EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Metoda ingenioasa cu care ucrainenii detecteaza dronele si rachetele Rusiei "O tehnologie cu adevarat revolutionara"

publicat 2024-03-27 13:31:36 (ProTV)
Metoda ingenioasa cu care ucrainenii detecteaza dronele si rachetele Rusiei O tehnologie cu adevarat revolutionara Ucraina foloseste o retea de mii de telefoane mobile desfasurate în întreaga tara pentru a urmari dronele si rachetele Rusiei.   ...continuare.

Temutele avioane Eurofighter Typhoon au aterizat la baza Mihail Kogalniceanu. Ce misiuni vor executa sub comanda NATO

publicat 2024-03-27 13:31:34 (ProTV)
Temutele avioane Eurofighter Typhoon au aterizat la baza Mihail Kogalniceanu. Ce misiuni vor executa sub comanda NATO Sase aeronave Eurofighter Typhoon au aterizat la baza Mihail Kogalniceanu, care precizeaza ca, în urmatoarele patru luni, detasamentul britanic va executa, împreuna cu militarii români, misiuni de Politie Aeriana Întarita sub comanda NATO. ...continuare.

Localnicii dintr-un sat din Arges au inceput sa isi imparta un teren dupa ce un politician le-a spus ca se da pamant gratuit

publicat 2024-03-27 13:31:32 (ProTV)
Localnicii dintr-un sat din Arges au inceput sa isi imparta un teren dupa ce un politician le-a spus ca se da pamant gratuit Localnicii dintr-un sat din judetul Arges au intrat pe o parcela care apartine domeniului public al localitatii si au început sa delimiteze parcelele de pamânt pe care ar vrea sa îsi ridice case, dupa ce au aflat ca „se va da pamânt gratuit”. ...continuare.

Parchetul European, perchezitii de amploare intr-un caz prezentat de "Romania, te iubesc!". Frauda de 7 milioane de euro

publicat 2024-03-27 13:31:31 (ProTV)
Parchetul European, perchezitii de amploare intr-un caz prezentat de Romania, te iubesc!. Frauda de 7 milioane de euro Parchetul European a demarat, miercuri, 12 perchezitii în România, la institutii si persoane suspectate de rauda la achizitia a doua remorchere în valoare de 7 milioane de euro. ...continuare.

"Navalnii al Bucurestiului". Sefa Administratiei Spitalelor neaga ca a luat spaga si ca este "victima razbunarii"

publicat 2024-03-27 13:31:26 (ProTV)
Navalnii al Bucurestiului. Sefa Administratiei Spitalelor neaga ca a luat spaga si ca este victima razbunarii Directoarea Administratiei Spitalelor din Capitala a fost chemata la DNA, dar nu ca martor al acuzarii cum se întâmpla în toamna, ci ca suspect. Oana Gabriela Sivache trebuie acum sa dea socoteala pentru suspiciuni de coruptie.   ...continuare.

Franta incepe experimentarea saptamanii de lucru de patru zile. Unde va fi implementat programul si cat va dura

publicat 2024-03-27 12:45:44 (ProTV)
Franta incepe experimentarea saptamanii de lucru de patru zile. Unde va fi implementat programul si cat va dura Testarea saptamânii de lucru de patru zile în ministerele din Franta va începe în aceasta primavara si va dura „cel putin un an", potrivit unei note a administratiei difuzate în ajunul unui seminar guvernamental privind munca, relateaza AFP.   ...continuare.

Plan Rosu de Interventie in Constanta. Un autoturism si un microbuz, implicate in accident. 15 copii, evaluati

publicat 2024-03-27 12:31:06 (ProTV)
Plan Rosu de Interventie in Constanta. Un autoturism si un microbuz, implicate in accident. 15 copii, evaluati Autoritatile din Constanta au activat, miercuri, Planul Rosu de Interventie, dupa un accident în care au fost implicate un autoturism si un microbuz.   ...continuare.

Legatura dintre problemele lui Kate Middleton si Rusia. Cum au aparut controversele din ultima vreme despre printesa de Wales

publicat 2024-03-27 12:31:04 (ProTV)
Legatura dintre problemele lui Kate Middleton si Rusia. Cum au aparut controversele din ultima vreme despre printesa de Wales Cercetatorii în domeniul securitatii considera ca un grup de dezinformare cu sediul în Rusia a amplificat si a contribuit la frenezia conspiratiilor cu privire la starea de sanatate a printesei de Wales.   ...continuare.

Motivul pentru care televiziunea de stat din Coreea de Nord a cenzurat blugii unui prezentator britanic

publicat 2024-03-27 12:31:03 (ProTV)
Motivul pentru care televiziunea de stat din Coreea de Nord a cenzurat blugii unui prezentator britanic Televiziunea de stat din Coreea de Nord a cenzurat o pereche de blugi în timpul difuzarii unui show britanic despre gradinarit, luni, o miscare care pare sa reflecte eforturile regimului de a restrictiona moda si cultura occidentala populara.   ...continuare.

Austria cere Bruxelles-ului sa relaxeze sau sa suspende legea anti-defrisari. 20 de state sustin solicitarea

publicat 2024-03-27 12:00:43 (ProTV)
Austria cere Bruxelles-ului sa relaxeze sau sa suspende legea anti-defrisari. 20 de state sustin solicitarea Un grup de aproximativ 20 de state membre UE au cerut marti Bruxelles-ului sa relaxeze, si posibil sa suspende, legea UE anti-defrisari. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.