EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Alerta de securitate la Parlament! Un tanar a sarit gardul institutiei

publicat 2024-03-01 11:15:04 (Antena3)
Alerta de securitate la Parlament! Un tanar a sarit gardul institutiei Un tanar a sarit gardul Parlamentului. Jandarmii au fost nevoiti sa intervina. ...continuare.

A murit Gheorghe Stanciu, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani

publicat 2024-03-01 11:15:04 (Antena3)
A murit Gheorghe Stanciu, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani Gheorghe Stanciu, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani, s-a stins din viata. ...continuare.

Ciuca, in vizita la Chisinau: Transmit un mesaj de solidaritate si sprijin. Romania, cel mai de incredere partener

publicat 2024-03-01 11:15:04 (Adevarul)
Ciuca, in vizita la Chisinau: Transmit un mesaj de solidaritate si sprijin. Romania, cel mai de incredere partener Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a transmis vineri un mesaj de solidaritate pentru Republica Moldova, cu ocazia vizitei sale oficiale la Chisinau. Liberalul sustine ca formatiunea din care face parte a sustinut si va continua sprijinul neconditionat pentru tara vecina. ...continuare.

Solutia gasita de autoritatile dintr-un judet impotriva hotilor care distrug stalpii de iluminat cu panouri fotovoltaice

publicat 2024-03-01 11:15:03 (Adevarul)
Solutia gasita de autoritatile dintr-un judet impotriva hotilor care distrug stalpii de iluminat cu panouri fotovoltaice Pentru ca hotii sa nu mai vandalizeze stalpii moderni de iluminat cu panouri fotovoltaice, respectiv sustragerea bateriilor, autoritatile din judetul Galati au apelat o solutie inedita: montarea unor senzori de alarmare ...continuare.

Povestea savantului german Klaus Fuchs, cel mai important spion pe care l-a avut URSS in cursa pentru arma atomica

publicat 2024-03-01 11:15:03 (Adevarul)
Povestea savantului german Klaus Fuchs, cel mai important spion pe care l-a avut URSS in cursa pentru arma atomica La 1 martie 1950, savantul german Klaus Fuchs a fost condamnat la 14 ani inchisoare pentru spionaj in favoarea URSS. A executat doar 9 ani, apoi s-a refugiat in Germania, unde a trait pana la sfarsitul vietii sale. ...continuare.

Bursa. UCM Resita, companie cu 320% crestere la BVB in 2024, incheie anul trecut cu afaceri de 38 mil. lei si o pierdere de 12 mil. lei, de la un profit de peste 400 mil. lei in anul precedent

publicat 2024-03-01 11:00:19 (Ziarul-Financiar)
Bursa. UCM Resita, companie cu 320% crestere la BVB in 2024, incheie anul trecut cu afaceri de 38 mil. lei si o pierdere de 12 mil. lei, de la un profit de peste 400 mil. lei in anul precedent Autor: Eduard Ivanovici Uzina Constructoare de Masini Resita (simbol bursier UCM) a informat piata de capital locala cu privire la rezultatele financiare preliminare ale anului 2023, din care reiese ca afacerile s-au majorat cu 83% fata de 2022, de la 20,7 milioane la 38 de milioane de lei. ...continuare.

Producatorul de articole din materiale textile Braiconf a avut in 2023 venituri totale de 26 milioane lei, nivel similar cu cel din anul precedent, si un profit net de 229.362 lei, in scadere cu 59%

publicat 2024-03-01 11:00:19 (Ziarul-Financiar)
Producatorul de articole din materiale textile Braiconf a avut in 2023 venituri totale de 26 milioane lei, nivel similar cu cel din anul precedent, si un profit net de 229.362 lei, in scadere cu 59% Autor: Roxana Rosu Producatorul de articole din materiale textile Braiconf (simbol bursier BRCR) a avut in 2023 venituri totale de 26 milioane lei, nivel similar cu cel din anul precedent, si un profit net de 229.362 lei, in scadere cu 59%, potrivit raportului financiar publicat vineri la BVB. ...continuare.

Luna martie la romani, plina de traditii si simboluri stravechi. De la Martisor la Mucenici si ghiocei

publicat 2024-03-01 11:00:10 (ProTV)
Luna martie la romani, plina de traditii si simboluri stravechi. De la Martisor la Mucenici si ghiocei 1 martie 2024 marcheaza prima zi din primavara acestui an. Descopera ce obiceiuri exista în aceasta zi, de ce se dau martisoare, dar si alte evenimente importante din aceasta luna. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.