EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministrul Energiei: Companii globale din sectorul energetic sunt interesate sa investeasca in Romania

publicat 2024-03-03 14:15:11 (Income-Magazine)
Ministrul Energiei: Companii globale din sectorul energetic sunt interesate sa investeasca in Romania Romania isi consolideaza pozitia geostrategica pentru intreaga regiune, iar o serie de companii globale din sectorul energetic sunt interesate sa investeasca in tara noastra, a declarat ministrul Energiei, Sebastian Burduja, dupa cea de-a zecea reuniune ministeriala a Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic de Gaze si cea de-a doua reuniune ministeriala a Consiliului Consultativ pentru Energie […] ...continuare.

Sarbatoreste primavara cu premii fabuloase la Mozzart Bet!

publicat 2024-03-03 14:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Sarbatoreste primavara cu premii fabuloase la Mozzart Bet! Primavara este in sfarsit aici si odata cu sosirea acestui sezon plin de prospetime, Mozzart Bet a pregatit o surpriza de proportii pentru toti pasionatii de distractie si de adrenalina.Incepand cu 1 martie si pana pe 8 martie, de Ziua Femeii, Mozzart Bet va gazdui o competitie speciala de primavara care promite sa aduca zambete pe fetele tuturor participantilor. ... ...continuare.

Zodia care trebuie sa ia o decizie radicala pe 4 martie. In functie de asta, i se schimba intreaga viata

publicat 2024-03-03 14:15:04 (Click)
Zodia care trebuie sa ia o decizie radicala pe 4 martie. In functie de asta, i se schimba intreaga viata Deja am intrat in primavara, iar pe plan astral, aceast moment semnifica o trecere intr-un nou capitol al anului, lucru ce poate da peste cap planurile multor nativi. ...continuare.

Livratorul Glovo care a impresionat intreaga Romanie. Si-a carat copilul in brate, cu tot cu geanta grea de la munca

publicat 2024-03-03 14:15:04 (Click)
Livratorul Glovo care a impresionat intreaga Romanie. Si-a carat copilul in brate, cu tot cu geanta grea de la munca Sunt imaginile care au impresionat intreaga tara! Un livrator Glovo a fost surprins in timp ce ridica o comanda tinandu-si si copilul in brate. Imaginile au devenit rapid virale pe Internet, iar o multime de romani au avut vorbe de lauda pentru acesta! ...continuare.

Seful Casei de Pensii, anunt pentru toti pensionarii romani: "Suntem in linie dreapta"

publicat 2024-03-03 14:15:03 (Antena3)
Seful Casei de Pensii, anunt pentru toti pensionarii romani: Suntem in linie dreapta Seful Casei de Pensii, Daniel Baciu a facut un anunt privind sistemul public de pensii. ...continuare.

Italia denunta un complot al Kremlinului pentru a destabiliza UE prin proteste

publicat 2024-03-03 14:15:03 (Adevarul)
Italia denunta un complot al Kremlinului pentru a destabiliza UE prin proteste Kremlinul cauta sa perturbe UE prin proteste si se foloseste mai ales de nemultumirile exprimate de unii agricultori pentru a insera narative impotriva sanctiunilor impuse Rusiei din cauza razboiului pe care il duce impotriva Ucrainei. ...continuare.

Roman urmarit de autoritatile germane pentru plata unei amenzi. Ce suma are de platit

publicat 2024-03-03 14:15:03 (Adevarul)
Roman urmarit de autoritatile germane pentru plata unei amenzi. Ce suma are de platit Un barbat din judetul Galati a fost amendat de autoritatile germane pentru ca a depasit limita legala de viteza admisa in afara localitatilor. Ca sa recupereze banii, inclusiv cheltuielile administrative, nemtii au apelat la justitia din Romania, care l-a obligat pe sofer sa plateasca amenda ...continuare.

Acuzatii de agresiune sexuala. Roman Polanski va fi judecat pentru defaimare, marti, la Paris

publicat 2024-03-03 14:15:03 (Adevarul)
Acuzatii de agresiune sexuala. Roman Polanski va fi judecat pentru defaimare, marti, la Paris Controversatul cineast Roman Polanski va fi judecat marti dupa-amiaza la Paris pentru defaimare dupa ce a declarat ca acuzatiile de agresiune sexuala formulate impotriva lui de actrita britanica Charlotte Lewis reprezinta "o minciuna odioasa", informeaza AFP. ...continuare.

Exista o secventa tipica in atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie aparat in cazul unei invazii rusesti | VIDEO

publicat 2024-03-03 14:15:03 (Adevarul)
Exista o secventa tipica in atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie aparat in cazul unei invazii rusesti | VIDEO Doi experti americani in domeniul apararii au indicat o secventa tipica in operatiunile rusesti din ultimii 50 de ani atunci cand vor sa ocupe o alta natiune. ...continuare.

Scandalul interceptarilor ruse: Comisarul parlamentar german pentru aparare cere "consecinte"

publicat 2024-03-03 14:15:03 (Adevarul)
Scandalul interceptarilor ruse: Comisarul parlamentar german pentru aparare cere consecinte Comisarul parlamentar german pentru aparare, Eva Hogl, vrea ca scandalul interceptarii de catre rusi a unor convorbiri ale militarilor germani sa aiba consecinte ample, relateaza duminica dpa. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.