EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




O firma de constructii case in Bucuresti poate fi oricand partenerul de incredere in dezvoltarea integrala a proiectelor personale sau de investitii!

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Libertatea)
O firma de constructii case in Bucuresti poate fi oricand partenerul de incredere in dezvoltarea integrala a proiectelor personale sau de investitii! Cooptarea unui partener de incredere pentru dezvoltarea proiectelor personale sau de investitii in domeniul constructiilor este esentiala pentru ca rezultatul sa fie cel scontat. O firma de constructii case in Bucuresti care ofera servicii variate si specializate, adaptate nevoilor si cerintelor fiecarui client este un atu in acest sens.  In cazul in care firma este […] ...continuare.

O italianca a batut recordul mondial de scufundare sub gheata fara oxigen. La ce adancime a ajuns | VIDEO

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Libertatea)
O italianca a batut recordul mondial de scufundare sub gheata fara oxigen. La ce adancime a ajuns | VIDEO Performanta realizata de Valentina Cafolla, 27 de ani, pe 26 februarie, in Lago di Anterselva, Tirolul de Sud, Italia, a fost omologata de Federatia Mondiala de Activitati Subacvatice (CMAS) si de Cartea Recordurilor, relateaza agentiile UPI si Reuters. Sportiva de origine italiana, care are si cetatenie croata, a ajuns la o adancime de 140 de […] ...continuare.

Mesajul Iuliei pentru Aleksei Navalnii: „Voi face tot ce pot pentru a te face acolo sus sa te bucuri pentru mine”

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Libertatea)
Mesajul Iuliei pentru Aleksei Navalnii: „Voi face tot ce pot pentru a te face acolo sus sa te bucuri pentru mine” Iulia Navalnaia si-a luat ramas bun de la sotul ei, Aleksei Navalnii, printr-un mesaj publicat pe retelele de socializare, iar profesorul universitar Armand Gosu, expert in spatiul ex-sovietic, a tradus si adaptat mesajul. „Liosa, iti multumesc pentru 26 de ani de fericire absoluta. Da, chiar si pentru ultimii trei ani de fericire. Pentru dragoste, pentru […] ...continuare.

Elena Gheorghe, anuntul facut dupa 19 ani de relatie cu Cornel Ene: "Singurul gand a fost sa ma eliberez". Piesa pe care a pregatit-o pentru sotul ei

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Libertatea)
Elena Gheorghe, anuntul facut dupa 19 ani de relatie cu Cornel Ene: Singurul gand a fost sa ma eliberez. Piesa pe care a pregatit-o pentru sotul ei Elena Gheorghe traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cornel Ene de aproape 19 ani, iar acum artista a scris o piesa gandindu-se la barbatul care i-a oferit familia mult dorita. Artista a facut declaratii emotionante despre cel mai nou proiect al sau. Elena Gheorghe, una dintre cele mai iubite cantarete din Romania, e […] ...continuare.

Nicusor Dan propune o plata esalonata, pe trei ani, a stimulentelor datorate persoanelor adulte cu dizabilitati

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Jurnalul-National)
Nicusor Dan propune o plata esalonata, pe trei ani, a stimulentelor datorate persoanelor adulte cu dizabilitati Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a precizat vineri ca proiectul de buget pentru 2024 prevede plata a 750 de lei pe luna pentru persoanele adulte cu dizabilitati. ...continuare.

7 semne ca nu ai primit suficienta afectiune in copilarie

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Jurnalul-National)
7 semne ca nu ai primit suficienta afectiune in copilarie Recunoasterea lipsei de afectiune in timpul copilariei este o calatorie iluminatoare de auto-descoperire, punctata doar de momente ocazionale de negare si indoiala de sine. ...continuare.

Schimbarile meteorologice aduc un inceput de primavara neobisnuit in Romania. Elena Mateescu: Ne apropiem de o abatere termica de aproape 4°

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Jurnalul-National)
Schimbarile meteorologice aduc un inceput de primavara neobisnuit in Romania. Elena Mateescu: Ne apropiem de o abatere termica de aproape 4° Schimbarile meteorologice aduc un inceput de primavara neobisnuit in Romania, odata cu trecerea unui nor de praf saharian care traverseaza tara. Fenomenul, prevazut sa dureze doua zile, aduce particule rosiatici in vest, sud-vest si centrul tarii, amplificandu-se in special in timpul ploilor. ...continuare.

11 persoane la spital dupa ce un incendiu urias a cuprins un bloc de apartamente din Londra

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Jurnalul-National)
11 persoane la spital dupa ce un incendiu urias a cuprins un bloc de apartamente din Londra Un incendiu urias izbucnit vineri la primele ore ale diminetii intr-o cladire rezidentiala din cartierul de lux South Kensington din Londra a dus la spitalizarea a 11 persoane si la evacuarea a aproximativ 130 de persoane, au anuntat pompierii. ...continuare.

Energia electrica este aproape gratuita in Spania pe fondul unei productii record a instalatiilor regenerabile

publicat 2024-03-01 16:00:06 (Income-Magazine)
Energia electrica este aproape gratuita in Spania pe fondul unei productii record a instalatiilor regenerabile Preturile la electricitate in Spania au scazut joi pana aproape de zero, in conditiile in care parcurile fotovoltaice si eoliene din aceasta tara produc mai multa electricitate ca niciodata, transmite Bloomberg. Preturile angro pentru ziua de vineri au coborat pana la 2,14 euro pentru un Megawatt-ora in Spania, cel mai scazut nivel de la inceputul […] ...continuare.

Studiu in premiera: 80% dintre romani nu stiu la ce fond de pensii contribuie obligatoriu

publicat 2024-03-01 16:00:06 (Income-Magazine)
Studiu in premiera: 80% dintre romani nu stiu la ce fond de pensii contribuie obligatoriu Aproape 52% din cei 1.300 de romani care au raspuns intrebarilor dintr-un chestionar elaborat de Institutul de Studii Financiare (ISF) spun ca stiu foarte bine caracteristicile produselor financiare nonbancare, a aratat Valentin Ionescu, presedintele ISF. Totusi, circa 80% nu stiu la ce fond privat de pensii participa, desi sistemul pensiilor administrate privat (Pilonul II) exista […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.