EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mesaje ostile contra presedintelui echipei lui Boloni. Ce afise au pus in oras ultrasii lui Metz!

publicat 2024-03-01 11:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Mesaje ostile contra presedintelui echipei lui Boloni. Ce afise au pus in oras ultrasii lui Metz! Tensiunea sporeste la Metz, echipa pregatita de Ladislau Boloni, dupa ce fanii furiosi au impanzit orasul cu "reclame" care avertizeaza: "Presedintele meu ucide! Si, atentie!, dauneaza grav sanatatii suporterilor lui Metz" si "Opriti masacrul! Pleaca sau vinde clubul!" Duminica, Metz se deplaseaza la Nantes. ... ...continuare.

Retrogradarea, din ce in ce mai aproape pentru Botosani » Valeriu Iftime, discurs «apocaliptic»: "Corabia se scufunda, sunt trist"

publicat 2024-03-01 11:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Retrogradarea, din ce in ce mai aproape pentru Botosani » Valeriu Iftime, discurs «apocaliptic»: Corabia se scufunda, sunt trist Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botosani, a vorbit despre ultimul rezultat inregistrat de echipa sa, esecul de pe teren propriu cu Sepsi, scor 1-2. Moldovenii sunt ultimii in Superliga, la 7 puncte de ultimul loc de baraj, ocupat de Voluntari.Desi Botosani incepuse foarte bine anul 2024, trupa lui Bogdan Andone a inregistrat doua remize si doua esecuri in ultimele patru meciuri si a revenit pe ultimul loc, dupa ce o depasise la un moment dat pe Dinamo. ... ...continuare.

Totul despre aparatul dentar - ce este, beneficii si riscuri

publicat 2024-03-01 11:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Totul despre aparatul dentar - ce este, beneficii si riscuri In lumea contemporana in care medicina stomatologica a cunoscut progrese majore, aparatul dentar reprezinta o solutie eficienta in corectarea problemelor de pozitionare a dintilor. Tratamentul ortodontic nu se rezuma doar la estetica, ci si la sanatatea dentara pe termen lung. ... ...continuare.

Indicele ROBOR la 3 luni a inchis luna februarie la 6,08%, dupa o perioada de stagnare

publicat 2024-03-01 11:15:04 (Antena3)
Indicele ROBOR la 3 luni a inchis luna februarie la 6,08%, dupa o perioada de stagnare Indicele ROBOR la 3 luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei contractate de populatie inainte de luna mai 2019, precum si pentru creditele companiilor in lei, a continuat sa stationeze in ultimele zile din februarie, la 6,08%. ...continuare.

Alerta de securitate la Parlament! Un tanar a sarit gardul institutiei

publicat 2024-03-01 11:15:04 (Antena3)
Alerta de securitate la Parlament! Un tanar a sarit gardul institutiei Un tanar a sarit gardul Parlamentului. Jandarmii au fost nevoiti sa intervina. ...continuare.

A murit Gheorghe Stanciu, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani

publicat 2024-03-01 11:15:04 (Antena3)
A murit Gheorghe Stanciu, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani Gheorghe Stanciu, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori romani, s-a stins din viata. ...continuare.

Ciuca, in vizita la Chisinau: Transmit un mesaj de solidaritate si sprijin. Romania, cel mai de incredere partener

publicat 2024-03-01 11:15:04 (Adevarul)
Ciuca, in vizita la Chisinau: Transmit un mesaj de solidaritate si sprijin. Romania, cel mai de incredere partener Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a transmis vineri un mesaj de solidaritate pentru Republica Moldova, cu ocazia vizitei sale oficiale la Chisinau. Liberalul sustine ca formatiunea din care face parte a sustinut si va continua sprijinul neconditionat pentru tara vecina. ...continuare.

Solutia gasita de autoritatile dintr-un judet impotriva hotilor care distrug stalpii de iluminat cu panouri fotovoltaice

publicat 2024-03-01 11:15:03 (Adevarul)
Solutia gasita de autoritatile dintr-un judet impotriva hotilor care distrug stalpii de iluminat cu panouri fotovoltaice Pentru ca hotii sa nu mai vandalizeze stalpii moderni de iluminat cu panouri fotovoltaice, respectiv sustragerea bateriilor, autoritatile din judetul Galati au apelat o solutie inedita: montarea unor senzori de alarmare ...continuare.

Povestea savantului german Klaus Fuchs, cel mai important spion pe care l-a avut URSS in cursa pentru arma atomica

publicat 2024-03-01 11:15:03 (Adevarul)
Povestea savantului german Klaus Fuchs, cel mai important spion pe care l-a avut URSS in cursa pentru arma atomica La 1 martie 1950, savantul german Klaus Fuchs a fost condamnat la 14 ani inchisoare pentru spionaj in favoarea URSS. A executat doar 9 ani, apoi s-a refugiat in Germania, unde a trait pana la sfarsitul vietii sale. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.