EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Urmarire si focuri de arma in Suceava. Ce au descoperit politistii dupa ce au spart geamul masinii unui sofer fugar

publicat 2024-03-03 15:15:12 (ProTV)
Urmarire si focuri de arma in Suceava. Ce au descoperit politistii dupa ce au spart geamul masinii unui sofer fugar Un sofer a pus pe jar politistii de la Biroul Rutier Suceava. Agentii au încercat sa îl opreasca în timpul unui control în trafic, însa barbatul a accelerat. Oamenii legii l-au urmarit si au tras trei focuri de avertisment. ...continuare.

Un jandarm aflat in timpul liber a salvat viata unui barbat ranit intr-o explozie

publicat 2024-03-03 15:15:09 (Jurnalul-National)
Un jandarm aflat in timpul liber a salvat viata unui barbat ranit intr-o explozie Un jandarm aflat in timpul liber l-a salvat pe barbatul ranit, duminica, de explozia produsa in camera centralei unei locuinte din localitatea argeseana Priboieni. ...continuare.

Inditex, proprietarul Zara, intentioneaza sa redeschida treptat magazinele din Ucraina, de la 1 aprilie

publicat 2024-03-03 15:15:09 (Income-Magazine)
Inditex, proprietarul Zara, intentioneaza sa redeschida treptat magazinele din Ucraina, de la 1 aprilie Grupul spaniol Inditex, proprietarul Zara, intentioneaza sa redeschida treptat magazinele din Ucraina, de la 1 aprilie, invocand "circumstantele pietei locale" pentru decizia sa, transmite Reuters. Cea mai mare companie de fast-fashion din lume, in functie de vanzari, a declarat ca intentioneaza intr-o prima faza sa redeschida 20 de magazine in Ucraina, trei dintre ele sub […] ...continuare.

Bursa de la Bucuresti a pierdut peste cinci miliarde de lei la capitalizare, in aceasta saptamana

publicat 2024-03-03 15:15:04 (Bursa)
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a pierdut 5,35 miliarde de lei la capitalizare, respectiv 1,7%, in aceasta saptamana, in timp ce valoarea tranzactiilor cu actiuni a crescut cu 61,91 milioane lei (+32,5%) in comparatie cu saptamana anterioara. ...continuare.

Horoscop 4 martie 2024. Capricornii primesc vesti excelente, Pestii vor fi ajutati din toate partile

publicat 2024-03-03 15:15:04 (Antena3)
Horoscop 4 martie 2024. Capricornii primesc vesti excelente, Pestii vor fi ajutati din toate partile Horoscop 4 martie 2024. Leii se impaca astazi cu o persoana importanta pentru ei, iar Scorpionii vor fi in centrul atentiei. ...continuare.

Urmarire cu focuri de arma in Suceava. Un tanar de 21 de ani, fara permis, a fost retinut

publicat 2024-03-03 15:15:04 (Antena3)
Urmarire cu focuri de arma in Suceava. Un tanar de 21 de ani, fara permis, a fost retinut Urmarire cu focuri de arma in Suceava. Politistii au tras dupa un tanar in varsta de 21 de ani care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor. ...continuare.

Suporterii timisoreni au pus mana de la mana si construiesc un teren de baschet intr-o scoala gimnaziala din oras

publicat 2024-03-03 15:15:02 (Adevarul)
Suporterii timisoreni au pus mana de la mana si construiesc un teren de baschet intr-o scoala gimnaziala din oras Constructia terenului de la Scoala Gimnaziala nr.27 a inceput in urma cu cateva zile. Muncitorii au finalizat stratul suport si se trece la urmatoarea etapa: realizarea placii de beton si a imprejmuirii si turnarea stratului de tartan ...continuare.

Business Magazin. Intr-o piata plina de mall-uri cine-si mai aminteste cum a aparut, acum 25 de ani, primul mall pe locul unui "Circ al Foamei". "In 1999, la deschidere nu gaseai chiriasi. Acum piata este plina de branduri". Vedeti pozele de atunci

publicat 2024-03-03 15:00:20 (Ziarul-Financiar)
Business Magazin. Intr-o piata plina de mall-uri cine-si mai aminteste cum a aparut, acum 25 de ani, primul mall pe locul unui Circ al Foamei. In 1999, la deschidere nu gaseai chiriasi. Acum piata este plina de branduri. Vedeti pozele de atunci Romania in a doua parte a anilor '90 era una dominata de inflatie galopanta, saracie, greve si proteste. Dar deja luminita de la capatul tunelului se intrevedea. Romanii erau satui de "circurile foamei", iar comertul stradal era dominat de spatii comerciale detinute de o serie de investitori care cereau chirii mari, de cele mai multe ori nesustenabile. Si apoi a aparut MALLUL. ...continuare.

Sondaj alarmant: Daca americanii ar vota acum, Trump ar castiga alegerile

publicat 2024-03-03 15:00:13 (Puterea)
Sondaj alarmant: Daca americanii ar vota acum, Trump ar castiga alegerile Un recent sondaj evidentiaza o tendinta ingrijoratoare pentru Joe Biden, cu doar opt luni inainte de alegerile prezidentiale din SUA. Astfel, daca alegatorii americani ar vota astazi pentru a-si alege presedintele, doar 43% ar vota pentru Biden, fata de 48% pentru Trump, potrivit sondajului realizat la nivel national de New York Times si universitatea Siena […]The post Sondaj alarmant: Daca americanii ar vota acum, Trump ar castiga alegerile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Invartita electorala: La Vaslui, viceprimarul PNL candideaza pentru… primar PSD

publicat 2024-03-03 15:00:13 (Puterea)
Invartita electorala: La Vaslui, viceprimarul PNL candideaza pentru… primar PSD Intr-o miscare strategica, PSD Vaslui il propune pe Lucian Braniste pentru Primaria Vaslui. Actualul viceprimar a devenit alegerea PSD in cursa pentru functia de primar. PSD Vaslui a transmis, cu acest prilej, un mesaj de unitate si deschidere: „Suntem deschisi si receptivi la dorintele si problemele expuse de dumneavoastra. Orice constructie politica care are drept […]The post Invartita electorala: La Vaslui, viceprimarul PNL candideaza pentru… primar PSD appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.