EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Razvan Zavaleanu despre declaratiile lui Zeljko Kopic: "E greu sa se contrazica cu mine, ma surprinde!". Ce spune despre transferuri

publicat 2024-01-03 18:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Razvan Zavaleanu despre declaratiile lui Zeljko Kopic: E greu sa se contrazica cu mine, ma surprinde!. Ce spune despre transferuri Administratorul judiciar al lui Dinamo, Razvan Zavaleanu, a vorbit despre situatia clubului si despre mutarile pe piata transferurilor, care se lasa asteptate.Zavaleanu a comentat si declaratiile antrenorului Zeljko Kopic, care a declarat ca e greu sa vina jucatori la Dinamo acum, din cauza situatiei financiare. Clubul se afla in insolventa si cauta jucatori liberi de contract, deoarece nu are voie sa plateasca sume de transfer. ... ...continuare.

Atac armat in metroul din Tokio: patru oameni injunghiati de o femeie, care a fost retinuta

publicat 2024-01-03 18:00:04 (Adevarul)
Atac armat in metroul din Tokio: patru oameni injunghiati de o femeie, care a fost retinuta Patru persoane ar fi fost injunghiate intr-un tren de metrou care a oprit in statia Akihabara din Tokyo, capitala Japoniei, si au fost transportate la spital, a anuntat miercuri postul public de televiziune NHK, citand politia locala, transmite Reuters. ...continuare.

Rusia ar fi cerut rebelilor houthi din Yemen sa scufunde o nava a Marinei britanice, ca raspuns la atacul Ucrainei asupra unei nave rusesti

publicat 2024-01-03 18:00:04 (Adevarul)
Rusia ar fi cerut rebelilor houthi din Yemen sa scufunde o nava a Marinei britanice, ca raspuns la atacul Ucrainei asupra unei nave rusesti Rusia ar fi fost incurajata sa isi indrepte atentia asupra armatei britanice, pe fondul ajutorului acordat de aceasta tara Ucrainei in atacul din Marea Neagra de saptamana trecuta. ...continuare.

Pensionar gasit mort intr-un lac din judetul Arges

publicat 2024-01-03 18:00:04 (Adevarul)
Pensionar gasit mort intr-un lac din judetul Arges Un barbat de 73 de ani a fost extras miercuri de pompieri din apele lacului Invartita din comuna argeseana Nucsoara. Echipajul medical n-a mai putut face nimic pentru pensionar. ...continuare.

MAE, atentionare de calatorie in Franta: coduri rosu si portocaliu de ploi si inundatii

publicat 2024-01-03 18:00:04 (Adevarul)
MAE, atentionare de calatorie in Franta: coduri rosu si portocaliu de ploi si inundatii MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Franta ca agentia meteo locala a anuntat un cod rosu de inundatii pentru departamentul Pas-de-Calais si cod portocaliu de ploi abundente si inundatii pentru alte sapte departamente. ...continuare.

Soarta celor mai mari lacuri din Bacau. Motivele pentru care s-au micsorat tot mai mult in ultimii ani FOTO

publicat 2024-01-03 18:00:04 (Adevarul)
Soarta celor mai mari lacuri din Bacau. Motivele pentru care s-au micsorat tot mai mult in ultimii ani FOTO Potrivit geografilor, care au scris despre bazinele hidrografice, in judetul Bacau existau 52 de lacuri, naturale sau construite in albia principalelor rauri care traverseaza judetul ...continuare.

Reactia unui francez dupa ce sotia romanca a facut un ritual contra deochiului. "Era socat. Credea ca delirez"

publicat 2024-01-03 18:00:03 (Adevarul)
Reactia unui francez dupa ce sotia romanca a facut un ritual contra deochiului. Era socat. Credea ca delirez O romanca a povestit pe o retea de socializare cum a reactionat partenerul ei francez in momentul in care a inceput sa-si faca un ritual contra deochiului ...continuare.

Din ce castiga acum bani Dana Razboiu. Fosta stirista TVR a dat lovitura. "Aveam mare nevoie sa fiu independenta financiar"

publicat 2024-01-03 17:45:04 (Click)
Din ce castiga acum bani Dana Razboiu. Fosta stirista TVR a dat lovitura. Aveam mare nevoie sa fiu independenta financiar Dana Razboiu, una dintre cele mai indragite stiriste de la Pro TV a renuntat la cariera in televiziune dupa mai bine de 17 ani petrecuti in fata celor de acasa. Si-a schimbat radical viata in ultima perioada, devenind un antreprenor de succes. Din ce isi castiga acum banii vedeta? ...continuare.

Top 5 masti pentru ingrijirea parului in sezonul rece. Secretele unei podoabe capilare perfecte

publicat 2024-01-03 17:45:04 (Click)
Top 5 masti pentru ingrijirea parului in sezonul rece. Secretele unei podoabe capilare perfecte Sezonul rece aduce cu el provocari specifice pentru par, cum ar fi uscarea excesiva, fragilitatea si lipsa stralucirii. Pentru a mentine o podoaba capilara sanatoasa si stralucitoare in aceste conditii, mastile pentru par devin aliatii esentiali. ...continuare.

De ce scad ratele incepand cu 2024. Ce se intampla cu indicii ROBOR si IRCC si cine sunt romanii care se vor bucura de veste

publicat 2024-01-03 17:45:03 (Antena-1)
De ce scad ratele incepand cu 2024. Ce se intampla cu indicii ROBOR si IRCC si cine sunt romanii care se vor bucura de veste Luna Ianuarie aduce schimbari pentru multi romani, schimbari care sunt considerate chiar binevenite pe plan financiar. Avand in vedere scumpirile din ultima vreme, vestea ca ratele la banca vor scadea este o gura de aer proaspat pentu multi dintre cei care au contractat credite in anii anteriori. Iata care este motivul. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.