EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Atacul terorist de la sala de concerte din Moscova. Martorii au crezut la inceput ca impuscaturile fac parte din spectacol. Copiii au fugit in rochii de bal

publicat 2024-03-23 11:45:02 (Adevarul)
Atacul terorist de la sala de concerte din Moscova. Martorii au crezut la inceput ca impuscaturile fac parte din spectacol. Copiii au fugit in rochii de bal Potrivit martorilor oculari din sala de concerte Crocus City Hall din nord-vestul Moscovei, atacatorii au incendiat auditoriul, iar focul s-a extins rapid, distrugand partea superioara a cladirii si podeaua. In primele momente oamenii au crezut ca zgomotele fac parte din spectacol. ...continuare.

Dupa Covid au aparut forme grave de tuberculoza. Romania are cele mai multe cazuri din Uniunea Europeana

publicat 2024-03-23 11:45:02 (Adevarul)
Dupa Covid au aparut forme grave de tuberculoza. Romania are cele mai multe cazuri din Uniunea Europeana Data de 24 martie este dedicata marcarii Zilei Mondiale de Lupta Impotriva Tuberculozei, una dintre cele mai frecvente boli contagioase, care continua sa reprezinte o problema de sanatate publica la nivel mondial. In prezent, Romania are cele mai multe cazuri de TBC din intreaga Uniune Europeana. ...continuare.

WhatsApp introduce transcrierea mesajelor vocale

publicat 2024-03-23 11:30:37 (Ziarul-Financiar)
WhatsApp introduce transcrierea mesajelor vocale Autor: Andreea Tobias Meta, compania din spatele WhatsApp, a anuntat o noua functie mult asteptata: transcrierea mesajelor vocale. Aceasta optiune va fi disponibila in curand pentru toti utilizatorii, dupa o perioada de testare. ...continuare.

Rusia: Teroristii au fost retinuti!

publicat 2024-03-23 11:30:31 (Puterea)
Rusia: Teroristii au fost retinuti! Aleksandr Bortnikov, seful FSB, a raportat lui Vladimir Putin despre retinerea a 11 persoane, inclusiv toti cei 4 teroristi implicati direct in atacul terorist de la Crocus, a informat Kremlinul. Peste 80 de vieti, inclusiv copii, au fost pierdute si mai mult de 145 de persoane au fost ranite intr-un atac violent la sala de […]The post Rusia: Teroristii au fost retinuti! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marilen Pirtea, candidatul PNL la Primaria Timisoara

publicat 2024-03-23 11:30:31 (Puterea)
Marilen Pirtea, candidatul PNL la Primaria Timisoara Scandalul liberalilor din Timis este departe de a fi incheiat, iar cel care a pus gaz pe foc este un deputat apropiat de un baron PNL. Liderul organizatiei PNL Timis, Alin Nica, nu mai poate candida pe lista partidului pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean din cauza faptul ca s-a negociat in […]The post Marilen Pirtea, candidatul PNL la Primaria Timisoara appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Culmea risipei la Iasi: Politia are multe BMW-uri dar nu are cine sa le conduca

publicat 2024-03-23 11:30:31 (Puterea)
Culmea risipei la Iasi: Politia are multe BMW-uri dar nu are cine sa le conduca BMW-urile nou noute zac in curtea Serviciului Rutier Iasi deoarece numarul politistilor care au avizul pentru a conduce aceste autospeciale este redus. Parcul auto al Serviciului Rutier Iasi este plin de BMW-uri nou-noute, dar lipsa politistilor cu permis special le tine blocate in parcare. Doar 15 dintre cei 150 de politisti rutieri din Iasi au […]The post Culmea risipei la Iasi: Politia are multe BMW-uri dar nu are cine sa le conduca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Adrian Vestea va candida pentru Consiliul Judetean Brasov din partea PNL

publicat 2024-03-23 11:30:31 (Puterea)
Ministrul Adrian Vestea va candida pentru Consiliul Judetean Brasov din partea PNL "Candidez pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov sub sigla Partidului National Liberal (PNL), asa cum o fac de peste 20 de ani!" a spus Adrian Vestea. Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, isi va depune candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Brasov din partea PNL, partid pentru care a activat de peste 20 de ani, conform […]The post Ministrul Adrian Vestea va candida pentru Consiliul Judetean Brasov din partea PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine preia rolul printesei Kate cat timp este se trateaza de cancer. Persoana care o va inlocui pe sotia printului William

publicat 2024-03-23 11:30:31 (ProTV)
Cine preia rolul printesei Kate cat timp este se trateaza de cancer. Persoana care o va inlocui pe sotia printului William Kate a anuntat, într-un mesaj video, ca sufera de cancer, la doar câteva saptamâni dupa ce socrul ei, regele Charles, a fost diagnosticat cu aceasi boala. Nu se stie de ce tipuri de cancer sufera regele Marii Britanii si printesa de Wales.   ...continuare.

Moduri inedite in care poti folosi zatul de cafea. De ce este bine sa nu-l arunci la gunoi dupa ce faci cafeaua

publicat 2024-03-23 11:30:30 (ProTV)
Moduri inedite in care poti folosi zatul de cafea. De ce este bine sa nu-l arunci la gunoi dupa ce faci cafeaua Zatul de cafea poate fi utilizat în numeroase moduri, cum ar fi, folosirea ca îngrasamânt pentru plante sau agent de curatare, precum si în produsele de îngrijire a pielii. Cafeaua este o bautura populara consumaxta în întreaga lume. ...continuare.

Sorana Cirstea oprita de ploaie la Miami

publicat 2024-03-23 11:30:22 (OnlineSport)
Sorana Cirstea oprita de ploaie la Miami Meciul dintre Sorana Cîrstea si Sloane Stephens din turul doi la Miami Open a fost întrerupt de o furtuna puternica abatuta asupra coastelor Floridei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.