EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




S-a lansat Call of Duty Warzone Mobile. Telefoanele de care aveti nevoie pentru a-l juca

publicat 2024-03-21 13:15:06 (Go4IT)
S-a lansat Call of Duty Warzone Mobile. Telefoanele de care aveti nevoie pentru a-l juca Dupa o perioada de disponibilitate partiala, Activision a lansat in sfarsit Call of Duty Warzone Mobile pentru telefoanele si tabletele compatibile cu sistemele de operare Android, iOS si iPadOS. Care sunt totusi pretentiile hardware pentru […]Articolul S-a lansat Call of Duty Warzone Mobile. Telefoanele de care aveti nevoie pentru a-l juca apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Un catel foarte popular pe retelele sociale a prezis cine castiga Liga Campionilor. Cum a ales si cine ia trofeul!

publicat 2024-03-21 13:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Un catel foarte popular pe retelele sociale a prezis cine castiga Liga Campionilor. Cum a ales si cine ia trofeul! Steph Furry, un caine din rasa corgi american, celebru pe Tik Tok pentru pronosticurile date la mai multe evenimente sportive, a "decis" ca Real Madrid si PSG vor fi in acest sezon finala Ligii, iar mult ravnita cupa va ajunge, in premiera, la Paris. Catelul de 30 cm arunca mingea spre doua cosuri personalizate cu sigla cluburilor, iar astfel se stabileste castigatorul. ... ...continuare.

Ultima sansa pentru Germania! Super Cotele pentru semifinalele play-off-ului

publicat 2024-03-21 13:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ultima sansa pentru Germania! Super Cotele pentru semifinalele play-off-ului Au mai ramas doar trei locuri disponibile in grupele turneului final din Germania, insa pentru care se bat nu mai putin de 12 echipe. Joi seara se joaca semifinalele play-off-ului de calificare, iar romanii vor putea vedea viitoare adversara din grupe.Toate meciurile din play-off beneficiaza de SuperAvantaj, SuperPariuri si multe alte pariuri speciale. ... ...continuare.

Detalii despre iubitul lui Sabalenka: nu mai erau impreuna, sinuciderea "pica"

publicat 2024-03-21 13:15:03 (Click)
Detalii despre iubitul lui Sabalenka: nu mai erau impreuna, sinuciderea pica Au aparut informatii noi legat de moartea partenerul Arinei Sabalenka. ...continuare.

Ritualul cu orez pentru a atrage bani in luna aprilie. Iata ce trebuie sa faci

publicat 2024-03-21 13:15:03 (Click)
Ritualul cu orez pentru a atrage bani in luna aprilie. Iata ce trebuie sa faci Incetul cu incetul a treia luna a anului se incheie si incepem sa ne planificam aspiratiile pentru aprilie. Exista ceva care se afla in scopurile si obiectivele fiecaruia: banii. ...continuare.

Directorul IEA spune ca energia nucleara este absolut necesara pentru atingerea obiectivelor climatice

publicat 2024-03-21 13:15:03 (Bursa)
Energia nucleara este absolut necesara pentru atingerea obiectivelor climatice la nivel global, a declarat joi directorul Agentiei Internationale a Energiei (IEA), Fatih Birol ...continuare.

Burduja: 'In sectorul nuclear, Romania este respectata pentru traditia de excelenta de la Cernavoda si in cercetarea de varf'

publicat 2024-03-21 13:15:03 (Bursa)
Romania este respectata in sectorul nuclear, la nivel mondial, pentru traditia de excelenta de la Cernavoda si in cercetarea de varf, si este admirata pentru curajul asumarii tehnologiei reactoarelor modulare de mici dimensiuni, afirma ministrul Energiei, Sebastian Burduja. ...continuare.

Ciolacu: 'Aprobam o schema de ajutor de stat pentru investitii de interes regional de peste 50 de milioane de lei'

publicat 2024-03-21 13:15:03 (Bursa)
Guvernul va aproba in sedinta de joi o schema de ajutor de stat pentru investitii de interes regional de peste 50 de milioane de lei cu impact economic si social, a informat, la inceputul reuniunii, prim-ministrul Marcel Ciolacu. ...continuare.

Marcel Ciolacu: "Fugarii trebuie sa plateasca costurile aducerii lor in tara"

publicat 2024-03-21 13:15:03 (Antena3)
Marcel Ciolacu: Fugarii trebuie sa plateasca costurile aducerii lor in tara Premierul Marcel Ciolacu anunta ca Guvernul schimba cadrul legislativ, astfel incat sa descurajeze fuga in strainatate a celor condamnati. ...continuare.

Marcel Ciolacu: "Sute de mii de romani vor avea apa si canalizare". Premierul anunta o schema de ajutor de stat de peste 50 de milioane de lei

publicat 2024-03-21 13:15:03 (Antena3)
Marcel Ciolacu: Sute de mii de romani vor avea apa si canalizare. Premierul anunta o schema de ajutor de stat de peste 50 de milioane de lei Premierul Marcel Ciolacu a anuntat o schema de ajutor de stat pentru investitii de interes regional de peste 50 de milioane de lei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.