EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, ameninta ca gruparea sa va lupta "fara limite" daca Israelul declara razboi Libanului

publicat 2024-01-03 23:00:11 (ProTV)
Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, ameninta ca gruparea sa va lupta fara limite daca Israelul declara razboi Libanului Liderul puternicei miscari siite libaneze proiraniene Hezbollah Hassan Nasrallah ameninta ca formatiunea sa va lupta ”fara limite” daca Israelul declara razboi Libanului. ...continuare.

Ministrul Proiectelor Europene: La finalul trimestrului I speram ca incasam 2,7 miliarde de euro din PNRR/ Acum probabil Comisia face prima analiza, e posibil sa trimita o serie de clarificari

publicat 2024-01-03 23:00:10 (Money.ro)
Ministrul Proiectelor Europene: La finalul trimestrului I speram ca incasam 2,7 miliarde de euro din PNRR/ Acum probabil Comisia face prima analiza, e posibil sa trimita o serie de clarificari Caciu a explicat ca exista "un alt scandentar" al platilor in cadrul PNRR si in acest context Romania va avea de depus opt cereri de plata si nu zece, iar cererea de plata numarul 3 are 74 de jaloane si tinte, nu 79, cum avea pana acum.    "Undeva la finalul trimestrului I speram ca incasam 2,7 miliarde de euro din acesti bani. La finalul lunii martie. Evident, acum probabil Comisia face prima analiza, e posibil sa trimita o serie de clarificari, suntem intr-o altfel de abordare,... ...continuare.

Ministrul Proiectelor Europene anunta un nou program pentru instalarea de panouri fotovoltaice, derulat cu fonduri prin PNRR. Care sunt conditiile si ce valoare au voucherele

publicat 2024-01-03 23:00:10 (Money.ro)
Ministrul Proiectelor Europene anunta un nou program pentru instalarea de panouri fotovoltaice, derulat cu fonduri prin PNRR. Care sunt conditiile si ce valoare au voucherele "Dincolo de depunerea cererii de plata numarul 3, noi avem un nou PNRR. Este bine sa spunem lucrul acesta, pentru ca prin noul PNRR pe care l-am negociat cu Comisia Europeana si acesta a fost aprobat de Comisie, am introdus capitolul REPowerEU, unde avem o noua finantare de 1,4 miliarde de euro, care va intra in implementare din acest an, din 2024 si acolo cea mai importanta alocare este pentru oameni, pentru cetateni, pentru gospodariile populatiei, unde avem 1,2 miliarde de euro pentru ceea... ...continuare.

Ludovic Orban: „Nu sunt bautor, eu beau apa plata, fresh sau limonada si mai ales ristretto”. Noi detalii despre celebra poza facuta de ziua lui la Palatul Victoria

publicat 2024-01-03 23:00:08 (Libertatea)
Ludovic Orban: „Nu sunt bautor, eu beau apa plata, fresh sau limonada si mai ales ristretto”. Noi detalii despre celebra poza facuta de ziua lui la Palatul Victoria Fostul premier Ludovic Orban, in prezent presedintele partidului Forta Dreptei, a afirmat miercuri, 3 ianuarie, despre celebra fotografie din Palatul Victoria, care a aparut in spatiul public, de ziua sa de nastere, in perioada pandemiei, ca el nu este „bautor” si ca stie cine este persoana care a facut acea poza, precizand ca vizat a […] ...continuare.

Un barbat s-a urcat pe un pod in Timis si a amenintat ca se arunca. Negociatorii incearca sa-l convinga sa renunte la gestul extrem

publicat 2024-01-03 23:00:08 (Libertatea)
Un barbat s-a urcat pe un pod in Timis si a amenintat ca se arunca. Negociatorii incearca sa-l convinga sa renunte la gestul extrem Salvatorii au blocat, miercuri seara, drumul care leaga Timisoara de Lugoj, unde fortele de interventie incearca sa salveze un barbat care ameninta ca se arunca de pe o pasarela, scrie publicatia locala Opinia Timisoarei. Traficul este blocat la iesirea din Lugoj catre Costeiu, unde la 4 ore de la apelul la numarul de urgenta 112, […] ...continuare.

Perioadele de munca si dreptul la pensie sunt recunoscute reciproc in Romania si SUA

publicat 2024-01-03 23:00:07 (Jurnalul-National)
Perioadele de munca si dreptul la pensie sunt recunoscute reciproc in Romania si SUA Perioadele de munca si dreptul la pensie sunt recunoscute reciproc in Romania si SUA, anunta Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale. ...continuare.

Sosirea lui Velkovski la Dinamo e vazuta drept salvarea "cainilor": "Va fi cel mai bun din echipa! IQ-ul sau este de elita"

publicat 2024-01-03 23:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Sosirea lui Velkovski la Dinamo e vazuta drept salvarea cainilor: Va fi cel mai bun din echipa! IQ-ul sau este de elita Risto Jankov (ex-Poli Iasi) s-a luptat cu Dinamo pentru promovare, in editia precedenta, acum aplauda transferul conationalului sau, Darko Velkovski, in alb si rosu: "Fotbalist si om de clasa mondiala. Si daca va da si 4-5 goluri cu capul, salveaza echipa"Dinamo a facut primul transfer dupa mai multe tentative nereusite, dar ce lovitura si ce ecou au fost imediat dupa anuntarea sosirii lui Darko Velkovski. ... ...continuare.

Cand au inceput romanii sa aiba televizoare color la liber. Unii acopereau ecranul cu o folie gen indigo

publicat 2024-01-03 23:00:02 (Adevarul)
Cand au inceput romanii sa aiba televizoare color la liber. Unii acopereau ecranul cu o folie gen indigo Televizoarele color au fost asteptate de catre cetatenii Romaniei imediat dupa Revolutia din 1989. La Arad s-a stabilit ca primele televizoare color sa fie vandute doar anumitor familii ...continuare.

Liderul Hezbollah: Avertisment transmis Israelului in cazul unei razboi cu Libanul

publicat 2024-01-03 23:00:02 (Adevarul)
Liderul Hezbollah: Avertisment transmis Israelului in cazul unei razboi cu Libanul Liderul gruparii libaneze pro-iraniene Hezbollah a avertizat miercuri seara Israelul impotriva declansarii unui razboi in Liban, dand asigurari ca gruparea sa va lupta "fara limite", la o zi de la uciderea numarului doi al biroului politic al Hamas, Saleh al-Arouri, langa Beirut, relateaza AFP. ...continuare.

Cornel Dinicu, arestat preventiv. Asociatii si administratorul firmei au primit arest la domiciliu

publicat 2024-01-03 22:45:12 (Puterea)
Cornel Dinicu, arestat preventiv. Asociatii si administratorul firmei au primit arest la domiciliu Magistratii de la Judecatoria Ploiesti au decis miercuri arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Cornel Dinicu, patronul real al firmei care administra pensiunea Ferma Dacilor din Tohani. UPDATE! "Magistratii Judecatoriei Ploiesti au admis in parte, miercuri seara, propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova pe numele omului […]The post Cornel Dinicu, arestat preventiv. Asociatii si administratorul firmei au primit arest la... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.