EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Instanta europeana: Comisia Europeana trebuie sa plateasca doar o mica parte din costurile legale cerute de Qualcomm dupa castigarea unui proces impotriva acesteia

publicat 2024-03-03 09:00:10 (Money.ro)
Instanta europeana: Comisia Europeana trebuie sa plateasca doar o mica parte din costurile legale cerute de Qualcomm dupa castigarea unui proces impotriva acesteia Tribunalul cu sediul in Luxemburg a declarat ca numarul de ore lucrate si tarifele orare utilizate in revendicarea Qualcomm sunt "evident excesive".Qualcomm si-a depus documentele privind legale la Comisia Europeana in 2022, dupa ce Tribunalul a sustinut contestatia grupului american impotriva unei amenzi antitrust a UE de 997 de milioane de euro, emisa in 2018, si a obligat autoritatea de reglementare sa plateasca costurile legale ale Qualcomm.Comisia a contestat insa cei 12.041.755,80 euro... ...continuare.

Rusia sustine ca a distrus 38 de drone deasupra Crimeei. Circulatia pe podul Kerci, oprita temporar

publicat 2024-03-03 09:00:09 (Mediafax)
Rusia sustine ca a distrus 38 de drone deasupra Crimeei. Circulatia pe podul Kerci, oprita temporar Nu au fost raportate victime. Anterior, au fost auzite explozii in apropierea unui depozit de petrol din Feodosia, un oras din estul Crimeei, potrivit canalelor locale de Telegram. ...continuare.

FCSB-Petrolul si U Cluj-FC Botosani, partidele de duminica din Superliga

publicat 2024-03-03 09:00:09 (Mediafax)
FCSB-Petrolul si U Cluj-FC Botosani, partidele de duminica din Superliga Partida FCSB-Petrolul este programata de la ora 20.30. ...continuare.

"Cadoul" pentru Ucraina care ar putea provoca un conflict intre Rusia si Israel. Kievul va primi un sistem care va proteja civilii de "atacurile nediscriminatorii" ale Moscovei

publicat 2024-03-03 09:00:08 (Libertatea)
Cadoul pentru Ucraina care ar putea provoca un conflict intre Rusia si Israel. Kievul va primi un sistem care va proteja civilii de atacurile nediscriminatorii ale Moscovei Reprezentantul permanent al Israelului la Natiunile Unite, Gilad Erdan, a declarat miercuri, intr-un discurs, ca tara din Orientul Mijlociu „lucreaza pentru a furniza Ucrainei sisteme de avertizare timpurie”, scrie Business Insider. Astfel de sisteme ar ajuta la „salvarea de vieti civile in fata atacurilor nediscriminatorii ale Rusiei cu rachete si drone”, a spus Erdan. Un […] ...continuare.

Rugaciunea romanilor pentru data de 3 martie, care te apara de necazuri si blesteme, in ziua Sfintilor Mucenici Eutropie, Cleonic si Vasilisc

publicat 2024-03-03 09:00:08 (Jurnalul-National)
Rugaciunea romanilor pentru data de 3 martie, care te apara de necazuri si blesteme, in ziua Sfintilor Mucenici Eutropie, Cleonic si Vasilisc Luna martie incepe cu o zi foarte importanta pentru crestini. In data de 3 martie sunt sarbatoriti Sfintii Mucenici Eutropie, Cleonic si Vasilisc, iar cu aceasta ocazie, se spune o rugaciune speciala. De asemenea, credinciosii respecta o traditie. ...continuare.

Doua cutremure in 3 minute, in estul Romaniei. Intervalul dintre ele, neobisnuit de mic

publicat 2024-03-03 09:00:03 (Click)
Doua cutremure in 3 minute, in estul Romaniei. Intervalul dintre ele, neobisnuit de mic Doua cutremure de suprafata au avut loc, in acelasi loc la un interval de numai trei minute, sambata seara, in Romania. ...continuare.

Profesor de la un renumit colegiu national din Ploiesti, acuzat ca ar fi intretinut relatii intime cu o fata de 14 ani

publicat 2024-03-03 09:00:03 (Antena3)
Profesor de la un renumit colegiu national din Ploiesti, acuzat ca ar fi intretinut relatii intime cu o fata de 14 ani Un profesor din Ploiesti este suspectat ca a intretinut relatii intime cu o adolescenta de 14 ani. ...continuare.

Orasele cele mai cautate de romani pentru vacantele si city break-urile de anul acesta

publicat 2024-03-03 08:45:16 (Ziarul-Financiar)
Orasele cele mai cautate de romani pentru vacantele si city break-urile de anul acesta Autor: Andreea Tobias Roma, Dubai si Paris sunt orasele cele mai cautate de romani pentru vacantele si city break-urile de anul acesta. ...continuare.

O pisica salbatica a fost filmata in padurile din Muntii Calimani. A fost surprinsa in timp ce se bucura de razele soarelui

publicat 2024-03-03 08:45:10 (ProTV)
O pisica salbatica a fost filmata in padurile din Muntii Calimani. A fost surprinsa in timp ce se bucura de razele soarelui O pisica salbatica a fost filmata în padurile din Muntii Calimani. Felina a fost surprinsa de un angajat de la Romsilva, în timp ce se bucura de razele soarelui. ...continuare.

Cod galben de ceata in doua judete din Romania pana la ora 10.00. Iata lista localitatilor afectate

publicat 2024-03-03 08:45:06 (Jurnalul-National)
Cod galben de ceata in doua judete din Romania pana la ora 10.00. Iata lista localitatilor afectate Meteorologii au emis duminica dimineata o avertizare Cod galben de ceata care vizeaza judetele Dolj si Mehedinti. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.