EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O femeie a facut o descoperire uimitoare in timp ce se plimba pe o plaja alaturi de sotul ei. Ce a gasit langa o stanca. FOTO

publicat 2024-03-26 22:00:24 (ProTV)
O femeie a facut o descoperire uimitoare in timp ce se plimba pe o plaja alaturi de sotul ei. Ce a gasit langa o stanca. FOTO O femeie din Marea Britanie a facut o descoperire neasteptata în timp ce se plimba pe o plaja alaturi de sotul ei. A gasit un dinte urias de mamut când s-a oprit sa stea pe o stânca lânga malul apei. ...continuare.

Calificare istorica pentru Georgia la Campionatul European

publicat 2024-03-26 22:00:23 (OnlineSport)
Calificare istorica pentru Georgia la Campionatul European Pentru prima data în istorie nationala de fotbal a Georgiei va evolua la un turneu final. ...continuare.

Ministerul Muncii anunta modificarea a sase acte normative din domeniul asistentei sociale

publicat 2024-03-26 22:00:20 (Mediafax)
Ministerul Muncii anunta modificarea a sase acte normative din domeniul asistentei sociale Camera Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul asistentei sociale. Parcursul legislativ al proiectului a inceput pe 7 septembrie 2023 cand a fost prezentat in prima lectura in sedinta de Guvern, anunta Ministerul Muncii. ...continuare.

Zaharova sustine ca justitia britanica a devenit „o farsa” dupa ce a decis ca Julian Assange nu poate contesta inca decizia de extradare in SUA

publicat 2024-03-26 22:00:16 (Libertatea)
Zaharova sustine ca justitia britanica a devenit „o farsa” dupa ce a decis ca Julian Assange nu poate contesta inca decizia de extradare in SUA Rusia a calificat marti, 26 martie, justitia britanica drept o „farsa” din cauza tratamentului aplicat fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, care trebuie sa astepte saptamani intregi pentru a afla daca poate face apel impotriva deciziei de extradare in Statele Unite, informeaza agentia France Presse, potrivit The Barron’s. Australianul in varsta de 52 de ani, care se […] ...continuare.

Horoscop 27 martie 2024. Varsatorii au in fata o zi care ii poate obosi atat de mult incat, la finalul ei, sa se intrebe ce a mai fost si asta

publicat 2024-03-26 22:00:16 (Libertatea)
Horoscop 27 martie 2024. Varsatorii au in fata o zi care ii poate obosi atat de mult incat, la finalul ei, sa se intrebe ce a mai fost si asta Horoscop 27 martie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 27 martie 2024: Pot sa apara mici probleme la locul de munca, diverse complicatii care nu sunt noi, dar sunt […] ...continuare.

Regele Charles al III-lea va participa la slujba de Paste la Capela St. George din Windsor

publicat 2024-03-26 22:00:16 (Jurnalul-National)
Regele Charles al III-lea va participa la slujba de Paste la Capela St. George din Windsor Regele Charles al III-lea va participa la slujba de Paste de la Capela Sf. George din Castelul Windsor. Anuntul a fost facut de Palatul Buckingham. Slujba din Duminica Pastelui va fi cel mai important eveniment la care participa regele dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. ...continuare.

Georgia invinge Grecia la penalty-uri si se califica in premiera la un turneu final

publicat 2024-03-26 22:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Georgia invinge Grecia la penalty-uri si se califica in premiera la un turneu final Georgia a invins-o pe Grecia in finala barajului de calificare si s-a calificat in premiera la un turneu final. Dupa 0-0 la capatul celor 120 de minute, gazdele s-au impus, scor 4-2 la loviturile de departajare.In prima repriza a meciului, cele doua formatii au practicat un joc de asteptare, iar marile ocazii au lipsit. Dupa pauza, Bakasetas ('70) a sutat dintr-o pozitie buna, dar in blocaj. ... ...continuare.

Connect-R vine cu "Angela"! Cel mai nou single al artistului se anunta hit! "E despre femeia care e prinsa in colivia de aur!"

publicat 2024-03-26 22:00:09 (Click)
Connect-R vine cu Angela! Cel mai nou single al artistului se anunta hit! E despre femeia care e prinsa in colivia de aur! Tot ce canta si lanseaza Connect-R, cel mai bine cotat artist al momentului, este hit! ...continuare.

Cate triunghiuri sunt in imagine? 74,5% raspund gresit

publicat 2024-03-26 22:00:09 (Click)
Cate triunghiuri sunt in imagine? 74,5% raspund gresit Cate triunghiuri sunt in imagine. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.