EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Concurenta superba de la Romanii au talent care l-a cucerit pe Andi Moisescu. Aleksandra a avut un numar spectaculos: "Ma recunosc vrajit si nu regret"

publicat 2024-03-02 12:45:03 (Click)
Concurenta superba de la Romanii au talent care l-a cucerit pe Andi Moisescu. Aleksandra a avut un numar spectaculos: Ma recunosc vrajit si nu regret Momente de senzatie in cea de-a treia editie din sezonul 14 al emisiunii "Romanii au talent". O noua concurenta a reusit sa ii impresioneze pe jurati cu numarul sau artistic, mai ales pe Andi Moisescu. Este vorba despre Aleksandra Kiedrowicz. Cu talentul sau impresionant, ea a castigat cea de-a 8-a ...continuare.

Nicusor Dan: 'Miza acestor alegeri este lupta dreptei cu PSD'

publicat 2024-03-02 12:45:02 (Bursa)
Miza alegerilor din 2024 este 'lupta dreptei cu PSD', a afirmat primarul Capitalei, Nicusor Dan, la conferinta de alegeri a organizatiei Forta Dreptei Bucuresti care se desfasoara sambata, la Romexpo. ...continuare.

O fata de 14 ani, insarcinata, a fost gasita inconstienta pe peronul unei gari din Vaslui

publicat 2024-03-02 12:45:02 (Antena3)
O fata de 14 ani, insarcinata, a fost gasita inconstienta pe peronul unei gari din Vaslui O adolescenta in varsta de 14 ani, din Vaslui, a fost gasita inconstienta pe peronul unei gari. Minora este insarcinata si a fugit impreuna cu doua colege din centrul de plasament unde locuiesc. ...continuare.

Cum puteti ramane fara permis daca ati mancat un croasant la volan. Bomboanele cu lichior sunt si mai periculoase VIDEO

publicat 2024-03-02 12:45:02 (Adevarul)
Cum puteti ramane fara permis daca ati mancat un croasant la volan. Bomboanele cu lichior sunt si mai periculoase VIDEO Soferii trebuie sa evite sa consume la volan gustoasele croasante cu aroma de sampanie sau vin, iar in cazul bomboanelor cu lichior pericolul este si mai mare. ...continuare.

Atentie, o cantitate prea mare de vitamina D in organism poate fi mortala!

publicat 2024-03-02 12:45:02 (Adevarul)
Atentie, o cantitate prea mare de vitamina D in organism poate fi mortala! Membrii comunitatii medicale sunt ingrijorati de folosirea in exces a vitaminei D si atrag atentia ca o cantitate prea mare din acest supliment comun poate fi, uneori, chiar mortala. ...continuare.

Rares Bogdan anunta posibile negocieri privind aderarea completa la Schengen in timpul Congresului PPE de la Bucuresti

publicat 2024-03-02 12:45:02 (Adevarul)
Rares Bogdan anunta posibile negocieri privind aderarea completa la Schengen in timpul Congresului PPE de la Bucuresti Europarlamentarul Rares Bogdan asteapta un anunt privind acordul Austriei pentru o aderare completa la Schengen din partea cancelarului Karl Nehammer, care va participa in perioada 6-7 martie la Congresul PPE de la Bucuresti. ...continuare.

Scandalul descalificarii lui Andrey Rublev din turneul de la Dubai: se cere introducerea VAR in tenis

publicat 2024-03-02 12:45:02 (Adevarul)
Scandalul descalificarii lui Andrey Rublev din turneul de la Dubai: se cere introducerea VAR in tenis Rusul a injurat un arbitru de linie si a fost eliminat din concurs fara sa se mai faca verificari. ...continuare.

Surse: Gheboasa, cercetat de DIICOT pentru consum de droguri. Ce au gasit politistii in posesia sa

publicat 2024-03-02 12:30:13 (ProTV)
Surse: Gheboasa, cercetat de DIICOT pentru consum de droguri. Ce au gasit politistii in posesia sa Cântaretul Gheboasa este cercetat de procurorii DIICOT pentru consum de droguri, dupa ce ar fi fost depistat în Capitala având asupra sa o cantitate de canabis, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare. ...continuare.

Sunetele care i-au facut pe salvatori sa spere ca vor gasi supravietuitori nu erau de pe submersibilul Titan. AUDIO

publicat 2024-03-02 12:30:10 (Libertatea)
Sunetele care i-au facut pe salvatori sa spere ca vor gasi supravietuitori nu erau de pe submersibilul Titan. AUDIO Un nou clip din viitorul documentar al Channel 5 „The Titan Sub Disaster: Minute by Minute”, include sunetul ciudat de „ciocanire” pe care salvatorii l-au receptionat in timpul cautarii navei de explorare Titan si care i-a facut sa creada, in mod incorect la momentul respectiv, ca cei de la bord ar putea sa fie inca […] ...continuare.

Horoscop chinezesc: 5 zodii au noroc in dragoste, in martie 2024

publicat 2024-03-02 12:30:10 (Jurnalul-National)
Horoscop chinezesc: 5 zodii au noroc in dragoste, in martie 2024 5 semne zodiacale vor avea noroc in dragoste, in luna martie 2024. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.