EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




In doua saptamani, Ucraina a doborat 13 avioane rusesti in valoare de peste un miliard de dolari

publicat 2024-03-01 09:30:14 (Libertatea)
In doua saptamani, Ucraina a doborat 13 avioane rusesti in valoare de peste un miliard de dolari In februarie 2024, Fortele de Aparare ucrainene au obtinut rezultate incredibile in lupta impotriva aviatiei ruse, doborand 13 avioane inamice, cu o valoare totala de peste un miliard de dolari, scrie site-ul de stiri Novoe Vremia. Luand in considerare cele trei avioane Su-34 doborate pe 29 februarie, Ucraina a distrus deja 345 de avioane inamice […] ...continuare.

Tragedie rutiera: Un microbuz a lovit mortal un pieton, in Neamt

publicat 2024-03-01 09:30:14 (Jurnalul-National)
Tragedie rutiera: Un microbuz a lovit mortal un pieton, in Neamt Un microbuz in care se aflau noua persoane a lovit, joi seara, un pieton, pe E 85, in judetul Neamt. Barbatul de 60 de ani a murit pe loc. ...continuare.

Care-i treaba cu grasimile?

publicat 2024-03-01 09:30:14 (Jurnalul-National)
Care-i treaba cu grasimile? Toata lumea a auzit de grasimi, ca unele sunt bune, altele sunt rele. Dar de unde stim ce sa alegem pentru a ne fi bine? ...continuare.

Raul Rusescu analizeaza situatia din Superliga » O mai impiedica cineva pe FCSB sa ia titlul?

publicat 2024-03-01 09:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Raul Rusescu analizeaza situatia din Superliga » O mai impiedica cineva pe FCSB sa ia titlul? Raul Rusescu, noul transfer al GSP Live, va fi pentru a doua oara invitatul lui Alexandru Barbu la emisiunea realizata din studio-ul Gazetei Sporturilor, GSP Live. Cei doi vor analiza situatia din campionatul intern, unde se joaca la foc automat, astazi fiind debutul etapei cu numarul 29, dupa ce ieri FCSB s-a impus la Voluntari, 2-1 in ultima partida a etapei 28. ... ...continuare.

Orasele din Romania unde strazile nu au nume. Putine persoane stiu de existenta lor

publicat 2024-03-01 09:30:06 (Click)
Orasele din Romania unde strazile nu au nume. Putine persoane stiu de existenta lor Romania, cu orasele sale pline de istorie si peisaje variate, ascunde unele mistere urbanistice mai putin cunoscute. Printre acestea se numara doua orase, Pecica si Sulina, unde strazile nu au nume, adaugand o nota aparte calatoriilor prin aceste locuri fascinante. ...continuare.

Gala CNA pentru excelenta in jurnalism dedicata jurnalistilor de razboi. Jurnalistii Antena 3 CNN, premiati pentru relatarile din Ucraina si Israel

publicat 2024-03-01 09:30:03 (Antena3)
Gala CNA pentru excelenta in jurnalism dedicata jurnalistilor de razboi. Jurnalistii Antena 3 CNN, premiati pentru relatarile din Ucraina si Israel Consiliul National al Audiovizualului a organizat Gala pentru Excelenta in Jurnalism, un eveniment dedicat recunoasterii publice a devotamentului si profesionalismului jurnalistilor romani care au participat, in ultimii doi ani, la misiuni in zone de conflict. Colegii nostri au fost premiati pentru materialele realizate pe front in Ucraina si in Israel si au povestit despre experiente traite in calitate de corespondenti de razboi. ...continuare.

Putin ameninta cu arma nucleara, atat i-a mai ramas. Dar nu spune ca si NATO are arme nucleare

publicat 2024-03-01 09:30:02 (Adevarul)
Putin trebuia sa plece de la adevarul incontestabil: in doi ani de razboi, "glorioasa" armata a Rusiei a reusit sa ocupe doar 20% din teritoriul ucrainian. ...continuare.

Indicele ROBOR la 3 luni a inchis luna februarie la 6,08%, dupa mai multe sedinte de stagnare

publicat 2024-03-01 09:15:25 (Ziarul-Financiar)
Indicele ROBOR la 3 luni a inchis luna februarie la 6,08%, dupa mai multe sedinte de stagnare Autor: Alexandru Nanu Indicele ROBOR la 3 luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei contractate de populatie inainte de luna mai 2019, precum si pentru creditele companiilor in lei, a continuat sa stationeze in ultimele zile din februarie la 6,08%. Practic, din 20 februarie si pana la sfarsitul lunii, ROBOR la 3 luni a ramas neclintit la 6,08%. ...continuare.

Business-urile suedeze se prabusesc pe capete: Falimentele din Suedia au crescut cu 62% in februarie, inregistrand cea mai proasta luna de la criza financiara de la inceputul anilor 1990

publicat 2024-03-01 09:15:25 (Ziarul-Financiar)
Business-urile suedeze se prabusesc pe capete: Falimentele din Suedia au crescut cu 62% in februarie, inregistrand cea mai proasta luna de la criza financiara de la inceputul anilor 1990 Autor: Stefan Stan Falimentele din Suedia au crescut cu 62% in februarie, inregistrand cea mai proasta luna de la criza financiara de la inceputul anilor 1990, potrivit Bloomberg. ...continuare.

Alimentele care favorizeaza somnul: de ce caisele sunt fructe calmante prin excelenta

publicat 2024-03-01 09:15:17 (Mediafax)
Alimentele care favorizeaza somnul: de ce caisele sunt fructe calmante prin excelenta Echipa condusa de Erica Jansen, nutritionist de la Universitatea din Michigan, a demonstrat recent, cu doua studii, ca modele alimentare sanatoarea sunt asociate cu o calitate mai buna a somnul: intr-unul a monitorizat durata somnului prin chestionare colectate in SUA intre 2011 si 2016 (folosind un set de date reprezentativ) cu care a constatat ca persoanele care au consumat suficiente portii de fructe, legume, leguminoase si cereale integrale au dormit mai mult. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.