EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cel mai mare producator rus de diamante, sanctionat de Uniunea Europeana

publicat 2024-01-03 22:30:03 (Antena3)
Cel mai mare producator rus de diamante, sanctionat de Uniunea Europeana Uniunea Europeana a anuntat ca a adoptat sanctiuni impotriva grupului public Alrosa, cel mai mare producator rus de diamante, ca urmare a razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei. ...continuare.

Liderul Hezbollah avertizeaza Israelul: "Oricine se gandeste la un razboi cu noi va regreta"

publicat 2024-01-03 22:30:03 (Antena3)
Liderul Hezbollah avertizeaza Israelul: Oricine se gandeste la un razboi cu noi va regreta Seful Hezbollah din Liban a declarat miercuri ca "nu poate ramane tacut" dupa uciderea sefului adjunct al Hamas la Beirut, scrie Reuters. Liderul gruparii libaneze pro-iraniene Hezbollah a avertizat Israelul impotriva declansarii unui razboi in Liban. ...continuare.

Cada sau dus? La ce sa fii atent cand iti amenajezi baia, locul din casa in care petreci 180 de ore/an

publicat 2024-01-03 22:30:02 (Adevarul)
Cada sau dus? La ce sa fii atent cand iti amenajezi baia, locul din casa in care petreci 180  de ore/an O baie ar trebui sa insemne, pe langa armonie si functionalitate, un spatiu aerisit, bine utilat si eficient, iar toate aceste caracteristici trebuie luate in calcul inca de la faza de proiect. ...continuare.

2024: Cum moare democratia in Romania

publicat 2024-01-03 22:30:02 (Adevarul)
2024: Cum moare democratia in Romania In Romania puterea nu mai are frane si tinde sa devine discretionara. In 2024, cel mai mare pericol este prabusirea democratiei prin absenta Opozitiei si a presei critice care sa poata opri abuzurile puterii. ...continuare.

Accidentul din Japonia. Expert de la Scoala de Aviatie Civila: "Din pacate, romanii nu sunt atat de supusi, nu sunt educati"

publicat 2024-01-03 22:15:10 (ProTV)
Accidentul din Japonia. Expert de la Scoala de Aviatie Civila: Din pacate, romanii nu sunt atat de supusi, nu sunt educati Corespondentul Pro TV Cosmin Stan a fost într-un simulator al Scolii Superioare de Aviatie Civila, care a recreat conditiile din timpul evenimentului care a avut loc pe aeroportul Haneda din Japonia. ...continuare.

Ludovic Orban a vorbit despre consumul de alcool: "Nu ma simt bine". Ce bea fostul premier al Romaniei

publicat 2024-01-03 22:15:10 (ProTV)
Ludovic Orban a vorbit despre consumul de alcool: Nu ma simt bine. Ce bea fostul premier al Romaniei Ludovic Orban a declarat ca nu bea alcool, pentru ca nu se simte bine daca face asta, iar baturile sale preferate sunt apa plata, fresh-ul, limonada si ”mai ales ristretto”   ...continuare.

Barbat arestat preventiv dupa ce a fost prins cand conducea fara permis. El fusese condamnat deja pentru infractiuni rutiere

publicat 2024-01-03 22:15:10 (ProTV)
Barbat arestat preventiv dupa ce a fost prins cand conducea fara permis. El fusese condamnat deja pentru infractiuni rutiere Un barbat de 38 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a fost prins de politistii rutieri din Bucuresti când conducea fara permis. ...continuare.

Agentiile de web design: o decizie inteligenta?

publicat 2024-01-03 22:15:09 (Money.ro)
Agentiile de web design: o decizie inteligenta? Daca ai o idee de business pe care vrei sa o dezvolti sau o afacere la inceput de drum atunci acest articol este pentru tine: Hai sa pornim de la 0! Toate afacerile de succes au un lucru in comun greu de crezut: toate au pornit de la zero, sau mai bine zis, de la […] ...continuare.

Ultima ora: Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a fost arestat preventiv. Ce au decis magistratii pentru ceilalti doi administratori

publicat 2024-01-03 22:15:09 (Money.ro)
Ultima ora: Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a fost arestat preventiv. Ce au decis magistratii pentru ceilalti doi administratori Magistratii Judecatoriei Ploiesti au admis, miercuri seara, propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova pe numele omului de afaceri Cornel Dinicu, cel care infiintase si care administra, in fapt, complexul turistic Ferma Dacilor din Tohani. Administratorii din documente ai pensiunii de la Tohani, Adrian Vitomir Ristin si Adelina Elena […] ...continuare.

Acord intre mai multe state NATO, inclusiv Romania, pentru cumpararea a 1.000 de rachete Patriot. Contractul, estimat la 5,5 miliarde de dolari

publicat 2024-01-03 22:15:08 (Libertatea)
Acord intre mai multe state NATO, inclusiv Romania, pentru cumpararea a 1.000 de rachete Patriot. Contractul, estimat la 5,5 miliarde de dolari Alianta Nord-Atlantica a anuntat miercuri, 3 ianuarie, ca divizia sa de achizitii urmeaza sa sprijine un grup de tari membre, printre care Germania, Olanda, Romania si Spania, cu privire la un contract pentru achizitionarea a pana la 1.000 de rachete de aparare antiaeriana Patriot, scrie Agerpres preluand Reuters. Agentia a atribuit un contract de productie […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.