EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Copila de 13 ani, data disparuta. A plecat noaptea de acasa si nu a mai revenit

publicat 2024-01-03 16:45:01 (Adevarul)
Copila de 13 ani, data disparuta. A plecat noaptea de acasa si nu a mai revenit O minora in varsta de 13 ani este cautata de politistii vranceni dupa ce a plecat de acasa in noaptea de marti spre miercuri si nu a mai revenit la domiciliu, potrivit Agerpres. ...continuare.

Sistemul de aparare antiaeriana rusesc isi loveste propriul avion Su-35 deasupra Peninsulei Crimeea

publicat 2024-01-03 16:45:01 (Adevarul)
Sistemul de aparare antiaeriana rusesc isi loveste propriul avion Su-35 deasupra Peninsulei Crimeea Sistemul de aparare aeriana al Moscovei a deschis focul asupra unui avion de vanatoare Su-35 in Crimeea anexata, provocand speculatii cu privire la faptul ca si-a lovit propriul aparat de zbor. ...continuare.

Cine se afla in spatele grupului Renovatio, cel care a semnat cea mai mare tranzactie de inceput de an cu OMV Petrom? Printre actionari sunt oameni de afaceri discreti

publicat 2024-01-03 16:30:25 (Ziarul-Financiar)
Cine se afla in spatele grupului Renovatio, cel care a semnat cea mai mare tranzactie de inceput de an cu OMV Petrom? Printre actionari sunt oameni de afaceri discreti Autor: Roxana Petrescu Renovatio activeaza pe aproape toate segmentele din domeniul energiei, de la faza de dezvoltare si proiectare a investitiilor in productie pana la zona de furnizare, eficienta energetica sau stocare, fiind de asemenea cel mai puternic jucator pe zona de mobilitate electrica. Renovatio nu actioneaza ca un grup consolidat, acest "brand" fiind regasit in mai multe domenii de activitate, toate legate de sectorul ener­getic. Azi, OMV Petrom, unicul producator de petrol si... ...continuare.

Presa locala: Managerul Spitalului Municipal Radauti, dat disparut dupa ce ar fi plecat din tara cu amanta

publicat 2024-01-03 16:30:11 (ProTV)
Presa locala: Managerul Spitalului Municipal Radauti, dat disparut dupa ce ar fi plecat din tara cu amanta Managerul Spitalului Municipal Radauti a disparut fara urma, iar angajatii sai spun ca medicul ar fi plecat din tara cu o femeie, care nu este sotia sa. Primarul orasului a declarat ca s-a gasit înlocuitor, pentru a nu pericilita activitatea spitalului.   ...continuare.

Un barbat din Bacau s-a ales cu dosar penal dupa ce i-a dat fiului sau arma de vanatoare si munitia

publicat 2024-01-03 16:30:11 (ProTV)
Un barbat din Bacau s-a ales cu dosar penal dupa ce i-a dat fiului sau arma de vanatoare si munitia Politistii au întocmit un dosar penal dupa ce un barbat din localitatea Zemes i-a încredintat fiului sau arma de vânatoare si munitia, a informat, miercuri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau. ...continuare.

Aplicatia eSky - Viitorul planificarii calatoriilor fara probleme

publicat 2024-01-03 16:30:08 (Jurnalul-National)
Aplicatia eSky - Viitorul planificarii calatoriilor fara probleme In prezent, calatoriile sunt din ce in ce mai accesibile, dar pot fi si din ce in ce mai sofisticate, iar acest lucru se datoreaza mai ales instrumentelor pe care tehnologia le pune la dispozitie pentru organizarea si gestionarea unei aventuri de orice fel. In aceasta lume revolutionara a calatoriilor, exista o aplicatie care se evidentiaza ca lider in domeniu, iar aceasta este aplica eSky, ceea ce poate fi considerat un viitor sigur in planificarea unor calatorii fara probleme. Cum reuseste... ...continuare.

Abia pus pe liber de Universitatea Craiova, e indreptat catre Dinamo!

publicat 2024-01-03 16:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Abia pus pe liber de Universitatea Craiova, e indreptat catre Dinamo! Ante Roguljic (27 de ani), mijlocas ofensiv pus pe liber de Universitatea Craiova, ar putea ajunge la Dinamo, echipa in cautare de fotbalisti creativi, mai ales ca formatia alb-rosie este antrenata de un conational de-ai lui Roguljic, Zeljko Kopic.Ivaylo Petev a inceput "curatenia de iarna" la CSU Craiova, Ante Roguljic fiind unul dintre numele importante care nu vor continua in Banie. ... ...continuare.

Ambasada Republicii Islamice Iran la Bucuresti: Generalul Qassem Soleimani nu a fost tolerat de sustinatorii gruparilor teroriste

publicat 2024-01-03 16:30:04 (Bursa)
Ambasada Republicii Islamice Iran la Bucuresti: Generalul Qassem Soleimani nu a fost tolerat de sustinatorii gruparilor teroriste Data de 3 ianuarie 2024 marcheaza a patra comemorare a asasinarii Generalului Qassem Soleimani de catre fortele Statelor Unite ale Americii, in Irak. Asasinarea acestui oficial iranian de rang inalt s-a petrecut in timp ce acesta era intr-o vizita oficiala in Irak, si purta un mesaj politic in vederea stabilirii de pace si securitate in regiunea Golfului Persic. ...continuare.

TTS anunta finalizarea proiectului de modernizare a infrastructurii portului Giurgiu

publicat 2024-01-03 16:30:04 (Bursa)
TTS anunta finalizarea proiectului de modernizare a infrastructurii portului Giurgiu Transport Trade Services anunta finalizarea proiectul 'Modernizarea infrastructurii in portul Giurgiu, zona Ramadan, danele 1, 2 - platforma portuara, utilitati, cai de acces', cod MySMIS 152503, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, Axa prioritara 1 'Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil si eficient', Obiectivul Specific 1.3 'Cresterea gradului de utilizare a cailor navigabile si a porturilor situate pe reteaua TEN-T centrala' , cu... ...continuare.

Gazprom a stabilit un nou record privind livrarile zilnice de gaze catre China

publicat 2024-01-03 16:30:02 (Adevarul)
Gazprom a stabilit un nou record privind livrarile zilnice de gaze catre China Grupul energetic rusesc Gazprom a anuntat miercuri ca a stabilit un nou record in ceea ce priveste livrarile sale zilnice de gaze catre China via conducta Power of Siberia, transmite Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.