicat 2024-05-08 10:45:09 (Mediafax)
Apple a anuntat noile iPad Air si iPad Pro. Tim Cook: Aceasta este cea mai importanta zi pentru iPad de la lansarea sa "Aceasta este cea mai importanta zi pentru iPad de la lansarea sa", a declarat Tim Cook, directorul general al Apple, intr-un scurt videoclip postat pe site-ul companiei. Noile modele de iPad sunt primele pe care Apple le lanseaza din octombrie 2022, marcand cea mai lunga perioada intre actualizari de la lansarea dispozitivului in 2011. iPad Pro, cea mai scumpa si mai avansata tableta Apple, va fi disponibila in doua dimensiuni, un model de 11 inchi si unul de 13 inchi, a precizat Apple.... ...continuare.

Plangere depusa de o asociatie a start-up-urilor din Spania: Microsoft a profitat de pozitia sa dominanta pentru a forta utiliza cloudului Azure. "Aceste practici impiedica libera alegere a furnizorilor, reducand flexibilitatea de care au nevoie startup-urile pentru a inova"

publicat 2024-05-07 21:30:14 (Ziarul-Financiar)
Plangere depusa de o asociatie a start-up-urilor din Spania: Microsoft a profitat de pozitia sa dominanta pentru a forta utiliza cloudului Azure. Aceste practici impiedica libera alegere a furnizorilor, reducand flexibilitatea de care au nevoie startup-urile pentru a inova Autor: Adrian Seceleanu Gigantul american Microsoft este vizat de o plangere depusa de o asociatie de startup-uri din Spania privind practicile sale in domeniul cloud la Autoritatea spaniola de reglementare antitrust, aceasta fiind cea mai recenta plangere privind serviciile de cloud computing ale firmei americane, care se afla in plina expansiune, noteaza Reuters si The Register. Plangerea din Spania a aparut dupa o alta depusa de o asociatie a unor companii din UE. ...continuare.

OpenAI va lansa un instrument pentru a detecta imaginile create de DALL-E 3

publicat 2024-05-07 18:30:09 (Mediafax)
OpenAI va lansa un instrument pentru a detecta imaginile create de DALL-E 3 Compania sustinuta de Microsoft a declarat ca instrumentul a identificat corect imaginile create de DALL-E 3 in aproximativ 98% din timp in cadrul testelor interne si poate gestiona modificari comune, cum ar fi compresia, decuparea si schimbarile de saturatie, cu un impact minim, scrie . ...continuare.

Reportaj WSJ de la Adunarea Generala a Actionarilor Berkshire: Warren Buffett lauda Apple dupa ce Berkshire Hathaway si-a redus participatia. Istoricul investitor ii aduce un omagiu si regretatului sau partener de afaceri Charlie Munger

publicat 2024-05-05 12:30:10 (Mediafax)
Reportaj WSJ de la Adunarea Generala a Actionarilor Berkshire: Warren Buffett lauda Apple dupa ce Berkshire Hathaway si-a redus participatia. Istoricul investitor ii aduce un omagiu si regretatului sau partener de afaceri Charlie Munger Legendarul investitor a laudat producatorul iPhone sambata de pe scena intalnirii sale anuale, chiar si dupa ce a dezvaluit ca Berkshire Hathaway si-a redus participatia in primul trimestru. El a lasat sa se inteleaga ca aceasta decizie are la baza considerente fiscale. ...continuare.

Actiunile Apple cresc pe fondul unui profit peste asteptarile analistilor, a unui program de rascumparari de actiuni de 110 mld. dolari, cel mai mare din istoria Wall Street, si a majorarii dividendelor. Vanzarile de iPhone au scazut cu 10%

publicat 2024-05-03 09:45:25 (Ziarul-Financiar)
Actiunile Apple cresc pe fondul unui profit peste asteptarile analistilor, a unui program de rascumparari de actiuni de 110 mld. dolari, cel mai mare din istoria Wall Street, si a majorarii dividendelor. Vanzarile de iPhone au scazut cu 10% Autor: Liviu Popescu Actiunile Apple au crescut joi in tranzactiile after hours cu pana la 6% dupa ce compania care produce celebrele telefoane iPhone a depasit asteptarile pesimiste ale analistilor privind veniturile trimestriale, iar directorii au proiectat o perspectiva pozitiva pentru anul in curs, in pofida unui inceput tumultuos de an 2024, scrie Financial Times. ...continuare.

UE investigheaza Meta pentru posibile incalcari ale regulilor digitale si riscuri de dezinformare

publicat 2024-04-30 16:00:08 (Mediafax)
UE investigheaza Meta pentru posibile incalcari ale regulilor digitale si riscuri de dezinformare Comisia Europeana a demarat o serie de investigatii care vizeaza compania Meta, detinatoarea platformelor Facebook si Instagram, sub suspiciunea ca Legea privind serviciile digitale nu a fost aplicata corespunzator, noteaza . ...continuare.

Apple reia discutiile cu OpenAI pentru a introduce pe iPhone functii cu inteligenta artificiala generativa

publicat 2024-04-27 07:45:15 (Mediafax)
Apple reia discutiile cu OpenAI pentru a introduce pe iPhone functii cu inteligenta artificiala generativa Companiile au inceput sa discute termenii unui potential acord si modul in care functiile OpenAI ar urma sa fie integrate in urmatorul sistem de operare al Apple pentru iPhone, iOS 18, se arata in raport, citand persoane familiarizate cu acest subiect. ...continuare.

Silicon Valley anunta 2024 ca fiind anul marilor salturi in domeniul AI: Microsoft si Alphabet inregistreaza castiguri substantiale pe fondul cererii de cloud computing, alimentate de progresele generate de inteligenta artificiala

publicat 2024-04-26 13:45:47 (Ziarul-Financiar)
Silicon Valley anunta 2024 ca fiind anul marilor salturi in domeniul AI: Microsoft si Alphabet inregistreaza castiguri substantiale pe fondul cererii de cloud computing, alimentate de progresele generate de inteligenta artificiala Autor: Andrei Serbanescu Microsoft Corp. si Alphabet Inc., proprietarul Google, au transmis joi un mesaj clar investitorilor: Cheltuielile ambelor companii pentru inteligenta artificiala si cloud computing dau roade semnificative, scrie Bloomberg. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.