EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: Absorb excesul. Alcoolul este inamicul numarul 1 Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: "Absorb excesul". Alcoolul este inamicul numarul 1 Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului Joker: Folie à Deux, din Los Angeles. GALERIE FOTO Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului "Joker: Folie à Deux", din Los Angeles. GALERIE FOTO Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Controversele casei parintesti a lui Arsenie Boca. Unde s-a nascut si a copilarit "Sfantul Ardealului" VIDEO Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Google va investi un miliard de dolari in Thailanda Google va investi un miliard de dolari in Thailanda

Articole

Stiri locale




CONFERINTA CODUL INSOLVENTEI Antreprenorii - tot mai constienti de importanta restructurarii si a insolventei

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
Desi numarul societatilor comerciale care apeleaza la restructurarea preventiva este inca mic, acesta este reprezentat de companii valoroase din perspectiva activelor detinute si a cifrei de afaceri, au afirmat, ieri, participantii la cea de-a X-a editie a Conferintei Codul Insolventei, eveniment organizat de Grupul de presa BURSA, in parteneriat cu Institutul National de Pregatire a Practicienilor in Insolventa (INPPI) si cu Institutul National Pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor... ...continuare.

Talented young people are expected at the National Cyber Security Championship

publicat 2024-03-01 00:00:05 (Bursa)
The National Cyber Security Championship - RoCSC2024, the fifth edition, will start this year with the selection stage, scheduled for March 8-10, after which the final of the competition will be organized, between May 22 and 25, according to the National Directorate of Cyber Security (DNSC). ...continuare.

Tinerii talentati sunt asteptati la Campionatul National de Securitate Cibernetica

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
Campionatul National de Securitate Cibernetica - RoCSC2024, cea de-a cincea editie, va debuta in acest an cu etapa de selectie, programata pentru perioada 8-10 martie, ulterior fiind organizata finala competitiei, in intervalul 22 - 25 mai, potrivit Directoratului National de Securitate Cibernetica (DNSC). ...continuare.

TradeVille: Profitul Hidroelectrica in 2023 - cel mai mare obtinut de o companie de stat din Romania

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
Hidroelectrica SA a anuntat o crestere semnificativa a veniturilor si a cifrei de afaceri pentru anul 2023, inregistrand cel mai mare profit obtinut de o companie de stat din Romania, potrivit unui raport elaborat de Departamentul de Analiza al Tradeville. ...continuare.

The EURO 2024 trophy has stopped in Bucharest

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
The national team did not play a single match at the final tournament of EURO 2024, but the coveted cup has already arrived in Bucharest. ...continuare.

Trofeul EURO 2024 a poposit la Bucuresti

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
Echipa nationala nu a jucat niciun meci la turneul final al EURO 2024, dar cupa ravnita de toata lumea a sosit deja la Bucuresti. ...continuare.

Apreciere de 46,8% pentru Bitcoin

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
* Cea mai populara criptomoneda a lumii a urcat temporar pana la pragul de 64.000 de dolari, nivel nemaiatins din noiembrie 2021 * Sylvia Jablonski, Defiance: 'Exista nevoia de a accesa mai mult Bitcoin pentru construirea ETF-urilor' Bitcoin a inregistrat o apreciere a cotatiei de 46,8%, in intervalul 26 ianuarie - 28 februarie 2024, in raport cu moneda euro, fiind astfel unul dintre activele cu cele mai mari randamente, in perioada avuta in vedere. ...continuare.

Artificial intelligence, 'guide' at the National Museum of the Village

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
Artificial intelligence can be used in the most diverse activities. ...continuare.

Inteligenta artificiala, 'ghid' la Muzeul National al Satului

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
Inteligenta artificiala poate fi folosita in cele mai diverse activitati. ...continuare.

Warning: Waste will suffocate the planet

publicat 2024-03-01 00:00:04 (Bursa)
The volume of waste in the world, estimated at 2.3 billion tons in 2023, will continue to grow exponentially if no action is taken, with a massive impact on health and economies, the UN has warned. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.