EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Polonia a suspendat controalele la frontiera cu Slovacia, reducand masurile impotriva migratiei ilegale

publicat 2024-03-03 19:45:02 (Adevarul)
Polonia a suspendat controalele la frontiera cu Slovacia, reducand masurile impotriva migratiei ilegale Polonia a luat decizia oficiala de a suspenda controalele temporare la frontiera sa cu Slovacia vecina, eliminand astfel masurile introduse anterior pentru a reduce migratia ilegala, conform informatiilor furnizate de agentia de presa dpa. ...continuare.

Ministrul german al Apararii spune ca Vladimir Putin incearca sa "destabilizeze" Germania in scandalul de spionaj

publicat 2024-03-03 19:45:02 (Adevarul)
Ministrul german al Apararii spune ca  Vladimir Putin incearca sa destabilizeze Germania in scandalul de spionaj Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, l-a acuzat duminica pe presedintele Vladimir Putin ca incearca sa "destabilizeze" Germania, in urma difuzarii de catre surse din Rusia a unei convorbiri confidentiale interceptate intre ofiteri germani cu privire la livrari de arme in Ucraina ...continuare.

De ce cad ca mustele avioanele lui Putin? Secretele sistemelor electronice defensive confidentiale de la bordul avioanelor rusesti, descifrate

publicat 2024-03-03 19:30:01 (Adevarul)
De ce cad ca mustele avioanele lui Putin? Secretele sistemelor electronice defensive confidentiale de la bordul avioanelor rusesti, descifrate Armata ucraineana nu spune nimic despre cum au reusit artileristii sai de la sol sa doboare 13 (pana in prezent) dintre cele mai avansate avioane rusesti, in doar cateva zile. ...continuare.

Motivul pentru care rusii par de neoprit in estul Ucrainei: fortificatiile rudimentare si lipsa munitiei

publicat 2024-03-03 19:30:01 (Adevarul)
Motivul pentru care rusii par de neoprit in estul Ucrainei: fortificatiile rudimentare si lipsa munitiei Fortele ruse continua sa obtina castiguri mici, dar rapide in afara orasului Avdiivka din estul ucrainean, castiguri atribuite in parte scaderii munitiei ucrainene si scaderii ajutorului occidental. ...continuare.

Iliescu, interviu la implinirea varstei de 94 de ani: "Stiu ca Internetul e plin de meme-uri cu mine. Lumea nu incepe cu noi si nu se termina cu noi"

publicat 2024-03-03 19:30:01 (Adevarul)
Iliescu, interviu la implinirea varstei de 94 de ani: Stiu ca Internetul e plin de meme-uri cu mine. Lumea nu incepe cu noi si nu se termina cu noi Fostul presedinte Ion Iliescu a vorbit in cadrul unui interviu pentru consilierul sau, Ionut Vulpescu, fost ministru al Culturii si actual deputat, despre anii in care a condus statul, dar si despre situatia actuala a Romaniei. ...continuare.

In Romania spitalelor care ard, Bucurestiul are unul singur cu autorizatie. Sistemul e ocupat cu spagile: "M-am scarbit"

publicat 2024-03-03 19:15:12 (ProTV)
In Romania spitalelor care ard, Bucurestiul are unul singur cu autorizatie. Sistemul e ocupat cu spagile: M-am scarbit Coruptie cronica, PARTEA III-a. Din 19 spitale administrate de primarie în Capitala, doar unul are autorizatie de functionare de la pompieri. Oricând un dezastru se poate întâmpla în celalalte. ...continuare.

Gheboasa, dupa ce a fost prins de DIICOT cu canabis: sunt un fost consumator, am fumat si eu un joint de marijuana

publicat 2024-03-03 19:15:09 (Libertatea)
Gheboasa, dupa ce a fost prins de DIICOT cu canabis: sunt un fost consumator, am fumat si eu un joint de marijuana Trapperul Gheboasa a confirmat duminica, 3 martie, faptul ca DIICOT l-a prins cu droguri si a precizat ca este bine, sanatos si in libertate. „Eu am fost acuzat de detinere pentru consum. La perchezitia de pe 1 martie, la mine acasa, nu s-a gasit absolut nimic, iar pentru detinere pentru consum, in Romania, legea te pedepseste […] ...continuare.

Am mai pierdut un mare dramaturg, Dinu Sararu

publicat 2024-03-03 19:15:09 (Jurnalul-National)
Am mai pierdut un mare dramaturg, Dinu Sararu Cu Dinu Sararu, recent plecat dintre noi, se stinge unul dintre ultimii scriitori romani al caror nume nu a fost legat nu numai de cartile publicate, ci si de institutii pe care le-au condus, unde au creat un spatiu generos, daruit celorlalti. ...continuare.

Hamas: Niciun acord privind eliberarea ostaticilor fara o incetare a focului in Gaza

publicat 2024-03-03 19:15:02 (Adevarul)
Hamas: Niciun acord privind eliberarea ostaticilor fara o incetare a focului in Gaza Hamas nu va accepta un acord privind eliberarea ostaticilor fara ca Israelul sa accepte sa puna capat razboiului in Fasia Gaza, a relatat duminica CNN, citand "o sursa de rang inalt" din cadrul gruparii teroriste palestiniene. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.