EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Catalin Predoiu, discutii cu omologul italian pe tema fugarilor Romaniei: "Fug de aplicarea legii si gasesc portite legale" in Italia

publicat 2024-03-03 15:00:13 (Puterea)
Catalin Predoiu, discutii cu omologul italian pe tema fugarilor Romaniei: Fug de aplicarea legii si gasesc portite legale in Italia Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, spune ca a purtat discutii cu omologul sau italian despre condamnatii definitiv "care fug de aplicarea legii romane si gasesc portite legale in legea italiana pentru a face acest lucru". In ultimii ani, Italia a devenit refugiul unor fugari celebri ai Romaniei, care incearca sa scape de inchisoare. Printre acestia […]The post Catalin Predoiu, discutii cu omologul italian pe tema fugarilor Romaniei: "Fug de aplicarea legii si gasesc portite legale"... ...continuare.

Sloganul electoral al AUR o fi "Prosti, da’ multi?"

publicat 2024-03-03 15:00:13 (Puterea)
Sloganul electoral al AUR o fi Prosti, da’ multi? O inregistrare audio incredibila a iesit la iveala, cu liderul AUR George Simion, care le cere membrilor formatiunii pe care o conduce sa ii primeasca in partid pe toti, "indiferent ce dubii aveti despre ei, ce escroci sunt", cu scopul de a invinge principalele contracandidate la alegeri, PSD si PNL. Inregistrarea cu George Simion cand […]The post Sloganul electoral al AUR o fi "Prosti, da’ multi?" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Imagine rara cu Nadia Comaneci, realizata pe 3 martie 1976, distribuita de Ambasada SUA in Romania

publicat 2024-03-03 15:00:13 (ProTV)
Imagine rara cu Nadia Comaneci, realizata pe 3 martie 1976, distribuita de Ambasada SUA in Romania Ambasada SUA la Bucuresti a postat duminica o fotografie cu Nadia Comaneci, realizata în urma cu exact 48 de ani, la New York. Românca avea sa câstige în acel an primul 10 din istoria gimnasticii.   ...continuare.

Reactia unui oficial german dupa ce Rusia a publicat inregistrarea unei discutii secrete a unor ofiteri nemti despre Ucraina

publicat 2024-03-03 15:00:13 (ProTV)
Reactia unui oficial german dupa ce Rusia a publicat inregistrarea unei discutii secrete a unor ofiteri nemti despre Ucraina Comisarul parlamentar german pentru aparare, Eva Hogl, vrea ca scandalul interceptarii de catre rusi a unor convorbiri ale militarilor germani sa aiba consecinte ample, relateaza duminica dpa. ...continuare.

IPJ Arad face verificari dupa ce in masina cu numere false si neimatriculata se afla si un politist

publicat 2024-03-03 15:00:12 (Mediafax)
IPJ Arad face verificari dupa ce in masina cu numere false si neimatriculata se afla si un politist "Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Arad a dispus efectuarea de verificari, prin Compartimentul Control Intern, in vederea stabilirii starii de fapt si luarii masurilor legale", a anuntat Politia Arad, "avand in vedere prezenta in calitate de pasager a unui politist, alaturi de soferul austriac". ...continuare.

O delegatie a Hamas a ajuns la Cairo pentru discutii privind incetarea focului in Fasia Gaza

publicat 2024-03-03 15:00:12 (Mediafax)
O delegatie a Hamas a ajuns la Cairo pentru discutii privind incetarea focului in Fasia Gaza Potrivit CNN, o sursa de rang inalt din cadrul Hamas a refuzat sa spuna care sunt pozitiile gruparii si a precizat ca ceea ce a prezentat presa sunt "speculatii". ...continuare.

Sute de detinuti au evadat din Penitenciarul National din Haiti. Daca atacatorii vor avea succes, "suntem terminati", spun politistii

publicat 2024-03-03 15:00:10 (Libertatea)
Sute de detinuti au evadat din Penitenciarul National din Haiti. Daca atacatorii vor avea succes, suntem terminati, spun politistii Evadarea in masa din Penitenciarul National din Haiti, aflat in capitala Port-au-Prince a statului din America Centrala, s-a produs pe fondul escaladarii violentelor din ultimele zile, relateaza CNN, citand surse din randul fortelor de ordine. Unul dintre sindicatele de politie din Haiti a facut apel, intr-o postare pe reteaua X, la sprijinul tuturor ofiterilor din […] ...continuare.

Pe strazile din Arad, un austriac drogat a fost prins la volanul unui McLaren de 260.000 de euro cu numere false. Pasager era un politist din oras

publicat 2024-03-03 15:00:10 (Libertatea)
Pe strazile din Arad, un austriac drogat a fost prins la volanul unui McLaren de 260.000 de euro cu numere false. Pasager era un politist din oras Politistii din cadrul Biroului Rutier Arad au oprit in trafic, sambata seara, pe Calea Romanilor, un autoturism marca McLaren, model 600 LT, al carui pret de pornire este, potrivit site-urilor de specialitate, aproximativ 260.000 de dolari, neinmatriculat si avand aplicate placute de inmatriculare ce apartineau altor doua masini, scrie site-ul local de stiri Special Arad. […] ...continuare.

Ce ar spune cainii daca ar putea vorbi?

publicat 2024-03-03 15:00:10 (Jurnalul-National)
Ce ar spune cainii daca ar putea vorbi? Evident, cainii nu pot vorbi, asa ca "limbajul" lor cuprinde alte semnale, cum ar fi limbajul corpului, miscarea si pozitionarea urechilor si a cozii, precum si modul in care un caine se pozitioneaza langa alti caini. ...continuare.

Diana Ion si Elena Talos s-au clasat pe noua si pe zece in finala de la triplusalt la CM in sala de la Glasgow » Alina Rotaru-Kottmann incheie in aceasta seara evolutia Romaniei, la saritura in lungime

publicat 2024-03-03 15:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Diana Ion si Elena Talos s-au clasat pe noua si pe zece in finala de la triplusalt la CM in sala de la Glasgow » Alina Rotaru-Kottmann incheie in aceasta seara evolutia Romaniei, la saritura in lungime Diana Ion (23 de ani) si Elena Talos (28 de ani) au concurat duminica dimineata la CM in sala de la Glasgow in proba de triplusalt, unde cele mai bune sarituri au fost de 13,73 m, respectiv 13,65 m. Alina Rotaru-Kottmann intra in concurs in aceasta seara, de la 21:15, la saritura in lungime. In ultima zi a Campionatelor Mondiale indoor de la Glasgow, Romania este reprezentata de trei atlete. Primele au intrat in concurs Diana Ion si Elena Talos in proba de triplusalt. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.