EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO

Articole

Stiri locale




Gala Premiilor Literare Bookzone: O Noapte Sub Semnul Excelentei Literare! Profesorul Dr. Alexandru Vlad Ciurea a impartasit Decalogul sanatatii creierului

publicat 2024-03-21 16:00:04 (Click)
Gala Premiilor Literare Bookzone: O Noapte Sub Semnul Excelentei Literare! Profesorul Dr. Alexandru Vlad Ciurea a impartasit Decalogul sanatatii creierului Seara zilei de 20 martie s-a transformat in epicentrul culturii literare romanesti. ...continuare.

Anunt de interes pentru toti romanii. Cand scapam de vremea rea

publicat 2024-03-21 16:00:04 (Click)
Anunt de interes pentru toti romanii. Cand scapam de vremea rea Meteorologii anunta precipitatii si inclusiv ninsori, in unele zone ale tarii. Temperaturile vor fi mai scazute decat normalul perioadei, iar vantul se va intensifica in toata tara. Totodata, din weekend vremea se incalzeste. Se vor inregistra chiar si 18 grade Celsius. ...continuare.

Klaus Iohannis: 'Romania continua demersurile pentru finalizarea procesului de aderare la spatiul Schengen'

publicat 2024-03-21 16:00:03 (Bursa)
Totodata, voi sublinia, la Consiliul European, faptul ca Romania continua demersurile pentru finalizarea procesului de aderare la spatiul Schengen, prin ridicarea cat mai curand posibil si a controalelor de la frontierele terestre, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, inaintea participarii la Consiliul European, joi la Bruxelles. ...continuare.

Guvernul majoreaza salariile personalului din MApN

publicat 2024-03-21 16:00:03 (Bursa)
Guvernul a adoptat joi o ordonanta de urgenta care prevede cresterea salariilor personalului din institutiile de aparare, ordine publica si securitate nationala, precum si a indemnizatiilor pentru participarea la misiuni, exercitii si aplicatii militare. ...continuare.

Fechet: 'Prin PNRR ne propunem sa extindem suprafata impadurita a Romaniei cu peste 27.000 de hectare'

publicat 2024-03-21 16:00:03 (Bursa)
Romania isi propune sa extinda, prin Planul National de Redresare si Rezilienta, suprafata impadurita cu peste 27.000 de hectare, in prezent fiind in evaluare aproape 9.000 de hectare, iar 3.000 au fost deja impadurite, a declarat, joi, la briefingul de la finalul sedintei de Guvern, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet. ...continuare.

Mancarea viitorului, descoperita intr-o statiune din Romania. Creste la o adancime de 3,5 m

publicat 2024-03-21 16:00:03 (Antena3)
Mancarea viitorului, descoperita intr-o statiune din Romania. Creste la o adancime de 3,5 m In urma unei ample cercetari internationale, o echipa de oameni de stiinta romani, alaturi de experti din Ungaria, Germania si SUA, a facut o descoperire uluitoare intr-o statiune din Romania. ...continuare.

Eleganta si stil definite cu ceasuri si genti Guess: Descopera luxul accesoriilor

publicat 2024-03-21 16:00:02 (Adevarul)
Eleganta si stil definite cu ceasuri si genti Guess: Descopera luxul accesoriilor In lumea modei, Guess este un nume de referinta sinonim cu eleganta, stilul si rafinamentul. Cu o istorie de peste trei decenii in industria modei, Guess s-a impus ca un lider in creatia de accesorii de lux, aducand mereu designuri inovatoare si contemporane pe piata mondiala. ...continuare.

Fetita de 8 ani agresata sexual, pe rand, de un adolescent de 16 ani si un barbat de 46 de ani. Mama stia, dar nu a facut nimic

publicat 2024-03-21 16:00:02 (Adevarul)
Fetita de 8 ani agresata sexual, pe rand, de un adolescent de 16 ani si un barbat de 46 de ani. Mama stia, dar nu a facut nimic O copila de 8 ani din comuna vasluiana Cozmesti a fost agresata sexual de mai multe ori in toamna anului 2022. O vecina a fetei agresate a anuntat Politia, dupa ce ar fi auzit povestea de la mama minorei, care nu sesizeze autoritatile ...continuare.

Volumul unic al Reginei Maria a Romaniei, pastrat la Galati. Cartea a fost interzisa in comunism

publicat 2024-03-21 16:00:02 (Adevarul)
Volumul unic al Reginei Maria a Romaniei, pastrat la Galati. Cartea a fost interzisa in comunism O carte extrem de valoroasa si rara este pastrata "la secret", la Biblioteca judeteana V. A Urechia Galati. Cartea este scrisa de Regina Maria, cea mai iubita regina a Romaniei si se afla in colectia speciala de volume rare din patrimoniul institutiei. ...continuare.

ASF: Piata de asigurari a crescut cu 10% anul trecut, la peste 18 miliarde de lei

publicat 2024-03-21 16:00:02 (Adevarul)
ASF: Piata de asigurari a crescut cu 10% anul trecut, la peste 18 miliarde de lei Piata de asigurari a crescut cu peste 10% in 2023, iar volumul de prime brute subscrise a depasit 18 miliarde de lei, a afirmat, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Alexandru Petrescu ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.