EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aplicatia SeeYou, in sprijinul nevazatorilor. Cum poti face o fapta buna

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
Aplicatia SeeYou, in sprijinul nevazatorilor. Cum poti face o fapta buna Astazi va prezentam o aplicatie web care va îndeamna sa faceti o fapta buna. Se numeste SeeYou si este un proiect al asociatiei AMAIS. ...continuare.

Oameni care inspira Romania. Sasoaica ambitioasa care a pus Viscri pe harta lumii

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
Oameni care inspira Romania. Sasoaica ambitioasa care a pus Viscri pe harta lumii S-a nascut în satul Viscri, judetul Brasov, în comunitatea de sasi. A facut primii ani de scoala aici, apoi la Rupea si Brasov, dar si-a dorit sa revina în sat. ...continuare.

Moarte brutala pentru un agent de paza din Ilfov. A fost prins intre o rampa si o semiremorca

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
Moarte brutala pentru un agent de paza din Ilfov. A fost prins intre o rampa si o semiremorca Un barbat de 61 de ani, agent de paza la o firma de curierat din judetul Ilfov, a murit, dupa ce a fost prins între o rampa de încarcare si o semiremorca.   ...continuare.

Cum arata casa lui Drew Barrymore. Fanii au ramas uimiti de modestia ei: "Imi place cat de normala esti". GALERIE FOTO

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
Cum arata casa lui Drew Barrymore. Fanii au ramas uimiti de modestia ei: Imi place cat de normala esti. GALERIE FOTO Drew Barrymore este laudata de fanii ei pentru stilul de viata simplu pe care îl are, dupa ce a postat mai multe videoclipuri în care se vede casa sa. ...continuare.

Pirvulescu: "Rusia e preocupata de razboiul din Ucraina si a dat prea putina importanta atacurilor teroriste"

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
Pirvulescu: Rusia e preocupata de razboiul din Ucraina si a dat prea putina importanta atacurilor teroriste Politologoul Cristian Pîrvulescu a comentat, sâmbata, în cadrul Stirilor PRO TV, ultimele evenimente de la Moscova. ...continuare.

Dieta populara si in Romania care iti poate grabi moartea. Riscul de deces creste

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
Dieta populara si in Romania care iti poate grabi moartea. Riscul de deces creste Fasting-ul, o strategie care limiteaza orele în care pot fi consumate calorii poate, dubla aproape de doua ori riscul pe termen lung al unei persoane de a muri din cauza bolilor cardiovasculare. ...continuare.

Statiunea din Romania in care se gaseste cel mai mare parc baleno din tara. Este inclusa intr-un top european

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
Statiunea din Romania in care se gaseste cel mai mare parc baleno din tara. Este inclusa intr-un top european Statiunea Baile Govora este unul dintre principalele obiective turistice din judetul Vâlcea, este situat în zona depresionara subcarpatica din nord-estul Olteniei, la o distanta de 21 km de Râmnicu Vâlcea, pe o derivata a soselei catre Horezu. ...continuare.

Ce au folosit teroristii islamisti pentru a incendia sala de concerte din Moscova, in timpul atacului mortal

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
Ce au folosit teroristii islamisti pentru a incendia sala de concerte din Moscova, in timpul atacului mortal Sala de concerte din Moscova, unde a avut loc atacul mortal de vineri, este înca în curs de inspectare, iar serviciile de urgenta lucreaza pentru a curata darâmaturile, pentru a preleva probe si pentru a verifica înregistrarile CCTV. ...continuare.

De cati bani ai nevoie lunar pentru a trai decent in Paris. Cel mai mult costa mancarea si chiria

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
De cati bani ai nevoie lunar pentru a trai decent in Paris. Cel mai mult costa mancarea si chiria A locui în Paris poate fi un vis pentru multi oameni. Desi acest oras are cele mai bune oportunitati de angajare din Franta, traiul poate fi costisitor.   ...continuare.

Marcel Ciolacu: "Domeniul energiei are o importanta strategica". Palatul Victoria stinge luminile, sambata seara

publicat 2024-03-23 13:45:21 (ProTV)
Marcel Ciolacu: Domeniul energiei are o importanta strategica. Palatul Victoria stinge luminile, sambata seara Energia are o importanta strategica în România si în oricare din statele lumii, a spus premierul Ciolacu, în contextul „responsabilitatii pentru mediu si vietii de pe Pamânt”. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.