EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO

Articole

Stiri locale




Economia zonei euro este foarte aproape de a reveni pe un traseu ascendent pana la finele lunii

publicat 2024-03-21 16:00:02 (Adevarul)
Economia zonei euro este foarte aproape de a reveni pe un traseu ascendent pana la finele lunii Datele preliminare arata ca economia zonei euro este la un pas de a reveni pe crestere in martie, depasind asteptarile, potrivit rezultatelor unui sondaj publicat joi de compania S&P Global. ...continuare.

Reprezentantii industriei locale de bauturi spirtoase solicita Guvernului sa elimine termenul limita pentru punerea pe piata a produselor in ambalaje non-SGR si sa permita vanzarea bauturilor spirtoase pana la epuizarea stocurilor

publicat 2024-03-21 15:45:25 (Ziarul-Financiar)
Reprezentantii industriei locale de bauturi spirtoase solicita Guvernului sa elimine termenul limita pentru punerea pe piata a produselor in  ambalaje non-SGR si sa permita vanzarea bauturilor spirtoase pana la epuizarea stocurilor Autor: Roxana Rosu Asociatia Spirits Romania, reprezentant al industriei locale de bauturi spirtoase, solicita Guvernului eliminarea termenelor limita stabilite prin lege pentru punerea pe piata a produselor in ambalaje non-SGR si permiterea vanzarii bauturilor spirtoase care se aflau in stocuri la data de 31 decembrie 2023 pana la epuizarea acestora. ...continuare.

Actiunile Reddit vor incepe tranzactionarea la 34 de dolari in cea mai mare oferta publica initiala a unei companii de social media din ultimii ani. Evaluare de 6,4 mld. dolari pentru o companie care nu a avut niciodata profit. Joi, debutul pe Wall Street

publicat 2024-03-21 15:45:25 (Ziarul-Financiar)
Actiunile Reddit vor incepe tranzactionarea la 34 de dolari in cea mai mare oferta publica initiala a unei companii de social media din ultimii ani. Evaluare de 6,4 mld. dolari pentru o companie care nu a avut niciodata profit. Joi, debutul pe Wall Street Autor: Liviu Popescu Compania de social media Reddit si-a evaluat actiunile la 34 de dolari inainte de debutul sau public asteptat joi la New York, ajungand astfel in partea superioara a pretului orientativ anterior, ceea ce ii confera o evaluare de 6,4 miliarde de dolari, scrie publicatia Financial Times. ...continuare.

Cine ii va antrena pe militarii ucraineni pe teritoriul Romaniei? Raspunsul lui Klaus Iohannis

publicat 2024-03-21 15:45:17 (Mediafax)
Cine ii va antrena pe militarii ucraineni pe teritoriul Romaniei? Raspunsul lui Klaus Iohannis Presedintele a fost chestionat despre scrisoarea trimisa catre Parlament, in care era mentionat trainingul a 50 de militari ucraineni pe teritoriul Romaniei, si tranzitul de echipament militar din Finlanda pe teritoriul Romaniei. ...continuare.

Asociatia Industriei de Vaping solicita respingerea propunerii PL-x nr. 174/2024 de modificare a legii 349/2002, care propune dubla legiferare si inrautateste situatia fumatorilor din Romania

publicat 2024-03-21 15:45:17 (Mediafax)
Asociatia Industriei de Vaping solicita respingerea propunerii PL-x nr. 174/2024 de modificare a legii 349/2002, care propune dubla legiferare si inrautateste situatia fumatorilor din Romania Prevederile din propunerea PL-x nr. 174/2024 de modificare a legii 349/2002, de interzicere a vanzarii tigarilor electronice tinerilor cu varsta sub 18 ani, exista si in alte legi, iar prevederile acesteia referitoare la echivalarea tigarilor clasice cu cele electronice vor mari numarul de fumatori, mai degraba decat sa il reduca. ...continuare.

Guvernul a simplificat procedura de efectuare a stagiului pentru absolventii de facultati

publicat 2024-03-21 15:45:17 (Mediafax)
Guvernul a simplificat procedura de efectuare a stagiului pentru absolventii de facultati Noua reglementare nu mai presupune trecerea stagiarului printr-o comisie de evaluare si nici un raport de stagiu intocmit de stagiar asa cum fusese pana in prezent. Astfel, atributiile comisiei de evaluare sunt preluate de catre mentor, care va intocmi referatul de evaluare, si de seful de compartiment, care are rolul final de decizie in procesul de evaluare, se arata intr-un comunicat al Ministerului Muncii. ...continuare.

Un american risca pana la cinci ani de inchisoare dupa ce s-a imbarcat intr-un avion fara bilet

publicat 2024-03-21 15:45:15 (Libertatea)
Un american risca pana la cinci ani de inchisoare dupa ce s-a imbarcat intr-un avion fara bilet Wicliff Yves Fleurizard, un tanar de 26 de ani din Texas, a fost arestat duminica in Salt Lake City, dupa ce s-a imbarcat pe un zbor Delta Air Lines folosindu-se de o fotografie facuta la biletul unui alt pasager, relateaza Bussines Insider. Potrivit unei plangeri depuse luni la Tribunalul Districtual al SUA din Utah, tanarul […] ...continuare.

Tanara din Bucuresti, jefuita de un barbat cunoscut online. A legat-o la ochi si de maini, intr-un joc sexual, si i-a furat bijuterii, carduri si un telefon

publicat 2024-03-21 15:45:12 (Libertatea)
Tanara din Bucuresti, jefuita de un barbat cunoscut online. A legat-o la ochi si de maini, intr-un joc sexual, si i-a furat bijuterii, carduri si un telefon Un barbat de 32 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a furat mai multe bunuri, intre care bijuterii, carduri si un telefon, din locuinta unei femei din Bucuresti, pe care o cunoscuse printr-o aplicatie de intalniri. Barbatul a furat bunurile, dupa ce femeia a acceptat sa fie legata la ochi si de maini […] ...continuare.

Anunt pentru profesori. Cand vor primi o transa din restantele salariale

publicat 2024-03-21 15:45:11 (Jurnalul-National)
Anunt pentru profesori. Cand vor primi o transa din restantele salariale Profesorii si angajatii din invatamant primesc o transa din plata unor restante salariale ce au fost stabilite prin hotarari judecatoresti, se arata intr-un ordin al Ministerului Educatiei, publicat in Monitorul Oficial. ...continuare.

Boston Consulting Group: 90% dintre organizatiile care folosesc inteligenta artificiala pentru a crea indicatori de performanta raporteaza imbunatatiri

publicat 2024-03-21 15:45:11 (Income-Magazine)
Boston Consulting Group: 90% dintre organizatiile care folosesc inteligenta artificiala pentru a crea indicatori de performanta raporteaza imbunatatiri Conform unui nou studiu lansat de MIT Sloan Management Review (MIT SMR) si Boston Consulting Group (BCG), un numar tot mai mare de companii utilizeaza inteligenta articiala (IA) pentru a imbunatati KPI-urile, ameliorand semnificativ vechii indicatorii de performanta. Intitulat „Viitorul masurarii strategice: imbunatatirea KPI-urilor cu ajutorul IA”, studiul se bazeaza pe un sondaj global cu 3.000 […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.