EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Onco-nutritionistul Marius Vaduva, despre simptomele care indica risc de boli grave: "Printre aceste semnale, apare si acela care pare banal, mainile si picioarele reci"

publicat 2024-09-02 22:00:10 (Jurnalul-National)
Onco-nutritionistul Marius Vaduva, despre simptomele care indica risc de boli grave: Printre aceste semnale, apare si acela care pare banal, mainile si picioarele reci Marius Vaduva, un onco-nutritionist de renume din Romania, a subliniat in cadrul emisiunii "iThink" cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, importanta echilibrului acid-alcalin in organism, explicand semnele care apar atunci cand corpul devine acid si riscul asociat cu aparitia unor boli grave. ...continuare.

Doi frati din Iasi, retinuti in urma unor agresiuni comise cu un cutit si o bata

publicat 2024-09-02 21:45:06 (Jurnalul-National)
Doi frati din Iasi, retinuti in urma unor agresiuni comise cu un cutit si o bata Doi frati din judetul Iasi au fost retinuti, luni, de politisti in urma unor agresiuni comise cu un cutit si o bata, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ...continuare.

Yulia Navalnaya: Cartea autobiografica a lui Alexei Navalny va fi lansata pe 22 octombrie

publicat 2024-09-02 21:30:08 (Jurnalul-National)
Yulia Navalnaya: Cartea autobiografica a lui Alexei Navalny va fi lansata pe 22 octombrie Sotia fostului opozant rus Alexei Navalny, Yulia Navalnaya, a anuntat luni prin platforma de socializare X ca a terminat editarea cartii autobiografice a acestuia. Lansarea oficiala va avea loc pe data de 22 octombrie in mai multe tari, inclusiv in limba rusa. ...continuare.

INVITATIE LA VALS - Concert Extraordinar pe 13 Decembrie la Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian

publicat 2024-09-02 21:15:07 (Jurnalul-National)
INVITATIE LA VALS - Concert Extraordinar pe 13 Decembrie la Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian Concertul extraordinar, cu selectii din Strauss, Lehar si Shostakovich va avea loc la Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian pe 13 Decembrie de la ora 19.00. ...continuare.

5 zodii care sunt intotdeauna cu 10 pasi inainte

publicat 2024-09-02 21:00:06 (Jurnalul-National)
5 zodii care sunt intotdeauna cu 10 pasi inainte 5 zodii care sunt intotdeauna cu 10 pasi inainte ...continuare.

Ciolacu: Am convenit o serie de solutii rapide pentru a depasi valul de pesta a micilor rumegatoare

publicat 2024-09-02 20:45:07 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Am convenit o serie de solutii rapide pentru a depasi valul de pesta a micilor rumegatoare Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit luni cu reprezentantii crescatorilor de animale. Impreuna am convenit o serie de solutii rapide pentru a depasi valul de pesta a micilor rumegatoare, a spus premierul la finalul intalnirii. ...continuare.

Incendiu urias intr-o padure din Mehedinti. Un elicopter Black Hawk va ajunge in zona

publicat 2024-09-02 20:45:07 (Jurnalul-National)
Incendiu urias intr-o padure din Mehedinti. Un elicopter Black Hawk va ajunge in zona Pompierii din Mehedinti se lupta cu un incendiu urias care a izbucnit duminica intr-o padure din Mehedinti. Deoarece flacarile se extind, echipele de interventie au solicitat sprijinul unui elicopter Black Hawk. ...continuare.

Lasconi: Nu exista discutii cu PNL. Am vorbit cu PMP, Forta Dreptei, REPER - o decizie va fi la sfarsitul saptamanii

publicat 2024-09-02 20:30:08 (Jurnalul-National)
Lasconi: Nu exista discutii cu PNL. Am vorbit cu PMP, Forta Dreptei, REPER - o decizie va fi la sfarsitul saptamanii Presedintele Uniunii Salvati Romania, Elena Lasconi, a declarat luni ca nu a avut discutii cu PNL pentru o alianta, dar "usa este deschisa", mentionand, totodata, ca a vorbit cu toate celelalte forte de centru-dreapta - PMP, Forta Dreptei, REPER - si va fi luata o decizie la sfarsitul acestei saptamani. ...continuare.

Un sofer a fost prins in timp ce conducea cu 238 de km/h

publicat 2024-09-02 20:15:12 (Jurnalul-National)
Un sofer a fost prins in timp ce conducea cu 238 de km/h Politistii din Olt au prins duminica noapte, pe Drumul Expres 12 (DEx12), un sofer cu 238 km/h, limita fiind 120 km/h. Barbatul s-a ales cu permisul de conducere retinut, dar si cu o amenda de 3.300 de lei. ...continuare.

Prima zi a Concursului International "George Enescu" 2024

publicat 2024-09-02 20:15:12 (Jurnalul-National)
Prima zi a Concursului International George Enescu 2024 Prima etapa a Concursului International "George Enescu", sectiunea violoncel, incepe astazi, 2 septembrie 2024. Pe parcursul a trei zile, 50 de candidati, selectati din cei 213 inscrisi la etapa preliminara, se vor prezenta in fata juriului alcatuit din Arto Noras (presedinte), Marin Cazacu, Enrico Dindo, Leonid Gorokhov, Meehe Ryo, Valentin Radutiu si Dan Prelipcean. Astazi, competitia se desfasoara intre 9.00 si 14.00 si intre 16.00 si 19.30, in Sala "George Enescu" a Universitatii... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.