EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




Andone dupa incidentul lui Ionel Ganea cu politia rutiera: "Chiar in halul asta?! Sa te ia duba?!"

publicat 2024-03-23 10:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Andone dupa incidentul lui Ionel Ganea cu politia rutiera: Chiar in halul asta?! Sa te ia duba?! Fostul international Ionel Ganea a fost amendat si i-a fost suspendat permisul de conducere, urmarea unui incident petrecut inaintea amicalului Romania - Irlanda de Nord.La sosirea la stadion, inaintea amicalului "tricolorilor" cu Irlanda de Nord (1-1), Ionel Ganea a refuzat sa opreasca masina la solicitarea politistilor rutieri. Acestia i-au blocat fostului international vehiculul, l-au urcat apoi intr-o masina a politiei si l-au dus la sectie. ... ...continuare.

Meciul cu Simona Halep a distrus-o: "Am plans o saptamana, jur!"

publicat 2024-03-23 10:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Meciul cu Simona Halep a distrus-o: Am plans o saptamana, jur! Sloane Stephens (31 de ani, locul 41 WTA) a dezvaluit ca "am plans o saptamana" dupa ce a pierdut finala Roland Garros 2018, 6-3, 4-6, 1-6 cu Simona Halep.Pe 9 iunie 2018, Simona Halep a castigat primul ei turneu de Grand Slam. Jucatoarea din Romania s-a impus pe zgura din Paris, la Roland Garros, dupa o finala cu Sloane Stephens, castigatoarea US Open cu un an in urma, in 2017.Acea infrangere a lasat urme adanci pentru Sloane Stephens. ... ...continuare.

Aryna Sabalenka a invins-o pe Paula Badosa » Pe cine va intalni in turul al treilea la Miami

publicat 2024-03-23 10:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Aryna Sabalenka a invins-o pe Paula Badosa » Pe cine va intalni in turul al treilea la Miami Aryna Sabalenka (locul 2 WTA, 25 de ani) a invins-o vineri, in turul doi de la turneul WTA 1000, de la Miami, pe Paula Badosa (locul 80, 26 de ani) in doua seturi, scor 6-4, 6-3.Partida perturbata constant de ploaie a durat o ora si 24 de minute. Diferenta in primul set a fost produsa intr-un singur moment al jocului, cand Sabalenka a facut un break si a dus scorul la 4-3 in favoarea sa. ... ...continuare.

Soc in Marea Britanie dupa ce Kate a dezvaluit ca are cancer. Presa titreaza cuvintele printesei: "O sa trec peste asta"

publicat 2024-03-23 10:45:04 (Click)
Soc in Marea Britanie dupa ce Kate a dezvaluit ca are cancer. Presa titreaza cuvintele printesei: O sa trec peste asta Dupa saptamani de zvonuri si speculatii, Marea Britanie este in stare de soc sambata dupa ce printesa Kate a dezvaluit ca sufera de cancer. ...continuare.

Mesajul Statului Islamic dupa atentatul din Moscova. SUA au avertizat Rusia. Bilantul a ajuns la 60 de morti

publicat 2024-03-23 10:45:04 (Click)
Mesajul Statului Islamic dupa atentatul din Moscova. SUA au avertizat Rusia. Bilantul a ajuns la 60 de morti Peste 60 de persoane au fost ucise si 115 ranite vineri seara in timpul unui concert pro-Putin. ...continuare.

De ce s-a operat, de fapt, Anisia Gafton la nas. Aspru criticata, a spus adevarul: "N-ai cum sa multumesti pe toata lumea"

publicat 2024-03-23 10:45:04 (Click)
De ce s-a operat, de fapt, Anisia Gafton la nas. Aspru criticata, a spus adevarul: N-ai cum sa multumesti pe toata lumea In urma cu putin timp, Anisia Gofton si-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a luat decizia de a se supune unei operatii de micsorare a nasului, dar totodata si de natura medicala. Desi vedeta a recunoscut ca avea o problema de sanatate, dar si-a facut, in acelasi timp, si o interventie estetica, ...continuare.

Regele Charles, prima reactie dupa ce Kate Middleton a anuntat ca sufera de cancer: "Este foarte..."

publicat 2024-03-23 10:45:04 (Click)
Regele Charles, prima reactie dupa ce Kate Middleton a anuntat ca sufera de cancer: Este foarte... Regele Charles al III-lea a reactionat oficial la vestea cutremuratoare in privinta starii de sanatate a Printesei Kate Middleton. Mesajul sau a fost transmis in cursul zilei de vineri, de catre oficialii de la Palatul Buckingham. ...continuare.

Cea mai periculoasa manevra pe care o fac toti romanii la volan. Din cauza ei se produc majoritatea accidentelor

publicat 2024-03-23 10:45:04 (Click)
Cea mai periculoasa manevra pe care o fac toti romanii la volan. Din cauza ei se produc majoritatea accidentelor Indiferent cat de mult ne displace traficul si poluarea provocate de acestea, nimeni nu poate nega faptul ca masinile sunt un mod de transport extrem de popular si la indemana. ...continuare.

Antonia si Alex Velea, mire si mireasa in sfarsit! Imaginile inedite au topit inimile fanilor

publicat 2024-03-23 10:45:04 (Click)
Antonia si Alex Velea, mire si mireasa in sfarsit! Imaginile inedite au topit inimile fanilor Desi in realitate inca nu au fost mire si mireasa, Antonia si Alex Velea si-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au aparut in aceasta postura in videoclipul piesei "Cum se imparte dragostea", cea mai noua colaborare intre cantareata si Puya. ...continuare.

Poarta hramul "Bunei Vestiri" si este singura biserica din Romania care arata ca un templu din Atena

publicat 2024-03-23 10:45:04 (Click)
Poarta hramul Bunei Vestiri si este singura biserica din Romania care arata ca un templu din Atena Este unul dintre cele mai frumoase monumente din Bucuresti si singurul care arata ca un templu grecesc. Are un exterior impunator de templu ionian ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.