EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Supravietuitorii masacrului de la Moscova povestesc cum au reusit sa scape din „cosmar”: „Toata lumea tipa, toata lumea fugea”

publicat 2024-03-23 18:45:06 (Libertatea)
Supravietuitorii masacrului de la Moscova povestesc cum au reusit sa scape din „cosmar”: „Toata lumea tipa, toata lumea fugea” Cei patru atacatori inarmati s-au indreptat cu calm spre detectoarele de metale de la Crocus City Hall, tragand cu armele lor automate de la mica distanta, in rafale scurte, asupra civililor ingroziti care au cazut tipand sub o ploaie de gloante, scrie sambata, 23 martie, agentia Reuters, dupa ce a reusit sa discute cu unii […] ...continuare.

Romania U19 a invins Germania la fotbal, in Turul de Elita

publicat 2024-03-23 18:45:06 (Jurnalul-National)
Romania U19 a invins Germania la fotbal, in Turul de Elita Nationala de fotbal U19 a Romaniei a invins sambata Germania cu 3-2, in al doilea meci al sau din cadrul Turului de Elita, ultima etapa de calificare la turneul final EURO U19. Golul victoriei a fost marcat in minutul 90+4. ...continuare.

SUA ataca depozitele de armament ale gruparii Houthi

publicat 2024-03-23 18:45:06 (Jurnalul-National)
SUA ataca depozitele de armament ale gruparii Houthi Fortele americane au lovit trei depozite de arme ale Houthi in zonele controlate de gruparea insurgenta in Yemen, a anuntat Comandamentul Central al SUA (CENTCOM). ...continuare.

Franta - Germania, meci de 5 stele inainte de Euro 2024 » Echipele probabile + cote

publicat 2024-03-23 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Franta - Germania, meci de 5 stele inainte de Euro 2024 » Echipele probabile + cote Franta si Germania se intalnesc de la 22:00, intr-o partida amicala in care cei doi granzi europeni vor pregati turneul final din vara. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro si la tv pe Prima Sport 2 si Digi Sport 2.Meciul care va pune fata in fata doua dintre cele mai mari forte europene se va disputa pe stadionul celor de la Olimpique Lyon.Cele doua s-au intalnit recent, tot intr-o partida amicala, in luna septembrie. ... ...continuare.

Jucatorul cu 57 de selectii refuza sa vina la meciurile nationalei: "E ca si cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesa, dar joaca fosta nevasta si voi v-ati despartit"

publicat 2024-03-23 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Jucatorul cu 57 de selectii refuza sa vina la meciurile nationalei: E ca si cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesa, dar joaca fosta nevasta si voi v-ati despartit Mijlocasul Gabriel Torje (34 de ani) a dezvaluit motivul incredibil pentru care nu vine la partidele echipei nationale.Legitimat in prezent la Concordia Chiajna (Liga 2), fostul mijlocas de la Dinamo, Udinese sau Farul spune ca nu vine sa sustina nationala Romaniei din tribune. Motivul? Regretul ca nu mai face parte din circuitul nationalei e prea mare. ... ...continuare.

Spioni pe Arena Nationala la amicalul Romaniei » Informatii dinspre FRF: "Am fost anuntati oficial"

publicat 2024-03-23 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Spioni pe Arena Nationala la amicalul Romaniei » Informatii dinspre FRF: Am fost anuntati oficial Edi Iordanescu spune ca nu are nicio preferinta in ceea ce priveste ultima adversara a "tricolorilor" din grupa de la EURO 2024, care se va decide dintre Ucraina si Islanda. Selectionerul Romaniei a dezvaluit ca oamenii din staff-ul sau le-au urmarit pe cele doua saptamana aceasta, dar si ca jocul amical cu Irlanda de Nord (1-1) a fost supervizat de reprezentanti de-ai celor doua nationale. ... ...continuare.

Florentin Pera dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in Final Four-ul European League: "Fetele au dat dovada de caracter, putere de lupta si spirit de sacrificiu"

publicat 2024-03-23 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Florentin Pera dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in Final Four-ul European League: Fetele au dat dovada de caracter, putere de lupta si spirit de sacrificiu Florentin Pera a dus-o pe Gloria 2018 Bistrita Nasaud pentru prima oara in semifinalele unei cupe europene dupa doua victorii in fata celor de la Mosonmagyarovar.Florentin Pera este un antrenor fericit, echipa sa de club a reusit un rezultat la care nu mai ajunsese pana acum, calificarea intre primele patru echipe intr-o cupa europeana. Gloria 2018 Bistrita Nasaud a trecut Mosonmagyarovar in dubla mansa cu 32-30 in deplasare si 27-25 pe teren propriu. ... ...continuare.

Motivul pentru care Daniela Gyorfi a divortat de primul sot. Ce nu a functionat intre cei doi

publicat 2024-03-23 18:45:03 (Click)
Motivul pentru care Daniela Gyorfi a divortat de primul sot. Ce nu a functionat intre cei doi Desi acum traieste o adevarata poveste de dragoste cu George Tal si sunt parintii unei fete pe nume Maria, inainte de a il cunoaste pe acesta, Daniela Gyorfi a fost casatorita cu Gelu Bors, cei doi avand o relatie timp de 8 ani. Interpreta de muzica de petrecere a vorbit recent despre prima casnicie ...continuare.

Reactia Gabrielei Cristea, dupa ce a aflat ca Tavi Clonda i-a umblat in telefon: "Asa sot?!"

publicat 2024-03-23 18:45:03 (Click)
Reactia Gabrielei Cristea, dupa ce a aflat ca Tavi Clonda i-a umblat in telefon: Asa sot?! Gabriela Cristea si Tavi Clonda traiesc o adevarata poveste de dragoste de cativa ani si sunt unul dintre cele mai indragite si apreciate cupluri din showbizul autohton. Cum este intotdeauna sincera si deschisa fata de fani, pe care ii tine la curent cu tot ceea ce se intampla in viata sa, prezentat ...continuare.

Povestea secreta a restaurantului din gara Ploiesti, care rivaliza cu celebrul Capsa. Ce "atentii" primeau angajatii CFR

publicat 2024-03-23 18:45:03 (Click)
Povestea secreta a restaurantului din gara Ploiesti, care rivaliza cu celebrul Capsa. Ce atentii primeau angajatii CFR Cu siguranta ca am auzit cu totii de faimosul restaurant Capsa, din Bucuresti. Insa putini romani din ziua de astazi isi mai amintesc ca la finalul secolului XIX, in Gara de Sud din Ploiesti exista un alt restaurant de top care a devenit rivalul Capsei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.