EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Perchezitii la sediul federatiei spaniole. Luis Rubiales anunta ca va reveni in Spania si se va preda autoritatilor

publicat 2024-03-21 15:15:16 (ProTV)
Perchezitii la sediul federatiei spaniole. Luis Rubiales anunta ca va reveni in Spania si se va preda autoritatilor În urma descinderilor si perchezitiilor efectuate de politie la sediul Federatiei Spaniole de Fotbal si la domiciliile mai multor directori, fostul presedinte al forului, Luis Rubiales, a anuntat, joi, ca se pune "la dispozitia justitiei", scrie rmc.fr. ...continuare.

Dinamo va avea un stadion nou cu peste 25.000 de locuri: "S-a intrat in linie dreapta"

publicat 2024-03-21 15:15:15 (OnlineSport)
Dinamo va avea un stadion nou cu peste 25.000 de locuri: S-a intrat in linie dreapta Suporterii dinamovisti au primit, joi, vesti bune în perspectiva construirii unui stadion nou în locul celui existent în Stefan cel Mare. ...continuare.

Nawaf Salameh, Alexandrion Group: In zece ani devenim lider global la productia de whisky single malt

publicat 2024-03-21 15:15:15 (Money.ro)
Nawaf Salameh, Alexandrion Group: In zece ani devenim lider global la productia de whisky single malt Nawaf Salameh, presedintele Alexandrion Group, sustine ca in zece ani compania sa va deveni lider global la productia de whisky single malt. Intr-o conferinta de presa sustinuta pe 21 martie la Bucuresti, presedintele Alexandrion Group, Nawaf Salameh, a afirmata ca tinta companiei sale este sa devina relevanta la nivel global. In Romania, compania este deja […]Articolul Nawaf Salameh, Alexandrion Group: In zece ani devenim lider global la productia de whisky single malt apare prima data... ...continuare.

Obezitate: daca parintii sufera de aceasta boala, ce risca copiii lor

publicat 2024-03-21 15:15:14 (Mediafax)
Obezitate: daca parintii sufera de aceasta boala, ce risca copiii lor Copiii parintilor afectati de obezitate prezinta un risc mai mare de a dezvolta aceeasi problema la varsta adulta. Este rezultatul unui studiu realizat de Universitatea din Tromsø. ...continuare.

A fost prezentat cel mai mare avion din istoria aviatiei. Mastodontul cu aripi nu va transporta pasageri sau marfuri

publicat 2024-03-21 15:15:14 (Mediafax)
A fost prezentat cel mai mare avion din istoria aviatiei. Mastodontul cu aripi nu va transporta pasageri sau marfuri Solutia a fost oferita de un startup de energie din Colorado, Radia, care a dezvoltat cea mai mare aeronava din istoria aviatiei. Este vorba despre avionul WindRunner, a carui misiune va fi sa livreze pale gigantice lungi de 92 de metri direct parcurilor eoliene. ...continuare.

"Sosia" lui Kate Middleton, luata cu asalt pe retelele de socializare

publicat 2024-03-21 15:15:14 (Mediafax)
Sosia lui Kate Middleton, luata cu asalt pe retelele de socializare Una dintre persoanele din Regatul Unit care seamana cel mai mult cu Kate Middleton a negat ca este femeia din videoclipul printului William si al sotiei sale mergand la cumparaturi intr-o piata din apropierea resedintei lor din Windsor. ...continuare.

Iohannis despre candidatul la Primaria Capitalei: Coalitia a facut pasi buni. A gasit un candidat bun

publicat 2024-03-21 15:15:14 (Mediafax)
Iohannis despre candidatul la Primaria Capitalei: Coalitia a facut pasi buni. A gasit un candidat bun Iohannis a fost intrebat, legat de alegerile locale, pe cine ar vota la Primaria Capitalei intre candidatul comun sustinut de PSD si PNL si Nicusor Dan, care a fost sustinut de PNL. ...continuare.

Statele Unite dau in judecata Apple pentru abuz de pozitie dominanta. Cum sunt afectati utilizatorii

publicat 2024-03-21 15:15:12 (Libertatea)
Statele Unite dau in judecata Apple pentru abuz de pozitie dominanta. Cum sunt afectati utilizatorii Departamentul de Justitie al Statelor Unite urmeaza sa dea in judecata Apple sub acuzatia ca a incalcat legile antitrust prin blocarea accesului rivalilor la caracteristicile hardware si software ale iPhone, scrie Reuters, care citeaza Bloomberg. Marile companii de tehnologie sunt sub tirul autoritatilor atat peste Ocean, cat si in Europa, unde a intrat recent in […] ...continuare.

Parintii si-au recunoscut baietii de 11 si 12 ani in fotografiile publicate de FBI cu autorii jafului unei banci si i-au predat pe copii politiei

publicat 2024-03-21 15:15:12 (Libertatea)
Trei baieti, pe care autoritatile federale i-au numit „micii ticalosi”, au fost acuzati marti de jaful unei sucursale a bancii Wells Fargo din Houston, Texas. Doi dintre ei au fost predati politistilor chiar de parinti, care i-au recunoscut in imaginile publicate de FBI, capturi din filmarule camerelor de supraveghere, scrie USA Today. Trio-ul a aparut […] ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, despre alegerile pentru Primaria Capitalei: "Nu renunt! Cel mai bun sa castige"

publicat 2024-03-21 15:15:11 (Jurnalul-National)
Cristian Popescu Piedone, despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Nu renunt! Cel mai bun sa castige Cristian Popescu Piedone, presedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) si primar al Sectorului 5, precizeaza ca nu se retrage din competitia pentru Primaria Capitalei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.