EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Opinie Andra Stroe, Business Magazin: De ce tinerii fara experienta, din generatia Z, au pretentii ridicate

publicat 2024-03-03 15:30:13 (Ziarul-Financiar)
Opinie Andra Stroe, Business Magazin: De ce tinerii fara experienta, din generatia Z, au pretentii ridicate Autor: Andra Stroe Intrebati, printre altele, intr-o solicitare trimisa de BUSINESS Magazin cum au evoluat asteptarile salariatilor in functie de generatii cand vine vorba de un job, specialistii din HR ne-au spus la unison ca cei din Generatia Z sunt exigenti in ceea ce priveste pachetele salariale si de beneficii si nu mai sunt dispusi la mari compromisuri. Cu alte cuvinte, nu se mai vand "ieftin", cum au facut-o, poate, altii inaintea lor. Motivele pot fi variate. ...continuare.

Angajatii din Italia pot cere despagubiri daca seful ii streseaza la locul de munca

publicat 2024-03-03 15:30:09 (ProTV)
Angajatii din Italia pot cere despagubiri daca seful ii streseaza la locul de munca Angajatii din Italia au dreptul sa ceara despagubiri daca sefii îi streseaza la locul de munca, potrivt unei decizii recente a Curtii Supreme din peninsula unde traiesc si peste 1,3 milioane de români.   ...continuare.

Papa Francisc face apel la incetarea conflictului din Gaza

publicat 2024-03-03 15:30:08 (Mediafax)
Papa Francisc face apel la incetarea conflictului din Gaza Sambata, Papa Francisc, in varsta de 87 de ani, a delegat citirea unui discurs la o ceremonie unui asistent, iar miercuri a mers la un spital din Roma, spunand ca a avut "o mica raceala". ...continuare.

Reactia comisarului parlamentar german in scandalul inregistrarii ofiterilor nemti privind livrarea de rachete in Ucraina

publicat 2024-03-03 15:30:07 (Libertatea)
Reactia comisarului parlamentar german in scandalul inregistrarii ofiterilor nemti privind livrarea de rachete in Ucraina Comisarul parlamentar german pentru aparare, Eva Hogl, vrea ca scandalul interceptarii de catre rusi a unor convorbiri ale militarilor germani sa aiba consecinte ample, relateaza duminica dpa, citata de Agerpres. „Mai intai, toti cei responsabili de la toate nivelurile fortelor de aparare trebuie sa fie instruiti imediat in protectia comunicatiilor”, a declarat Hogl pentru Funke […] ...continuare.

Ion Iliescu la 94 de ani, dupa moartea scriitorului Dinu Sararu: "Nemurirea lui e garantata"

publicat 2024-03-03 15:30:07 (Libertatea)
Ion Iliescu la 94 de ani, dupa moartea scriitorului Dinu Sararu: Nemurirea lui e garantata Fostul presedinte Ion Iliescu, care a implinit 94 de ani, a declarat duminica, 3 martie, ca Dinu Sararu a fost „un om care a scris lumi si a ridicat institutii”, iar „literatura pe care a scris-o a fost mai blanda decat incercarile vietii sale”. „Un exponent al unei generatii redutabile de oameni care au luptat […] ...continuare.

O delegatie a Hamas a ajuns la Cairo pentru discutii privind incetarea focului

publicat 2024-03-03 15:30:06 (Jurnalul-National)
O delegatie a Hamas a ajuns la Cairo pentru discutii privind incetarea focului O delegatie a Hamas a ajuns duminica la Cairo pentru discutii suplimentare privind incetarea focului in Gaza. ...continuare.

Razboiul "eclerului la tava" s-a incheiat. Reactia Jamilei dupa ce a pierdut in instanta: "Ma vad nevoita astazi sa ..."

publicat 2024-03-03 15:30:03 (Click)
Razboiul eclerului la tava s-a incheiat. Reactia Jamilei dupa ce a pierdut in instanta: Ma vad nevoita astazi sa ... Cearta cu scantei si cu vizite la tribunal intre doua dintre cele mai de succes bloggerite din domeniul culinar de la noi, Geanina Staicu-Avram (Jamila) si Laura Laurentiu, a fost solutionata definitiv, dupa aproape patru ani de lupta in instanta. Judecatorii au decis ca Jamila a furat reteta si tre ...continuare.

Ciocolata a ajuns un lux. Cu cat s-a scumpit in magazine

publicat 2024-03-03 15:30:03 (Click)
Ciocolata a ajuns un lux. Cu cat s-a scumpit in magazine Incet-incet incepem sa ne apropiem si de sosirea Pastelui, iar multi dintre noi se gandesc cu pofta la dulciurile pe care le vom gusta cu ocaza sarbatorilor. Doar in Marea Britanie se estimeaza ca se vor vinde zeci de milioane de oua de ciocolata cu lapte. ...continuare.

El este Flavius, jandarmul-erou care a scos din flacari un barbat surprins de o explozie, in judetul Arges | Tanarul se afla in afara serviciului

publicat 2024-03-03 15:30:03 (Antena3)
El este Flavius, jandarmul-erou care a scos din flacari un barbat surprins de o explozie, in judetul Arges | Tanarul se afla in afara serviciului Flavius, un jandarm aflat in timpul liber, a devenit erou, dupa ce a scos din flacari un barbat surprins de o explozie, care s-a produs la o casa din comuna Priboieni, judetul Arges. ...continuare.

Un adult si trei minori au fost arestati in Belgia suspectati pentru un posibil atac terorist

publicat 2024-03-03 15:30:02 (Adevarul)
Un adult si trei minori au fost arestati in Belgia suspectati pentru un posibil atac terorist Politia belgiana a arestat duminica patru tineri in urma unor mesaje pe care le-au schimbat si care ar fi pregatit un atac terorist considerat "suficient de iminent", a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al parchetului federal. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.