EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fotografia rara postata Ambasada Statelor Unite cu Nadia Comaneci » 46 de ani de la realizarea ei

publicat 2024-03-03 16:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Fotografia rara postata Ambasada Statelor Unite cu Nadia Comaneci » 46 de ani de la realizarea ei Ambasada Statelor Unite al Americii in Romania a postat azi o fotografie rara cu Nadia Comaneci.Pe 3 martie 1976, Nadia Comaneci participa la prima editie a American Cup International Gymnastics, competitie internationala de gimnastica.Fotografie inedita cu Nadia ComaneciIn timpul liber, Nadia, alaturi de Ann Carr, o fosta gimnasta americana, si Dan Grecu, unul dintre numele legendare ale gimnasticii romanesti, s-au fotografiat la Madison Square Garden, din New York. ... ...continuare.

Cea mai iubita prajitura de casa. Se prepara usor si nu contine oua, lapte sau unt

publicat 2024-03-03 16:15:04 (Antena3)
Cea mai iubita prajitura de casa. Se prepara usor si nu contine oua, lapte sau unt Ieftina si usor de facut, aceasta prajitura este un adevarat deliciu, chiar daca nu contine oua, lapte sau unt. ...continuare.

Afacerea de succes cu care doi tineri din Bucuresti au dat lovitura | Au pornit cu mai putini bani decat dau altii pe o pereche de pantofi

publicat 2024-03-03 16:15:04 (Antena3)
Afacerea de succes cu care doi tineri din Bucuresti au dat lovitura | Au pornit cu mai putini bani decat dau altii pe o pereche de pantofi In mijlocul pandemiei, doi tineri de 30 de ani au pus bazele unei afaceri inovatoare intr-o garsoniera din Dristor, Bucuresti, cu resurse financiare destul de limitate. ...continuare.

Seful Bosch crede ca electrificarea tuturor vehiculelor va mai dura inca 35 de ani

publicat 2024-03-03 16:15:02 (Adevarul)
Seful Bosch crede ca electrificarea tuturor vehiculelor va mai dura inca 35 de ani Directorul general al grupului german de inginerie Bosch, Stefan Hartung crede ca va fi nevoie de vehicule echipate cu motoare pe combustie timp de cel putin 35 de ani. ...continuare.

Ce este "drogul elevului" si cat poate fi de periculos

publicat 2024-03-03 16:00:08 (Puterea)
Ce este drogul elevului si cat poate fi de periculos Bucurestiul se confrunta cu o noua amenintare care vizeaza in special tinerii, „Drogul elevului”, o substanta sintetica periculoasa, care castiga teren pe strazile capitalei. Cu un pret derizoriu, prin comparatie cu celelalte halucinogene, de doar 10 lei/doza, dar cu efecte devastatoare, drogul a devenit rapid o optiune atragatoare pentru multi adolescenti, arata reporterii Antena 3 […]The post Ce este "drogul elevului" si cat poate fi de periculos appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone: Ma gandesc sa sap o groapa/Pentru cei care ma sapa!

publicat 2024-03-03 16:00:08 (Puterea)
Piedone: Ma gandesc sa sap o groapa/Pentru cei care ma sapa! Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone e binedispus intr-o frumoasa duminica de primavara! Posteaza pe facebook un mesaj tonic, pe care-l parcurgem amuzati. Ma gandesc sa sap o groapa/Pentru cei care ma sapa! Comparam starea permanenta de afabilitate si umor a lui Piedone cu incrancenarea celor care pun la cale candidaturile pentru Primaria Generala a […]The post Piedone: Ma gandesc sa sap o groapa/Pentru cei care ma sapa! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Restrictii de trafic pe Valea Prahovei timp de mai bine de o luna. Se taie copacii uscati

publicat 2024-03-03 16:00:08 (Puterea)
Restrictii de trafic pe Valea Prahovei timp de mai bine de o luna. Se taie copacii uscati Vor fi restrictii de trafic pe DN 1 Valea Prahovei intre localitatile Comarnic si Sinaia. Circulatia va fi restrictionata mai bine de o luna pentru taierea si toaletarea copacilor uscati din zona de siguranta. Restrictii de trafic pe Valea Prahovei timp de mai bine de o luna CNAIR anunta ca intre 4 martie si 9 […]The post Restrictii de trafic pe Valea Prahovei timp de mai bine de o luna. Se taie copacii uscati appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

38 de copii au fost ucisi, iar 20 au ramas orfani in masacrul comis de Hamas in Israel in 7 octombrie. Alti 42 au fost rapiti

publicat 2024-03-03 16:00:08 (ProTV)
38 de copii au fost ucisi, iar 20 au ramas orfani in masacrul comis de Hamas in Israel in 7 octombrie. Alti 42 au fost rapiti 38 de copii au fost ucisi, iar 20 au ramas orfani în urma masacrului comis de gruparea terorista Hamas în Israel în ziua de 7 octombrie 2023.   ...continuare.

Un copil de 11 ani a fost surprins in timp ce conducea un ATV in Ranca. Era insotit de mama lui pe vehicul

publicat 2024-03-03 16:00:08 (ProTV)
Un copil de 11 ani a fost surprins in timp ce conducea un ATV in Ranca. Era insotit de mama lui pe vehicul Un minor în vârsta de 11 ani a fost depistat în timp ce conducea un ATV în zona montana Rânca, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Ioana Nanu. ...continuare.

O romanca ce a terorizat Italia, dusa cu politia la aeroport si expulzata. Este incredibil ce a putut sa faca

publicat 2024-03-03 16:00:08 (ProTV)
O romanca ce a terorizat Italia, dusa cu politia la aeroport si expulzata. Este incredibil ce a putut sa faca O tânara din România a fost dusa cu politia la aeroport si expulzata dupa ce a terorizat pur si simplu un primar din Italia. Autoritatile au întocmit o lista impresionanta de infractiuni comise de românca, precum furturi si vandalism.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.