EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




Atac la Moscova | Putin: "Cei responsabili vor fi pedepsiti". 24 martie, zi de doliu national

publicat 2024-03-23 15:00:10 (ProTV)
Atac la Moscova | Putin: Cei responsabili vor fi pedepsiti. 24 martie, zi de doliu national Presedintele rus Vladimir Putin s-a adresat, sâmbata, natiunii, si a anuntat ca toti cei vinovati vor fi pedepsiti. De asemenea, el a declarat ziua de 24 martie zi de doliu national.   ...continuare.

Cine o ajuta pe Alexia Eram sa aiba o cariera de succes in mediul online. "Sa fie alaturi de mine 24 din 24"

publicat 2024-03-23 15:00:07 (Libertatea)
Cine o ajuta pe Alexia Eram sa aiba o cariera de succes in mediul online. Sa fie alaturi de mine 24 din 24 Alexia Eram, in varsta de 23 de ani, are o cariera de succes in mediul online, unde a adunat un numar impresionant de fani. Fiica Andreei Esca este implicata in tot felul de proiecte, astfel ca a fost nevoita sa-si angajeze o echipa pentru a prelua din responsabilitati, dar si pentru ca aparitiile sale sa […] ...continuare.

FOTO. Ziua Politiei Romane, sarbatorita in avans. Sute de persoane in Parcul Herastrau, unde au putut vedea echipamentele din dotarea Politiei

publicat 2024-03-23 15:00:07 (Libertatea)
FOTO. Ziua Politiei Romane, sarbatorita in avans. Sute de persoane in Parcul Herastrau, unde au putut vedea echipamentele din dotarea Politiei Ziua Politiei Romane este sarbatorita pe 25 martie, zi in care este praznuita Sarbatoarea crestina a Bunei Vestiri, al carei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii, preluat ulterior si pe actualul drapel al Politiei Romane. De aceasta data, Ziua Politiei Romane a fost celebrata in avans, sute de persoane venind in Parcul […] ...continuare.

Ce este filiala Khorasan, care s-ar afla in spatele atacului sangeros din Rusia

publicat 2024-03-23 15:00:07 (Jurnalul-National)
Ce este filiala Khorasan, care s-ar afla in spatele atacului sangeros din Rusia Statul Islamic (ISIS) a revendicat atacul sangeros din Rusia, laudandu-i pe "luptatorii islamici" care l-au comis. Numerosi comentatori si oficiali americani au indicat filiala numita Provincia Statului Islamic Khorasan (ISKP) ca fiind principalul suspect. ...continuare.

Cum ajunsese Dobrogea sa fie plina de camile. Fotografia secreta de care niciun roman n-a stiut

publicat 2024-03-23 15:00:04 (Click)
Cum ajunsese Dobrogea sa fie plina de camile. Fotografia secreta de care niciun roman n-a stiut Cu siguranta majoritatea ne gandim la Arabia Saudita atunci cand pronuntam cuvantul "camila". Si totusi, stiai ca acest animal a existat candva in Dobrogea, una dintre cele mai vechi regiuni ale Romaniei? Iata fotografia care demonstreaza acest lucru! ...continuare.

Singurul oras din Romania in care se gaseau icre negre. Era numit mica Venetie

publicat 2024-03-23 15:00:04 (Click)
Singurul oras din Romania in care se gaseau icre negre. Era numit mica Venetie Orasul Valcov a facut parte din Romania, din judetul Ismail, intre anii 1918-1940 si 1941-1944, in perioada Romaniei Mari. Ce multi nu stiu este faptul ca aceasta localitate a devenit cunoscuta, in special, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, cand ajunsese sa fie singurul loc din Europa unde se ga ...continuare.

Singurul fruct care te "mananca" si el pe tine! Atunci cand il consumi, iti consuma si el proteinele de pe limba si cerul gurii

publicat 2024-03-23 15:00:04 (Click)
Singurul fruct care te mananca si el pe tine! Atunci cand il consumi, iti consuma si el proteinele de pe limba si cerul gurii Natura reuseste mereu sa ne surprinda, cateodata in cele mai bizare moduri cu putinta. De exemplu, exista un fruct extrem de popular de-a lungul intregii lumi care ne "mananca" si el pe noi, atunci cand il mestecam! ...continuare.

Reactia MAE, dupa atacul terorist de la Moscova: "Romania condamna orice forma de terorism. Condoleante familiilor victimelor"

publicat 2024-03-23 15:00:03 (Antena3)
Reactia MAE, dupa atacul terorist de la Moscova: Romania condamna orice forma de terorism. Condoleante familiilor victimelor Ministerul Afacerilor de Interne din Romania condamna atacul terorist de la Moscova.  ...continuare.

Vladimir Putin, primul anunt dupa masacrul de la Moscova: "Dusmanii nostri nu ne vor diviza"

publicat 2024-03-23 15:00:03 (Antena3)
Vladimir Putin, primul anunt dupa masacrul de la Moscova: Dusmanii nostri nu ne vor diviza Presedintele rus Vladimir Putin s-a adresat populatiei, dupa atacul terorist de la Moscova. A declarat ziua de 24 martie, ziua de doliu national. ...continuare.

Rusia a revendicat controlul asupra unui sat din apropiere de Bahmut

publicat 2024-03-23 15:00:02 (Adevarul)
Rusia a revendicat controlul asupra unui sat din apropiere de Bahmut Armata rusa a sustinut sambata ca a preluat controlul asupra satului Ivanivske, langa Bahmut, in estul Ucrainei, in ceea ce ar fi un nou avans intr-o zona importanta in care Rusia se afla in ofensiva de mai multe saptamani, relateaza AFP. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.