EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Casa Verde, Videle: Turismul din jurul Bucurestiului se dezvolta

publicat 2024-03-21 13:30:04 (Bursa)
Stim bine ca in sudul tarii si in particular in judetul Teleorman, termenul de 'atractie turistica' nu te duce cu gandul direct la o zona turistica, dar cu siguranta ca acel inedit exista si aici. ...continuare.

Ministrul Muncii, anunt despre pensiile romanilor, dupa ce postasii ameninta cu greva. Vor fi sau nu intarzieri la plata pensiilor in aprilie

publicat 2024-03-21 13:30:04 (Antena3)
Ministrul Muncii, anunt despre pensiile romanilor, dupa ce postasii ameninta cu greva. Vor fi sau nu intarzieri la plata pensiilor in aprilie Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, cere postasilor care ameninta cu greva sa nu puna in pericol livrarea pensiilor catre romani.  ...continuare.

Ciolacu: "Modernizam cea mai aglomerata magistrala de metrou: Berceni - Pipera" / Nou atac la Nicusor Dan

publicat 2024-03-21 13:30:03 (Adevarul)
Ciolacu: Modernizam cea mai aglomerata magistrala de metrou: Berceni - Pipera / Nou atac la Nicusor Dan Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca va incepe modernizarea liniei de metrou Beceni-Pipera, fiind o investitie de aproximativ un miliard de euro. ...continuare.

Presedintele Comitetului militar al NATO, surprins la Kiev in timpul atacului masiv rusesc asupra capitalei ucrainene

publicat 2024-03-21 13:30:03 (Adevarul)
Presedintele Comitetului militar al NATO, surprins la Kiev in timpul atacului masiv rusesc asupra capitalei ucrainene Amiralul olandez Rob Bauer, presedintele Comitetului militar al NATO, se afla la Kiev, joi, in timpul masivului atac cu rachete si drone al Rusiei. Este prima data cand o delegatie militara a NATO a vizitat capitala ucraineana de la inceputul invaziei pe scara larga in februarie 2022. ...continuare.

Doi tineri din Cluj, cuplu, s-au luat la bataie in toiul unui scandal. Barbatul a fost injunghiat in abdomen

publicat 2024-03-21 13:15:17 (ProTV)
Doi tineri din Cluj, cuplu, s-au luat la bataie in toiul unui scandal. Barbatul a fost injunghiat in abdomen O femeie de 28 de ani din Cluj este cercetata în libertate pentru tentativa de omor, dupa ce, în toiul unui scandal violent, si-a înjunghiat partenerul. ...continuare.

Patru baieti de liceu din Galati s-au fotografiat in ipostaze indecente cu o fata. Pozele au fost distribuite

publicat 2024-03-21 13:15:14 (ProTV)
Patru baieti de liceu din Galati s-au fotografiat in ipostaze indecente cu o fata. Pozele au fost distribuite Un dosar penal de pornografie infantila are în vedere elevi de la doua colegii de prestigiu din Galati. Cadrele didactice au anuntat politia si DIICOT, dupa ce au aflat ca patru baieti si o fata s-ar fi fotografiat în ipostaze indecente. ...continuare.

Soc in lumea bancilor. Gigantul Raiffeisen sangereaza. Reuters: Actiunile au fost lovite in plin, scazand cu pana la 15,4%

publicat 2024-03-21 13:15:10 (Mediafax)
Soc in lumea bancilor. Gigantul Raiffeisen sangereaza. Reuters: Actiunile au fost lovite in plin, scazand cu pana la 15,4% Dupa ce s-a aflat de posibila interventie a Washingtonului, actiunile Raiffeisen au scazut ieri cu pana la 15,4%, de la 19,43 euro/actiune la 16,45 euro/actiune. La pretul actual de tranzactionare de 17,8 euro/actiune, Raiffeisen are o capitalizare de piata de 5,85 mld. euro. ...continuare.

Circulatia trenului cu aburi folosit in seria Harry Potter a fost suspendata din motive de siguranta

publicat 2024-03-21 13:15:10 (Mediafax)
Circulatia trenului cu aburi folosit in seria Harry Potter a fost suspendata din motive de siguranta Un tren cu aburi facut celebru de seria Harry Potter nu mai poate circula din cauza unor probleme de siguranta, potrivit Sky News. ...continuare.

Survivor All Stars 21 martie. Un alt concurent va parasi competitia. "Trebuie sa invatam sa pierdem"

publicat 2024-03-21 13:15:07 (Libertatea)
Survivor All Stars 21 martie. Un alt concurent va parasi competitia. Trebuie sa invatam sa pierdem Dupa sirul de infrangeri, Razboinicii incep sa caute scuze, la Survivor All Stars, in aceasta seara, la Pro TV. Totul se poate schimba intr-o clipita, iar cei de acasa sunt martori ai tuturor acestor momente, neratand niciun minut din cele intamplate in sezonul suprem. Editia din aceasta seara vine cu noi surprize. Cand simti ca […] ...continuare.

Politist din Prahova, prins in flagrant cand primea mita

publicat 2024-03-21 13:15:07 (Libertatea)
Politist din Prahova, prins in flagrant cand primea mita Un agent de politie din Prahova, care activa in cadrul formatiunii rutiere, a fost prins in flagrant primind suma de 700 de lei mita, relateaza News.ro. Acesta a fost plasat in arest la domiciliu, fiind cercetat pentru luare de mita. Directia Generala Anticoruptie anunta, intr-un comunicat de presa, ca au realizat, in data de 19 […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.