EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Cum sa alegi cel mai potrivit mixer audio?

publicat 2024-09-02 20:15:12 (Jurnalul-National)
Cum sa alegi cel mai potrivit mixer audio? Mixerul audio este un instrument esential in industria muzicala, oferind multiple avantaje si fiind indispensabil in anumite contexte. Acesta permite ajustarea individuala a nivelurilor de volum pentru fiecare canal sau sursa audio, asigurand astfel un echilibru sonor optim. Majoritatea mixerelor ofera o varietate de efecte integrate, cum ar fi reverb, delay, egalizare si compresie, care pot fi aplicate in timp real pentru a imbunatati sau pentru a modifica sunetul. ...continuare.

Negrescu: Ursula von der Leyen a cerut, se pare, o femeie comisar european din partea Romaniei

publicat 2024-09-02 20:15:12 (Jurnalul-National)
Negrescu: Ursula von der Leyen a cerut, se pare, o femeie comisar european din partea Romaniei Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat luni ca presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar fi cerut o femeie din partea Romaniei pentru functia de comisar european. ...continuare.

Aragazuri pentru pasionatii de gatit: Ce functii ar trebui sa cauti?

publicat 2024-09-02 20:15:12 (Jurnalul-National)
Aragazuri pentru pasionatii de gatit: Ce functii ar trebui sa cauti? Pentru pasionatii de gatit, alegerea aragazului potrivit este esentiala pentru a transforma retetele in adevarate opere culinare. ...continuare.

LAUREATII GALEI TANARULUI ACTOR HOP 2024, editia a 27-a, 28 - 31 august 2024, la Teatrul de Papusi "Prichindel" din Alba Iulia

publicat 2024-09-02 20:15:12 (Jurnalul-National)
LAUREATII GALEI TANARULUI ACTOR HOP 2024, editia a 27-a,  28 - 31 august 2024,  la Teatrul de Papusi Prichindel din Alba Iulia Editia a 27-a a Galei Tanarului Actor HOP, program de traditie al UNITER, s-a incheiat in seara zilei de 31 august, la Teatrul de Papusi "Prichindel" din Alba Iulia. Tema acestei editii aflate sub directia artistica a regizorului Erwin Simsensohn a fost Identitatea actorului autentic - amprenta unicitatii sale. ...continuare.

Semne care arata ca ai nevoie de servicii de desfundare canalizare

publicat 2024-09-02 20:15:12 (Jurnalul-National)
Semne care arata ca ai nevoie de servicii de desfundare canalizare Problemele legate infundarea unei canalizari pot aparea oricand, afectand confortul si functionalitatea unei case. Pentru a preveni probleme mai serioase si a evita complicatiile, este important sa recunosti din timp semnele care indica o canalizare infundata. Identificarea corecta a acestora te va ajuta sa iei masurile necesare si sa contactezi la timp serviciile profesionale de desfundare a canalizarii. ...continuare.

Amenzi de circa 790.000 de lei pentru campare ilegala in Delta

publicat 2024-09-02 19:00:09 (Jurnalul-National)
Amenzi de circa 790.000 de lei pentru campare ilegala in Delta Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) a aplicat amenzi in valoare totala de 790.000 de lei pentru campare ilegala in rezervatie, dupa ce cuantumul amenzilor s-a inzecit in toamna anului 2022. ...continuare.

Ziua Mondiala a Fizioterapiei 2024. Constientizarea, prevenirea si tratarea Durerilor Lombare prin programe de educatie oferite gratuit romanilor

publicat 2024-09-02 19:00:09 (Jurnalul-National)
Ziua Mondiala a Fizioterapiei 2024. Constientizarea, prevenirea si tratarea Durerilor Lombare prin programe de educatie oferite gratuit romanilor Durerile de spate reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme de sanatate la nivel mondial, afectand aproximativ 540 de milioane de oameni in fiecare an, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Durerea lombara este mai comuna in randul femeilor decat al barbatilor si tinde sa afecteze in mod deosebit persoanele cu varste intre 30 si 50 de ani. Fara interventii eficiente si educatie adecvata, incidenta durerilor de spate este de asteptat sa creasca, afectand inclusiv copiii din... ...continuare.

Ciolacu: Am terminat liceul la timpul potrivit. La Bacalaureat am avut o medie suficient de buna

publicat 2024-09-02 19:00:09 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Am terminat liceul la timpul potrivit. La Bacalaureat am avut o medie suficient de buna Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni ca a dat examenul de Bacalaureat imediat dupa ce a terminat liceul si a luat o medie "suficient de buna". ...continuare.

Romascanu: Functia de presedinte interimar al Camerei Deputatilor va fi preluata de Daniel Suciu

publicat 2024-09-02 18:30:08 (Jurnalul-National)
Romascanu: Functia de presedinte interimar al Camerei Deputatilor va fi preluata de Daniel Suciu Alfred Simonis demisioneaza din functia de presedinte interimar al Camerei Deputatilor, iar propunerea PSD pentru ocuparea postului este deputatul Daniel Suciu, a anuntat luni Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD. ...continuare.

Cum sa alegi o firma de consultanta pentru obtinerea acordului de preluare a apelor uzate?

publicat 2024-09-02 17:45:07 (Jurnalul-National)
Cum sa alegi o firma de consultanta pentru obtinerea acordului de preluare a apelor uzate? Intr-o lume in care reglementarile de mediu devin din ce in ce mai stricte, obtinerea unui acord de preluare a apelor uzate poate fi un proces complex si plin de provocari. De aceea, colaborarea cu o firma de consultanta specializata poate fi utila pentru a te asigura ca respecti toate cerintele legale si tehnice. Dar cum sa alegi cea mai buna firma pentru acest proces? Afla criteriile importante care te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.