EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Un barbat a fost prins dupa ce a sarit gardul si a vrut sa intre in Palatul Parlamentului. Ce le-a spus oamenilor legii

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Un barbat a fost prins dupa ce a sarit gardul si a vrut sa intre in Palatul Parlamentului. Ce le-a spus oamenilor legii Barbatul, in varsta de 25 de ani, din Galati, a declarat, joi, dupa ce a fost prins de jandarmi, ca voia sa viziteze Palatul Parlamentului, relateaza News.ro. Tanarul, care venise in Bucuresti in urma cu 3 zile, a fost retinut dupa ce a sarit gardul in zona Pietei Constitutiei.  „O persoana de sex masculin a […] ...continuare.

Oana Roman, declaratii emotionante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: "Nu e crestineste sa acuzam, sa barfim"

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Oana Roman, declaratii emotionante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: Nu e crestineste sa acuzam, sa barfim La 4 zile de la inmormantarea Mioarei Roman, Oana Roman a facut cateva declaratii emotionante pe una dintre retelele de socializare. Fiica lui Petre Roman spune ca mama ei a fost condusa pe ultimul drum cu multa decenta si ca aceasta a lasat in urma ei „o mostenire umana, intelectuala, sufleteasca, probabil unica”. In urma […] ...continuare.

Cum scapi de durerea de spate fara vizite la medic sau medicamente

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Cum scapi de durerea de spate fara vizite la medic sau medicamente Marea majoritate a populatiei se confrunta cu dureri de spate de intensitati variate, catalogate ca fiind normale pana la un anumit punct. Desi orice fel de disconfort trebuie investigat si tratat din timp, in momentul in care devine imposibil sa iti desfasori in mod normal activitatile zilnice, este momentul sa iei masuri. Daca vrei sa […] ...continuare.

Top beneficii ale lecturii. Cum te ajuta cititul sa te dezvolti

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Top beneficii ale lecturii. Cum te ajuta cititul sa te dezvolti Intr-o lume automatizata intr-o proportie destul de mare, rolul cartilor in dezvoltarea noastra este inca destul de mare. Dovada o constituie insusi faptul ca in prezent inca sunt publicate sau reeditate carti pe care noile generatii le gasesc atractive. Lectura aduce cu sine o multitudine de beneficii, iar despre cele mai importante dintre acestea discutam […] ...continuare.

Compania de stat a taiat curentul in parlamentul ghanez, in contul unei datorii de 1,8 milioane de dolari | VIDEO

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Compania de stat a taiat curentul in parlamentul ghanez, in contul unei datorii de 1,8 milioane de dolari | VIDEO Compania de stat de electricitate din Ghana (ECG) a taiat curentul, joi, 29 februarie, in cladirea parlamentului de la Accra pentru o datorie de 23 de milioane de cedi ghanezi, circa 1,8 milioane de dolari, relateaza BBC. O dezbatere legata de discursul presedintelui Nana Addo Dankwa Akudo-Addo privind starea natiunii a ramas in bezna, dupa […] ...continuare.

Pasi esential de urmat daca vrei sa iti deschizi o firma de curatenie

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Libertatea)
Pasi esential de urmat daca vrei sa iti deschizi o firma de curatenie Deschiderea unei firme de curatenie poate fi o oportunitate excelenta pentru cei interesati sa isi inceapa propria afacere in domeniul serviciilor. Cu cererea in crestere pentru servicii de curatenie in mediul rezidential si comercial, aceasta industrie ofera potential pentru profitabilitate si succes pe termen lung.  Incepe prin a cerceta industria serviciilor de curatenie In primul […] ...continuare.

Tury Akbari se alatura distributiei comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Jurnalul-National)
Tury Akbari se alatura distributiei comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609 Tury Akbari se alatura distributiei comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609, proiect semnat Ruxandra Ion si Dream Film Production, ce poate fi urmarit in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 si pe AntenaPLa, unde va interpreta un rol negativ. ...continuare.

Sute de persoane asteapta in fata bisericii unde urmeaza sa aiba loc funeraliile lui Navalnii

publicat 2024-03-01 12:00:10 (Jurnalul-National)
Sute de persoane asteapta in fata bisericii unde urmeaza sa aiba loc funeraliile lui Navalnii Sute de persoane asteapta, vineri dimineata, in fata bisericii unde urmeaza sa aiba loc funeraliile lui Navalnii, a anuntat fostul sef de cabinet al lui Navalnii, citat de BBC. ...continuare.

Pozitia lui Oblak se clatina, sansa lui Moldovan? Slovenul are al doilea cel mai prost sezon la Atletico!

publicat 2024-03-01 12:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Pozitia lui Oblak se clatina, sansa lui Moldovan? Slovenul are al doilea cel mai prost sezon la Atletico! Jan Oblak (31 de ani), complice la unul dintre goluri lui Bilbao din returul semifinalelor Cupei Regelui (0-3, in tur 0-1), inregistreaza doar 71,3% procentaj al paradelor in acest sezon. Doar in editia 2020-2021 a avut un randament mai slab, 64,2%! Nici defensiva lui Atletico nu-l mai ajuta la fel, incasand 47 de goluri in 39 de meciuri!Atletico a ratat calificarea in finala Cupei Regelui Spaniei (ar fi intalnit-o pe Mallorca), dupa ce a cedat joi seara si la Bilbao (0-3, ... ...continuare.

"Din pacate luam goluri foarte usoare..." » Analiza din interiorul echipei lui Mihai Rotaru: "Altfel nu poti sta aici!"

publicat 2024-03-01 12:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Din pacate luam goluri foarte usoare... » Analiza din interiorul echipei lui Mihai Rotaru: Altfel nu poti sta aici! Stefan Baiaram (21 de ani) a reusit o "dubla" cu Petrolul, iar oltenii si-au asigurat matematic locul in play-off-ul Superligii. Atacantul viseaza la titlul de campion, dar stie care sunt adevaratele probleme ale echipei patronate de Mihai Rotaru.Stefan Baiaram a fost omul meciului castigat de Universitatea Craiova cu Petrolul, 3-2, iar cu "dubla" de joi seara a ajuns la cota 4 in actualul sezon de Superliga. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.