EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Diva romanca care a innebunit barbatii cu scena de striptease din "La Dolce Vita" si care a ingenuncheat Hollywood-ul. Avea o frumusete rapitoare

publicat 2024-03-26 22:00:09 (Click)
Diva romanca care a innebunit barbatii cu scena de striptease din La Dolce Vita si care a ingenuncheat Hollywood-ul. Avea o frumusete rapitoare Diva romanca care a innebunit barbatii cu scena de striptease din "La Dolce Vita". ...continuare.

Soc termic! ANM anunta temperaturi de peste 27 grade Celsius

publicat 2024-03-26 22:00:09 (Click)
Soc termic! ANM anunta temperaturi de peste 27 grade Celsius Dupa vremea rea din ultima perioada, meteorologii anunta in Bucuresti, in weekend-ul acesta, maxime de 27 de grade Celsius. ...continuare.

Modificari in domeniul asistentei sociale. Ministrul Muncii anunta amenzi de pana la 100.000 de lei

publicat 2024-03-26 22:00:05 (Antena3)
Modificari in domeniul asistentei sociale. Ministrul Muncii anunta amenzi de pana la 100.000 de lei Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul asistentei sociale. Anuntul ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu. ...continuare.

Politia avertizeaza cu privire la un nou mod de inselaciune, prin apeluri telefonice

publicat 2024-03-26 22:00:05 (Antena3)
Politia avertizeaza cu privire la un nou mod de inselaciune, prin apeluri telefonice Politia Romana avertizeaza cu privire la o forma de inselaciune in care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP pentru a-si "masca" numarul real de telefon. ...continuare.

Jurnalistul Julian Assange scapa de extradarea in SUA!

publicat 2024-03-26 21:45:17 (Puterea)
Jurnalistul Julian Assange scapa de extradarea in SUA! Inalta Curte din Londra a amanat marti extradarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, in Statele Unite. Inalta Curte solicita administratiei Biden sa ofere garantii ca Julian Assange nu va fi condamnat la moarte. Decizia vine dupa o lunga batalie juridica ce dureaza de peste 13 ani, punand in lumina temeri legate de libertatea de exprimare […]The post Jurnalistul Julian Assange scapa de extradarea in SUA! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Trei parlamentari romani, vizati de un atac cibernetic comandat de China! Cine sunt acestia

publicat 2024-03-26 21:45:17 (Puterea)
Trei parlamentari romani, vizati de un atac cibernetic comandat de China! Cine sunt acestia Este ancheta de proportii, dupa ce s-a descoperit ca un grup de hackeri chinezi, aflati sub controlul guvernului de la Beijing, au atacat sute de politicieni din intreaga lume! Acestia au vizat si trei parlamentari romani. Trei parlamentari romani au fost vizati de un atac cibernetic al Chinei! Acestia sunt deputatii Catalin Tenita (REPER), Alexandru […]The post Trei parlamentari romani, vizati de un atac cibernetic comandat de China! Cine sunt acestia appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie planuieste o afacere grandioasa

publicat 2024-03-26 21:45:15 (ProTV)
Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie planuieste o afacere grandioasa Horoscop 27 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi cu rezolvari. O sa apelam la resursele interioare ca sa facem fata provocarilor si sa ne atingem obiectivele.   ...continuare.

Putin vrea sa nationalizeze companiile si bunurile oamenilor de afaceri "daunatori": "Un moment important" pentru procurorii rusi

publicat 2024-03-26 21:45:10 (Libertatea)
Putin vrea sa nationalizeze companiile si bunurile oamenilor de afaceri daunatori: Un moment important pentru procurorii rusi In contextul razboiului la scara larga din Ucraina, organele Procuraturii Generale din Rusia depun eforturi ample in vederea nationalizarii unor companii si bunuri imobile, relateaza The Moscow Times. Potrivit sursei citate, presedintele rus Vladimir Putin s-a exprimat marti pe acest subiect. Este „un moment important” in activitatea procurorilor, a spus el, sustinand ca procesul de […] ...continuare.

11 semne ale limbajului corpului ca cineva nu te place

publicat 2024-03-26 21:45:10 (Jurnalul-National)
11 semne ale limbajului corpului ca cineva nu te place Ai fost vreodata in preajma cuiva si te-ai gandit: "Nu sunt sigur ca ma place cu adevarat"? S-ar putea sa-ti zambeasca mereu dar ceva pur si simplu nu se potriveste. ...continuare.

Cat trebuie sa scoti din buzunar, pentru a lua masa la unul dintre cele mai bine cotate restaurante, unde e asociat Cosmin Olaroiu! Ce poti face timp de doua zile in Dubai!

publicat 2024-03-26 21:45:07 (Click)
Cat trebuie sa scoti din buzunar, pentru a lua masa la unul dintre cele mai bine cotate restaurante, unde e asociat Cosmin Olaroiu! Ce poti face timp de doua zile in Dubai! Atunci cand mergi in Dubai ai nevoie de un buget serios de vacanta daca iti doresti sa iti faci toate placerile si sa vizitezi cele mai importante atractii turistice. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.