EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Zece ore a fost violata de iubitul ei si prietenul acestuia, in Alba. Cosmarul trait de o femeie in casa partenerului ei

publicat 2024-03-27 17:00:55 (ProTV)
Zece ore a fost violata de iubitul ei si prietenul acestuia, in Alba. Cosmarul trait de o femeie in casa partenerului ei Detalii socante ies la iveala în cazul femeii violate de iubitul ei, dar si de prietenul acestuia, într-o comuna din Alba. Anchetatorii au stabilit ca suspectii au amenintat-o cu moartea, au lovit-o cu pumnii si au batjocorit-o! ...continuare.

Raport privind publicitatea online: Google anunta ca a eliminat peste 5,5 miliarde de reclame inselatoare

publicat 2024-03-27 17:00:54 (ProTV)
Raport privind publicitatea online: Google anunta ca a eliminat peste 5,5 miliarde de reclame inselatoare Google a eliminat peste 5,5 miliarde de reclame si a blocat sau restrictionat difuzarea de reclame pe mai mult de 2,1 miliarde de pagini ale publisherilor în 2023, conform raportului anual privind siguranta în publicitatea online.   ...continuare.

Rusia nu vede posibilitati de negociere cu Ucraina si are indoieli cu privire la un summit pentru pace in Elvetia

publicat 2024-03-27 16:45:09 (ProTV)
Rusia nu vede posibilitati de negociere cu Ucraina si are indoieli cu privire la un summit pentru pace in Elvetia Rusia nu vede în prezent posibilitati de a negocia cu Ucraina un acord de încetare a ostilitatilor sau un summit de pace pe care Elvetia s-a aratat interesata sa îl organizeze, potrivit ambasadorului rus la institutiile ONU din Geneva, Ghennadi Gatilov. ...continuare.

Rihanna a intors toate privirile in California. Ce tinuta a purtat la un eveniment caritabil | GALERIE FOTO

publicat 2024-03-27 16:45:09 (ProTV)
Rihanna a intors toate privirile in California. Ce tinuta a purtat la un eveniment caritabil | GALERIE FOTO Rihanna a întors toate privirile când si-a facut aparitia marti la un eveniment caritabil din West Hollywood, California, scrie Daily Mail. ...continuare.

USR acuza PNL de un abuz incredibil la Gorj: Un director ar folosi oameni din ANAF pentru a aduna informatii

publicat 2024-03-27 16:45:09 (ProTV)
USR acuza PNL de un abuz incredibil la Gorj: Un director ar folosi oameni din ANAF pentru a aduna informatii USR acuza, miercuri, ca directorul general adjunct al Directiei Antifrauda Târgu-Jiu, numit de PNL, s-a folosit de bazele de date ale institutiei pentru a aduna, informatii despre politicieni, jurnalisti si oameni de afaceri din judetul Gorj. ...continuare.

Compania germana de tehnica militara Rheinmetall construieste o fabrica de 63 de milioane de euro in Ungaria

publicat 2024-03-27 16:45:09 (ProTV)
Compania germana de tehnica militara Rheinmetall construieste o fabrica de 63 de milioane de euro in Ungaria Compania germana din industria de aparare Rheinmetall a pus piatra de temelie a unei fabrici de 63 de milioane de euro care va produce componente pentru vehicule electrice si alimentate cu hidrogen la Szeged. ...continuare.

Ungaria anunta descoperirea unui zacamant urias de aur. Cum da Romania ca exemplu negativ

publicat 2024-03-27 16:45:09 (ProTV)
Ungaria anunta descoperirea unui zacamant urias de aur. Cum da Romania ca exemplu negativ Ungaria ar putea începe în cinci ani explotarea unui zacamânt urias de aur si argint, cu o valoare estimata la 59 de miliarde de euro. Maghiarii spun ca aurul va fi extras printr-o tehnologie ecologica, nu cu cianura, asa cum a facut România.   ...continuare.

(P) Cum sa-ti pregatesti corespunzator automobilul inainte de a pleca intr-o calatorie lunga

publicat 2024-03-27 16:45:09 (ProTV)
(P) Cum sa-ti pregatesti corespunzator automobilul inainte de a pleca intr-o calatorie lunga Planifici o calatorie lunga cu masina? Ei bine, atunci este esential sa-ti pregatesti autovehiculul în mod corespunzator pentru a evita problemele nedorite pe drum si pentru a te asigura ca vacanta ta va fi cât mai placuta si sigura posibil. ...continuare.

"Am indurat cinci ani de chin". Cosmarul prin care trece un tata dupa ce fiul sau a dat cu mingea in curtea vecinilor

publicat 2024-03-27 16:45:09 (ProTV)
Am indurat cinci ani de chin. Cosmarul prin care trece un tata dupa ce fiul sau a dat cu mingea in curtea vecinilor Un barbat a fost dat în judecata de vecini pentru ca a intrat în curtea lor dupa ce i-au confiscat mingea de fotbal a fiului sau. Acesta spune ca el si familia lui au îndurat cinci ani de chin. ...continuare.

Un adolescent din Dolj care a santajat o fata de 14 ani a fost retinut. A amenintat-o ca va publica imagini indecente cu ea

publicat 2024-03-27 16:45:09 (ProTV)
Un adolescent din Dolj care a santajat o fata de 14 ani a fost retinut. A amenintat-o ca va publica imagini indecente cu ea Un adolescent de 17 ani din judetul Dolj, suspectat ca a santajat o fata în vârsta de 14 ani, a fost retinut pentru 24 de ore, a anuntat, miercuri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Arges. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.