EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ziua Mondiala a Fizioterapiei 2024. Constientizarea, prevenirea si tratarea Durerilor Lombare prin programe de educatie oferite gratuit romanilor

publicat 2024-09-02 19:00:09 (Jurnalul-National)
Ziua Mondiala a Fizioterapiei 2024. Constientizarea, prevenirea si tratarea Durerilor Lombare prin programe de educatie oferite gratuit romanilor Durerile de spate reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme de sanatate la nivel mondial, afectand aproximativ 540 de milioane de oameni in fiecare an, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Durerea lombara este mai comuna in randul femeilor decat al barbatilor si tinde sa afecteze in mod deosebit persoanele cu varste intre 30 si 50 de ani. Fara interventii eficiente si educatie adecvata, incidenta durerilor de spate este de asteptat sa creasca, afectand inclusiv copiii din... ...continuare.

Ciolacu: Am terminat liceul la timpul potrivit. La Bacalaureat am avut o medie suficient de buna

publicat 2024-09-02 19:00:09 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Am terminat liceul la timpul potrivit. La Bacalaureat am avut o medie suficient de buna Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni ca a dat examenul de Bacalaureat imediat dupa ce a terminat liceul si a luat o medie "suficient de buna". ...continuare.

Romascanu: Functia de presedinte interimar al Camerei Deputatilor va fi preluata de Daniel Suciu

publicat 2024-09-02 18:30:08 (Jurnalul-National)
Romascanu: Functia de presedinte interimar al Camerei Deputatilor va fi preluata de Daniel Suciu Alfred Simonis demisioneaza din functia de presedinte interimar al Camerei Deputatilor, iar propunerea PSD pentru ocuparea postului este deputatul Daniel Suciu, a anuntat luni Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD. ...continuare.

Cum sa alegi o firma de consultanta pentru obtinerea acordului de preluare a apelor uzate?

publicat 2024-09-02 17:45:07 (Jurnalul-National)
Cum sa alegi o firma de consultanta pentru obtinerea acordului de preluare a apelor uzate? Intr-o lume in care reglementarile de mediu devin din ce in ce mai stricte, obtinerea unui acord de preluare a apelor uzate poate fi un proces complex si plin de provocari. De aceea, colaborarea cu o firma de consultanta specializata poate fi utila pentru a te asigura ca respecti toate cerintele legale si tehnice. Dar cum sa alegi cea mai buna firma pentru acest proces? Afla criteriile importante care te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere. ...continuare.

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara o baterie solara

publicat 2024-09-02 17:45:07 (Jurnalul-National)
Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara o baterie solara Bateriile solare au devenit o solutie populara pentru cei care doresc sa diminueze costurile cu energia electrica si sa-si imbunatateasca amprenta ecologica. Cu toate acestea, inainte de a face o achizitie, este esential sa intelegi cateva aspecte cheie pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere pentru nevoile sistemului solar. Iata ce ar trebui sa stii inainte de a cumpara o baterie solara! ...continuare.

Lansarea rachetei Vega, al doilea act in incercarea Uniunii Europene de a-si recastiga autonomia spatiala

publicat 2024-09-02 17:45:07 (Jurnalul-National)
Lansarea rachetei Vega, al doilea act in incercarea Uniunii Europene de a-si recastiga autonomia spatiala La doua luni dupa zborul inaugural al rachetei Ariane 6, Uniunea Europeana ar trebui sa isi recapete suveranitatea spatiala odata cu lansarea pe 3 septembrie a micii sale rachete Vega, care va trimite in spatiu un satelit din cadrul programului european Copernicus, informeaza AFP. ...continuare.

4 zodii favorizate de univers in timpul tranzitului lui Venus in Balanta pana pe 22 Septembrie

publicat 2024-09-02 17:15:11 (Jurnalul-National)
4 zodii favorizate de univers in timpul tranzitului lui Venus in Balanta pana pe 22 Septembrie Venus a intrat in semnul Balantei pe 29 august, marcand un tranzit extrem de pozitiv. In Balanta, Venus se afla in domiciliu, ceea ce inseamna ca este "acasa" in acest semn, creand astfel oportunitati pentru optimism, romantism si planificare, datorita faptului ca Balanta este un semn cardinal. ...continuare.

4 motive pentru care sa alegi o cursiera

publicat 2024-09-02 17:15:11 (Jurnalul-National)
4 motive pentru care sa alegi o cursiera Activitate care imbina perfect placerea cu exercitiile fizice si aventurile in aer liber, ciclismul este ideal pentru aceia care doresc sa isi imbunatateasca performanta si sa se bucure de experiente inedite. Daca drumurile asfaltate sunt cele pe care le preferi pentru a le parcurge pe doua roti, o cursiera ar putea reprezenta alegerea ideala. Care sunt cele 4 aspecte esentiale care te-ar putea convinge sa optezi pentru o astfel de bicicleta vei descoperi din acest articol. ...continuare.

Trafic ingreunat pe Autostrada A1 din cauza unui incendiu de vegetatie

publicat 2024-09-02 17:00:07 (Jurnalul-National)
Trafic ingreunat pe Autostrada A1 din cauza unui incendiu de vegetatie Traficul se desfasoara dirijat, doar pe banda a doua, in ambele directii, pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 68, din cauza unui incendiu de vegetatie, anunta Centrul Infotrafic. ...continuare.

Marcel Ciolacu: Si in locul meu si in locul lui Nicolae Ciuca pot sa fie persoane mai potrivite

publicat 2024-09-02 16:45:08 (Jurnalul-National)
Marcel Ciolacu: Si in locul meu si in locul lui Nicolae Ciuca pot sa fie persoane mai potrivite Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca exista persoane mai calificate ca el pentru functia de premier sau cea de presedinte al PSD, dar si pentru functia de presedinte al Senatului si al PNL, dupa ce Nicolae Ciuca a spus ca sunt solutii si mai bune de comisar european din partea Romaniei decat Roxana Minzatu. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.