EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




"Din pacate luam goluri foarte usoare..." » Analiza din interiorul echipei lui Mihai Rotaru: "Altfel nu poti sta aici!"

publicat 2024-03-01 12:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Din pacate luam goluri foarte usoare... » Analiza din interiorul echipei lui Mihai Rotaru: Altfel nu poti sta aici! Stefan Baiaram (21 de ani) a reusit o "dubla" cu Petrolul, iar oltenii si-au asigurat matematic locul in play-off-ul Superligii. Atacantul viseaza la titlul de campion, dar stie care sunt adevaratele probleme ale echipei patronate de Mihai Rotaru.Stefan Baiaram a fost omul meciului castigat de Universitatea Craiova cu Petrolul, 3-2, iar cu "dubla" de joi seara a ajuns la cota 4 in actualul sezon de Superliga. ... ...continuare.

Pe piata din Romania apare un nou jucator in randul serviciilor de streaming: ce ofera MEGOGO

publicat 2024-03-01 12:00:03 (Bursa)
In Romania a fost lansat MEGOGO, un serviciu media international pentru intreaga familie, care functioneaza din 2011 in 15 tari din Europa de Est, Asia Centrala si Caucazul de Sud ...continuare.

NATO aduce mii de militari in plus in Romania, pe fondul riscurilor de extindere a razboiului din Ucraina

publicat 2024-03-01 12:00:02 (Antena3)
NATO aduce mii de militari in plus in Romania, pe fondul riscurilor de extindere a razboiului din Ucraina Grupul de lupta al NATO din Romania va creste pana la nivel de brigada, iar asta insemna mii de militari ai aliantei desfasurati suplimentar pe teritoriul tarii noastre. ...continuare.

Siguranta alimentara este unul dintre obiectivele principale in statele din Uniunea Europeana

publicat 2024-03-01 12:00:02 (Antena3)
Siguranta alimentara este unul dintre obiectivele principale in statele din Uniunea Europeana Siguranta alimentara este unul dintre obiectivele principale in statele din Uniunea Europeana. ...continuare.

Marcel Raducanu distruge transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. "Sa fim seriosi!"

publicat 2024-03-01 12:00:02 (Adevarul)
Marcel Raducanu distruge transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Sa fim seriosi! Nemtii ar fi pus ochii pe starul celor de la Parma. ...continuare.

Combustibili verzi pentru decarbonizarea industriei romanesti: cine ar beneficia, de fapt

publicat 2024-03-01 12:00:02 (Adevarul)
Combustibili verzi pentru decarbonizarea industriei romanesti: cine ar beneficia, de fapt Hidrogenul verde, produs din energie regenerabila, alaturi de combustibilii verzi, urmeaza sa joace un rol important pentru decarbonizarea economiei romanesti si a intregii economii europene. ...continuare.

Ucrainenii ii vaneaza pe militarii rusi cu drone si rachete HIMARS. Rusii se trezesc cu rachetele in cap in timpul inspectiilor

publicat 2024-03-01 12:00:02 (Adevarul)
Ucrainenii ii vaneaza pe militarii rusi cu drone si rachete HIMARS. Rusii se trezesc cu rachetele in cap in timpul inspectiilor Pentru a treia oara intr-o saptamana, comandantii rusi fac aceeasi greseala, isi scot oamenii la inspectie in spatiu deschis si cad victime militarilor ucraineni care ii vaneaza cu drone si rachete HIMARS. ...continuare.

Premiera in Romania: femeile castiga mai bine decat barbatii

publicat 2024-03-01 11:45:10 (Mediafax)
Premiera in Romania: femeile castiga mai bine decat barbatii Ministerul Muncii anunta ca decalajele salariale dintre femei si barbati sunt tot mai reduse. De asemenea, numarul femeilor care acced pe functii de conducere este tot mai mare in Romania, dupa cum arata datele Inspectiei Muncii, institutie aflata in subordinea MMSS. ...continuare.

Horoscop zilnic, 2 martie 2024. Gemenilor le intarzie proiectele. Racii vor sa faca schimbari. Balantele au nevoie de o pauza

publicat 2024-03-01 11:45:08 (Jurnalul-National)
Horoscop zilnic, 2 martie 2024. Gemenilor le intarzie proiectele. Racii vor sa faca schimbari. Balantele au nevoie de o pauza Berbecii organizeaza o petrecere, Taurii afla vesti neplacute de la munca, Leii au probleme cu tehnologia, Fecioarele au parte de scimbari bruste, Scorpionii sunt nelinistiti, Sagetatorii au indoieli, Capricornii au responsabilitati profesionale, Varsatorii muncesc iar Pestilor li se schimba programul. ...continuare.

UNSAR: Estimam ca in 2023 industria de asigurari a platit despagubiri de peste 5 milioane de euro, in fiecare zi calendaristica

publicat 2024-03-01 11:45:08 (Income-Magazine)
UNSAR: Estimam ca in 2023 industria de asigurari a platit despagubiri de peste 5 milioane de euro, in fiecare zi calendaristica Industria de asigurari a platit, in 2023, despagubiri de peste 5 milioane de euro, in fiecare zi calendaristica, o parte dintre acestea mergand catre zona de despagubiri aferente asigurarilor de locuinte, a declarat, joi, Alexandru Ciuncan, director general si presedinte al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR). Potrivit acestuia, pe […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.