EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO

Articole

Stiri locale




AFP: Acord de ultima ora in Senatul american pe tema bugetului

publicat 2024-03-23 10:45:03 (Bursa)
Liderul democrat al Senatului american a anuntat, vineri seara, un acord asupra bugetului, cu cateva minute inainte ca prima putere economica a lumii sa fie in pericol de a intra intr-un 'shutdown' - paralizarea serviciilor sale publice ...continuare.

Reuters: Slovacii isi vor alege astazi presedintele

publicat 2024-03-23 10:45:03 (Bursa)
Slovacii voteaza sambata in cadrul unor alegeri prezidentiale care ar putea consolida controlul premierului Robert Fico asupra puterii, in dorinta lui de a avea legi anticoruptie mai blande, mai multe parghii asupra mass-media publice si o voce discordanta fata de sprijinul UE pentru Ucraina ...continuare.

Presa: Agentia Europeana a Medicamentului recomanda autorizarea a 12 noi medicamente in UE

publicat 2024-03-23 10:45:03 (Bursa)
Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat in luna martie autorizarea a 12 noi medicamente pentru punere pe piata Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de institutie. Este cel mai mare numar de opinii pozitive emise de expertii agentiei intr-o singura sedinta, din iulie 2023 ...continuare.

Reuters: Hackerii rusi de elita au vizat cu atacuri mai multe partide politice germane

publicat 2024-03-23 10:45:03 (Bursa)
Hackerii de elita legati de serviciile secrete rusesti au vizat luna trecuta mai multe partide politice germane, pentru a patrunde in retelele lor si a fura date, potrivit unei alerte lansate de agentia germana de securitate cibernetica si de cercetatorii de securitate care lucreaza pentru proprietarul Alphabet, proprietarul Google ...continuare.

Hidroelectrica anunta perioada in care clientii pot transmite indexul in martie 2024. Perioada difera fata de cea de luna trecuta

publicat 2024-03-23 10:45:03 (Antena3)
Hidroelectrica anunta perioada in care clientii pot transmite indexul in martie 2024. Perioada difera fata de cea de luna trecuta Citirea indexului Hidroelectrica pentru luna martie 2024 si transmiterea lui se face in aceasta perioada, anunta reprezentantii celei mai mari companii de energie a statului. ...continuare.

SUA au avertizat Moscova despre un atentat terorist care ar viza mari adunari: "Toate fortele Rusiei sunt directionate impotriva Ucrainei. Au pierdut controlul!"

publicat 2024-03-23 10:45:03 (Antena3)
SUA au avertizat Moscova despre un atentat terorist care ar viza mari adunari: Toate fortele Rusiei sunt directionate impotriva Ucrainei. Au pierdut controlul! Statele Unite au avertizat Rusia in martie cu privire la un atac terorist care ar putea sa vizeze "mari adunari" la Moscova. ...continuare.

Imagini spectaculoase de pe santierul autostrazii Sibiu-Pitesti. Se monteaza grinzile din beton intr-o zona dificila FOTO

publicat 2024-03-23 10:45:02 (Adevarul)
Imagini spectaculoase de pe santierul autostrazii Sibiu-Pitesti. Se monteaza grinzile din beton intr-o zona dificila FOTO Incepute in septembrie 2021, lucrarile la tronsonul 5, Curtea de Arges - Pitesti, al autostrazii Sibiu-Pitesti au avansat spectaculos in ultimele trei luni. ...continuare.

Reactiile jurnalistilor rusi dupa atacul terorist: "Autoritatile au ratat cel mai mare atac terorist, dar folosesc camere pentru a gasi persoane care au venit la inmormantarea lui Navalnii"

publicat 2024-03-23 10:45:02 (Adevarul)
Reactiile jurnalistilor rusi dupa atacul terorist: Autoritatile au ratat cel mai mare atac terorist, dar folosesc camere pentru a gasi persoane care au venit la inmormantarea lui Navalnii "Intr-o tara in care fortele speciale anti-terorism alunga de pe internet comentatorii care au spus ceva gresit despre Putin sau au scris despre Bucea, teroristii se vor simti mereu liberi", scrie Ruslan Leviev, Fondator al Conflict Intelligence Team, dupa sangerosul atac de la sala de concerte. ...continuare.

Adversari la Euro 2024, belgienii se bucura de neputinta romanilor contra Irlandei de Nord. Ce au remarcat

publicat 2024-03-23 10:45:02 (Adevarul)
Adversari la Euro 2024, belgienii se bucura de neputinta romanilor contra Irlandei de Nord. Ce au remarcat Mai sunt mai putin de 3 luni pana la debutul turneului final. ...continuare.

Tot ce trebuie stiut despre Declaratia 230. Peste 92.000 de argeseni au redirectionat 3,5% din impozitul pe venit in 2023

publicat 2024-03-23 10:45:02 (Adevarul)
Tot ce trebuie stiut despre Declaratia 230. Peste 92.000 de argeseni au redirectionat 3,5% din impozitul pe venit in 2023 Pana la 25 mai 2024, salariatii si pensionarii pot redirectiona 3,5% din impozitul datorat statului catre organizatiile non-profit sau unitatile de cult. Acest lucru se poate face prin declaratia sau formularul 230, care se poate depune la ANAF sau la ONG-ul respectiv ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.