EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO

Articole

Stiri locale




Deltamed, producatorul de vehicule pentru interventii speciale, afaceri de 36 milioane de euro anul trecut, plus 88%

publicat 2024-03-21 16:45:23 (Ziarul-Financiar)
Deltamed, producatorul de vehicule pentru interventii speciale, afaceri de 36 milioane de euro anul trecut, plus 88% Autor: Mirabela Tiron Deltamed, producator de vehicule pentru interventii speciale si de urgenta, cu actionariat romanesc, a finalizat anul trecut cu o cifra de afaceri de 35,97 milioane de euro, mai mare cu 88% fata de anul anterior, pe fondul cresterii numarului de proiecte livrate si a cresterii exporturilor. ...continuare.

Proiect european de peste 12 mil. lei pentru digitalizarea spitalelor din subordinea Consiliului Judetean Sibiu

publicat 2024-03-21 16:45:23 (Ziarul-Financiar)
Proiect european de peste 12 mil. lei pentru digitalizarea spitalelor din subordinea Consiliului Judetean Sibiu Autor: Laurentiu Cotu Consiliul Judetean Sibiu a accesat un proiect european de aproape 12,2 mil. lei (2,4 mil. euro), prin Programul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), pentru imbunatatirea infrastructurii IT in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, Spitalului Clinic de Psihiatrie ''Dr. Gheorghe Preda'' si Spitalului de Pneumoftiziologie, aflate in subordinea forului judetean. ...continuare.

Bigotti devine partener fashion al FRF si va asigura tinuta oficiala a primei reprezentative

publicat 2024-03-21 16:45:23 (Ziarul-Financiar)
Bigotti devine partener fashion al FRF si va asigura tinuta oficiala a primei reprezentative Autor: Publicitate Federatia Romana de Fotbal si brandul Bigotti anunta semnarea unui parteneriat privind tinuta oficiala a "tricolorilor". ...continuare.

Best of ZF Power Summit 2024. Doru Voicu, Renovatio: Pretul energiei din Romania nu se mai formeaza aici, ci in regiune. Sunt necesare instrumente care pot stabiliza pretul pentru ca volatilitatea mare distruge afaceri. De asta nu a rezistat chimia

publicat 2024-03-21 16:45:23 (Ziarul-Financiar)
Best of ZF Power Summit 2024. Doru Voicu, Renovatio: Pretul energiei din Romania nu se mai formeaza aici, ci in regiune. Sunt necesare instrumente care pot stabiliza pretul pentru ca volatilitatea mare distruge afaceri. De asta nu a rezistat chimia Doru Voicu, director de strategie la Renovatio: Sigur ca e greu in Romania, dar nu stiu daca este mai greu decat in alte parti. Ne trebuie insa putina prudenta in a ne lansa in afirmatii de genul cresc sau scad preturile. Noi am invatat sa fim prudenti la ce se intampla in piata. ...continuare.

Cat de usor ar putea castiga Donald Trump peste 3 miliarde de dolari. Decizia este asteptata in scurt timp

publicat 2024-03-21 16:45:17 (ProTV)
Cat de usor ar putea castiga Donald Trump peste 3 miliarde de dolari. Decizia este asteptata in scurt timp Fostul presedinte american planuieste sa listeze Trump Media & Technology Group daca fuziunea cu o companie de achizitii cu scop special va fi acceptata. ...continuare.

Primul magazin din Romania fara casieri si fara case de marcat. Vei putea plati doar cu cardul

publicat 2024-03-21 16:45:17 (ProTV)
Primul magazin din Romania fara casieri si fara case de marcat. Vei putea plati doar cu cardul Un mare retailer din România va lansa în luna aprilie primul magazin complet automatizat de pe piata. Magazinul nu va avea nici casieri si nici case de marcat, iar plata produselor se va putea face exclusiv cu cardul.   ...continuare.

Klaus Iohannis a dezvaluit ce il deosebeste de Mark Rutte, rivalul sau pentru sefia NATO. Relatia pe care o au cei doi

publicat 2024-03-21 16:45:17 (ProTV)
Klaus Iohannis a dezvaluit ce il deosebeste de Mark Rutte, rivalul sau pentru sefia NATO. Relatia pe care o au cei doi Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, ca abordarea sa si a contracandidatului sau la functia de secretar general al NATO, Mark Rutte, sunt "usor diferite" în ce priveste viitorul Aliantei. ...continuare.

"O noua stea" va aparea pe cer in urma unei explozii care va avea loc la mii de ani-lumina de Pamant. Cum poate fi vazuta

publicat 2024-03-21 16:45:17 (ProTV)
O noua stea va aparea pe cer in urma unei explozii care va avea loc la mii de ani-lumina de Pamant. Cum poate fi vazuta O „noua stea” ar putea aparea pe cerul noptii în orice moment, începând de acum pâna în luna septembrie, spun astronomii. Evenimentul exploziv promite sa fie un spectacol care are loc o singura data în viata, potrivit NASA.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.