EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Martisorul si Ziua Femeii genereaza un record istoric de vanzari pe piata florilor, peste 40 de milioane de euro

publicat 2024-03-01 17:30:08 (Income-Magazine)
Martisorul si Ziua Femeii genereaza un record istoric de vanzari pe piata florilor, peste 40 de milioane de euro Zilele de 1 si 8 Martie reprezinta varful vanzarilor pentru florarii din Romania si, cu peste 2,5 milioane de buchete vandute in aceste zile, piata florilor va atinge un nou record istoric de vanzari, de aproape 40 milioane de euro, arata un studiu realizat de compania de consultanta Frames. Dincolo de martisoare, de cadourile de […] ...continuare.

Intrebarea care l-a incurcat pe Hagi, inaintea duelului cu CFR Cluj: "Nu ma pricep la astfel de lucruri! Nu imi plac"

publicat 2024-03-01 17:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Intrebarea care l-a incurcat pe Hagi, inaintea duelului cu CFR Cluj: Nu ma pricep la astfel de lucruri! Nu imi plac Gica Hagi (59 de ani) a prefatat meciul dintre Farul si CFR Cluj, din runda cu numarul 29 a Superligii.Farul - CFR Cluj este programat sambata, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro si televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1. Farul vine dupa doua meciuri sub potential, remiza 1-1 cu Otelul si esecul 0-1 contra lui U Cluj. ... ...continuare.

Mircea Rednic se va duela cu antrenorul portarilor de la FCU Craiova » Cum a comentat "Puriul" situatia oltenilor

publicat 2024-03-01 17:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Rednic se va duela cu antrenorul portarilor de la FCU Craiova » Cum a comentat Puriul situatia oltenilor UTA si FCU Craiova se intalnesc sambata, la Arad, de la ora 14:00, in etapa a 29-a Superligii. Ros-albii au trecut peste supararea infrangerii cu Rapid, au ramas inca o zi pentru odihna si antrenament in Capitala, iar acum privesc cu incredere, prin vocea antrenorului Mircea Rednic (61 de ani), catre meciul cu formatia patronata de Adrian Mititelu.UTA - FCU Craiova e programat sambata, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP. ... ...continuare.

Horoscop sambata, 2 martie 2024. Un nativ are probleme de comunicare, iar o zodie straluceste in weekend

publicat 2024-03-01 17:30:03 (Click)
Horoscop sambata, 2 martie 2024. Un nativ are probleme de comunicare, iar o zodie straluceste in weekend Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul pentru sambata, 2 martie 2024. Un nativ are probleme de comunicare, iar o zodie straluceste in weekend ...continuare.

CE aproba un ajutor de stat al Romaniei, in valoare de 164 de milioane de euro, pentru sprijinirea productiei agricole primare

publicat 2024-03-01 17:30:02 (Bursa)
Comisia Europeana aproba un ajutor de stat al Romaniei, in valoare de 164 de milioane de euro, pentru sprijinirea productiei agricole primare in contextul razboiului Rusiei impotriva Ucrainei. ...continuare.

1.000 de persoane au invatat ce inseamna energia regenerabila prin proiectul Green Energy for Everyone

publicat 2024-03-01 17:30:02 (Bursa)
Aproximativ 1.000 de persoane au invatat ce inseamna energia regenerabila si care sunt beneficiile acesteia datorita cursurilor si workshop-urilor organizate de Green Energy for Everyone, un proiect creat pentru a determina cat mai multi dintre cetateni sa adopte obiceiuri sustenabile noi de consum al energiei. ...continuare.

Navalnii, inmormantat dupa o slujba tinuta in graba. Mii de oameni au participat la funeralii: "Rusia va fi libera, Putin este un criminal" VIDEO

publicat 2024-03-01 17:30:01 (Adevarul)
Navalnii, inmormantat dupa o slujba tinuta in graba. Mii de oameni au participat la funeralii: Rusia va fi libera, Putin este un criminal VIDEO Liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, care a fost declarat mort pe 16 februarie la varsta de 47 de ani intr-o colonie penitenciara din regiunea arctica, a fost inmormantat vineri la cimitirul Borisovo din sudul Moscovei in prezenta unora dintre rudele sale. ...continuare.

Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita si noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele

publicat 2024-03-01 17:30:01 (Adevarul)
Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita si noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele Un barbat din Marea Britanie care, intr-un atac "feroce si nemilos", si-a injunghiat mortal fosta partenera, l-a ucis pe barbatul cu care aceasta se intalnea si a violat o femeie aflata in locuinta in care a avut loc masacrul a fost condamnat la inchisoare pe viata. ...continuare.

Opinie Dragos Damian, CEO Terapia: Bolile rare. Oameni de afaceri, bancheri, executivi, consultanti, avocati si lobisti - de ce v-ati bate capul cu bolile rare?

publicat 2024-03-01 17:15:18 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dragos Damian, CEO Terapia: Bolile rare. Oameni de afaceri, bancheri, executivi, consultanti, avocati si lobisti - de ce v-ati bate capul cu bolile rare? Autor: Dragos Damian Anul acesta 29 februarie chiar a existat in calendar, a trecut repede, este o zi rara care este marcata simbolic de comunitatea medicala drept Ziua Bolilor Rare. ...continuare.

"M-am simtit umilit atatia ani". Marturia barbatului cu organul sexual amputat de medici la un spital din Buzau

publicat 2024-03-01 17:15:13 (ProTV)
M-am simtit umilit atatia ani. Marturia barbatului cu organul sexual amputat de medici la un spital din Buzau Fostul militar care s-a judecat ani de zile cu spitalul judetean din Buzau, dupa ce medicii i-au amputat organul sexual, a câstigat acum procesul. Are de primit ca daune morale 240.000 de euro, desi initial barbatul ceruse dublu. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.