EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Imaginea lui Alexei Navalnii, in sicriul deschis, la slujba de inmormantare: "Curajul tau va straluci deasupra lasitatii celor care te-au luat de pe aceasta lume!"

publicat 2024-03-01 15:15:02 (Antena3)
Imaginea lui Alexei Navalnii, in sicriul deschis, la slujba de inmormantare: Curajul tau va straluci deasupra lasitatii celor care te-au luat de pe aceasta lume! Echipa lui Alexei Navalnii a publicat pe retelele sociale o fotografie cu sicriul deschis si trupul neinsufletit al disidentului, in timpul slujbei de inmormantare. Atentie, informatii si imagini cu un puternic impact emotional! ...continuare.

Software HR, solutia digitala prin care optimizezi procesele de resurse umane

publicat 2024-03-01 15:15:02 (Antena3)
Software HR, solutia digitala prin care optimizezi procesele de resurse umane Intr-o perioada in care tot mai multe procese sunt digitalizate, companiile au nevoie sa implementeze un software HR, un program salarii sau alte softuri care eficientizeaza operatiunile complexe de resurse umane. ...continuare.

Romanii, din ce in ce mai interesati de vacante in Cuba, Maldive, Jamaica si Qatar FOTO

publicat 2024-03-01 15:15:02 (Adevarul)
Romanii, din ce in ce mai interesati de vacante in Cuba, Maldive, Jamaica si Qatar FOTO Cererea de vacante a romanilor pentru destinatii precum Cuba, Maldive, Jamaica si Qatar este in crestere, spun reprezentantii marilor lanturi hoteliere din aceste tari. ...continuare.

Secretarul general al OCDE va veni la Bucuresti. Guvernul: Se va lansa Studiul Economic pentru Romania

publicat 2024-03-01 15:15:02 (Adevarul)
Secretarul general al OCDE va veni la Bucuresti. Guvernul: Se va lansa Studiul Economic pentru Romania Guvernul a anuntat, vineri, ca secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, Mathias Cormann, va efectua o vizita la Bucuresti, in perioada 12-13 martie. ...continuare.

Misha s-a pozat in costum de baie si a innebunit Internetul! Fosta sotie a lui Connect-R, replica dura pentru carcotasi: "Asta era cea mai mare problema a ta, cu*ul meu"

publicat 2024-03-01 15:00:03 (Click)
Misha s-a pozat in costum de baie si a innebunit Internetul! Fosta sotie a lui Connect-R, replica dura pentru carcotasi: Asta era cea mai mare problema a ta, cu*ul meu Fosta sotie a lui Connect-R arata intr-o forma de zile mari! Misha s-a postat recent intr-un costum de baie care ii expune trupul lucrat ca prin inel, starnind admiratia si, totodata, invidia multor femei care o critica pentru modul in care s-a expus. Vedeta le-a inchis gura femeilor care arunca in ...continuare.

Cum isi rasfata Ilie Nastase sotia de 1 martie: "Ii plac foarte mult..."

publicat 2024-03-01 15:00:03 (Click)
Cum isi rasfata Ilie Nastase sotia de 1 martie: Ii plac foarte mult... Ioana (47 de ani) si Ilie Nastase (77 de ani) au o casatorie discreta! Chiar daca mariajul lor a fost incercat de multe ori de soarta cei doi au luptat pentru iubirea lor. ...continuare.

Schimbari pe Aeroportul Otopeni - Henri Coanda, din 1 martie. Anuntul Companiei Aeroporturi Bucuresti pentru toti romanii

publicat 2024-03-01 15:00:02 (Antena3)
Schimbari pe Aeroportul Otopeni - Henri Coanda, din 1 martie. Anuntul Companiei Aeroporturi Bucuresti pentru toti romanii Portile de control automat la frontiera (ABC) de la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti vor fi relocate de la Plecari Internationale la viitorul flux de Plecari non-Schengen. ...continuare.

Cinci retete pentru un mic dejun sanatos. Se prepara rapid, iar rezultatul e delicios

publicat 2024-03-01 15:00:02 (Adevarul)
Cinci retete pentru un mic dejun sanatos. Se prepara rapid, iar rezultatul e delicios Micul dejun reprezinta combustibilul esential pentru a incepe ziua cu energie si vitalitate. Cu toate acestea, agitatia diminetilor poate face ca pregatirea unor preparate sanatoase sa para dificila. ...continuare.

Detinatorul recordului Guiness pentru cei mai multi Big Mac mancati intr-o viata: "Multi spun ca ar trebui sa fiu mort" VIDEO

publicat 2024-03-01 15:00:02 (Adevarul)
Detinatorul recordului Guiness pentru cei mai multi Big Mac mancati intr-o viata: Multi spun ca ar trebui sa fiu mort VIDEO Un american care detine recordul pentru cel mai mare numar de Big Mac mancati de o persoana in viata sa a reusit sa manance 34.000 de hamburgeri in 50 de ani. ...continuare.

Fundatia Comunitara Bucuresti: 1 din 4 bucuresteni ar avea de suferit in urma unui cutremur major

publicat 2024-03-01 14:45:03 (Bursa)
Un bucurestean din patru ar suferi pierderi majore in cazul unui mare seism, fie ca e vorba de pierderea propriei vieti, a unei rude sau cunostinte, a adapostului sau a locului de munca etc., arata un calcul bazat pe estimarile Departamentului pentru Situatii de Urgenta. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.